Hamas schept op over het doden van Joodse kinderen 20 jaar geleden in de pizzawinkel van Sbarro

De Al Qassam Brigades van Hamas vieren graag de verjaardagen van grote terreuraanslagen. Het beruchte bloedbad van Sbarro, dat plaatsvond op 9 augustus 2001, is geen uitzondering.

Vandaag is de Hebreeuwse datum van die aanval. Het bewijst de totale verdorvenheid van niet alleen Hamas, maar van alle Palestijnen en andere perverten die destijds feestvierden.

Het griezelige artikel overdrijft het dodental om het nog “succesvoller” te laten klinken dan het was, en beweert dat 19 werden gedood. De feiten zijn afschuwelijk genoeg: 15 vermoord, waaronder 7 kinderen en een zwangere vrouw.

De Arabische tekst is weerzinwekkend:

Het veroorzaakte een ongekende staat van terreur en chaos onder de Joden.-…. De operatie is evenredig met het vermogen van de bataljons om aanslagen op de vijand te plannen, te ontwikkelen en de diepte van de vijand te bereiken en op de meest veilige plaatsen, die de vijand verbaasde en geliefden en familie verheugde (en de harten van een gelovig volk)… De moedjahedien kozen de beste tijd voor de lunch in het restaurant.

Hamas geeft vrijelijk toe dat het zich op joden richt – niet op Israëliërs, niet op zionisten, maar op joden.

In een apart artikel waarin het “martelaarschap” van de zelfmoordterrorist wordt gevierd, beschrijft Hamas het geluk van de Palestijnen die over de aanval hoorden:

Jenin ontving het nieuws met demonstraties en bijeenkomsten die uitkwamen om dit kwalitatieve proces te zegenen dat de harten van een gelovig volk verblijdde.

Interessant is dat het artikel geen melding maakte van Ahlam Tamimi, het 20-jarige monster dat dat restaurant als doelwit koos en dat de zelfmoordterrorist vergezelde terwijl hij vermomd was als een Joodse vrouw.

Haar beschrijving van hoe ze in een Arabische bus stapte toen ze ontsnapte, is pervers en misselijkmakend:

Toen ik daarna de bus nam, lachten de Palestijnen rond de Damascuspoort [in Jeruzalem] allemaal. Je voelde dat iedereen blij was. Toen ik in de bus stapte, wist niemand dat ik het was die [de zelfmoordterrorist naar het doel] had geleid… Ik voelde me nogal vreemd, want ik had [de bommenwerper] ‘Izz Al-Din achtergelaten, maar van binnen de bus, feliciteerden ze elkaar allemaal. Ze kenden elkaar niet eens, maar toch waren ze aan het groeten… Terwijl ik in de bus zat, zette de chauffeur de radio aan.

Maar laat ik u eerst iets vertellen over de geleidelijke stijging van het aantal slachtoffers. Terwijl ik in de bus zat en iedereen elkaar feliciteerde… Ik geef toe dat ik een beetje teleurgesteld was, want ik had gehoopt op een grotere tol. Maar toen ze zeiden “drie doden”, zei ik: ‘Allah zij geprezen’… Twee minuten later, zeiden ze op de radio dat het aantal was gestegen tot vijf. Ik wilde mijn glimlach verbergen, maar ik kon het gewoon niet. Allah zij geprezen, het was geweldig. Naarmate het aantal doden bleef toenemen applaudisseerden de passagiers.

Pas afgelopen mei zagen we Palestijnen de vermoorde Joden vieren. Dit is niet eenmalig – consequent heeft een overgrote meerderheid van de Palestijnen achteraf steun getoond voor specifieke terreuraanslagen, waaronder de beruchte aanslagen van 9/11 die slechts een maand na Sbarro plaatsvonden.

Hieronder een viering na de aanval van 2014 op de synagoge van Har Nof, waarbij vier rabbijnen omkwamen.

Palestijnen delen traditioneel koekjes en lekkernijen uit telkens ze Joden hebben vermoord

Ahlam Tamimi leidt nog steeds een vrij beroemd leven in Jordanië – niet ondanks haar moorddadige rol, maar dankzij deze tol. De ouders van het kindslachtoffer Malki Roth, die vandaag Malki’s yahrzeit markeren, voeren een heroïsche en eenzame strijd om de Verenigde Staten te overtuigen Tamimi uit te leveren, maar hoewel koning Abdullah vorige week Washington bezocht, lijkt er niets te zijn gedaan.

Hoe gruwelijk Hamas ook elke dag bewijst te zijn, de internationale mensenrechtengemeenschap en As-A-Jew haters besteden enorm veel tijd en moeite om te bewijzen dat Israël de ergste mensenrechtenschender ter wereld is, terwijl ze de acties en woorden van Hamas-terroristen toedekken.

Bronnen:

  • naar een artikelHamas brags of killing Jewish children 20 years ago at the Sbarro pizza shop” van 29 juli 2021 op de site van Elder of Ziyon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.