Binnenkort de schoonheid van een Miss Universe-verkiezing in Eilat, Israël

Simpel vrouwenplezier, ook in Israël: de mooiste zijn. Hierboven: Miss Universe 2018 Catriona Gray uit de Filipijnen in Bangkok, Thailand op 17 december 2018 [beeldbron: AP / Gemunu Amarasinghe]

Het is de bedoeling dat Israël komende december gastland is van de Miss Universe-verkiezing. De winnaar van vorig jaar was niet Miss Israel. Maar de optocht besloot dat Israël toch de beste plaats was om het evenement te houden.

In juli (vóór de heropleving van Covid-19) zei Paula Shugart, de voorzitster van de Miss Universe-organisatie, dat Israël vanwege zijn rijke geschiedenis al een aantal jaren op de shortlist van gastlanden staat. Shugart vertelde aan Insider:


Terwijl we een locatie zochten voor ons 70-jarig jubileumfeest, werd het tijdens onze gesprekken met waarnemend burgemeester Lankri (van Eilat) en het Israëlische ministerie van Toerisme duidelijk dat Israël, dat goed werk heeft geleverd bij het bestrijden van de wereldwijde pandemie, over de beste middelen beschikt. om Miss Universe in december te hosten. We kijken ernaar uit om onze toewijding aan het creëren van een zinvolle culturele conversatie, verbinding en begrip door deze samenwerking te verdiepen.

De Miss Universe Organization zei dat deelnemers in de weken voorafgaand aan de wedstrijd “de rijke geschiedenis en cultuur van Israël zullen verkennen” met bezoeken aan de Dode Zee, Jeruzalem en Tel Aviv. Ze willen heel graag in Israël zijn. En als ze Jeruzalem zeggen, hebben ze het niet over secties binnen de Groene Lijn.

Natuurlijk probeerden de haters een hashtag #BoycottMissUniverse te maken, die snel siste. Ze proberen ook te beweren dat Israël Palestijnse vrouwen als doelwit heeft, wat het soort waanzin is dat ze allemaal tegen elkaar herhalen totdat ze die logica daadwerkelijk uitproberen op iemand die nog niet in hun echokamer is.

Wonder Woman Gal Gadot werd op haar 18de Miss Israel 2004 en nam datzelfde jaar deel aan de Miss Universe show in Quito, Ecuador, op 1 juni 2004 [beeldbron: Martin Bernetti/AFP via Getty Images]

Bronnen:

  • naar een artikel van EoZ “The beauty of a Miss Universe pageant in Israel” van 15 augustus 2021 op de blog van Elder of Ziyon
  • naar een artikelMiss Universe competition will be held in Israel in December” van 21 juli 2021 op de site van Loop Lifestyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.