Joe Biden’s catastrofale vlucht uit Afghanistan

Terwijl hij tienduizenden Afghanen tot de dood verdoemt en nog eens miljoenen die in pure ellende worden gestort, verveelvoudigt Bidens verkeerde inschatting snel de bedreigingen waarmee de VS worden geconfronteerd.

“De regering-Biden heeft geen geplande evacuatieroute voor Amerikanen. Geen plan om de omtrek van de luchthaven van Kabul te beveiligen,” vertelde parlementslid Jim Banks aan The Free Beacon.

“Hij heeft geen plan om miljarden hightech-apparatuur weg te houden van de Taliban. Geen plan om te voorkomen dat de Taliban miljarden Amerikaanse dollars in beslag nemen”,

Hij heeft duizenden Amerikanen in gevaar gebracht en onze vijanden sterker gemaakt. Bidens incompetentie is een schande voor de Verenigde Staten.

Documentairemaker Ami Horowitz zegt dat Joe Bidens bondgenoten in de media zich voor het grootste deel ‘tegen hem hebben gekeerd’ en zijn regering. “We zagen dat in het interview met George Stephanopoulos, we zagen het in de New York Times en in The Washington Post”, vertelde hij aan Sky News Australia.

Volgens de Horowitz zeiden de bondgenoten van Biden in de media dat ze de Amerikaanse president over de terugtrekking uit Afghanistan “niet kunnen dekken”. ‘Ik was aangenaam verrast dat ze dat deden, en dit heeft zich in de peilingen nogal slecht vertaald voor de president. ‘

Zijn peiling-aantallen zijn de afgelopen zes maanden snel geslonken. ‘Dit was een van de slechtste eerste zes maanden van een Amerikaanse president – ​​en dat weerspiegeld zich in de peilingen – we hebben nu een daling van zeven punten gezien sinds hij zich terugtrok.

“Houd er rekening mee dat de meeste Amerikanen niet zoveel geven om buitenlands beleid – maar dit was zo slecht gedaan, dit werd zo slecht uitgevoerd dat de Amerikanen zich echt tegen hem keerden. ‘Hij is nu opgewonden door de Amerikaanse bevolking.’

Video: Joe Biden’ vrienden bij de media keren zich tegen hem:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.