Palestijnse ‘mensenrechten’-groep verdedigt het betalen van terroristen voor het doden van Joden

Het Al Mezan Centrum voor Mensenrechten heeft een persbericht uitgegeven:

Het Al Mezan Centrum voor Mensenrechten veroordeelt het besluit van Israël om 597 miljoen sjekel (ca. US$ 182 miljoen) in te houden aan belastinginkomsten die vorig jaar zijn geïnd en verschuldigd aan de Palestijnse Autoriteit (PA). Het besluit, dat op 11 juli 2021 door het Israëlische kabinet is goedgekeurd, stelt de Israëlische regering in staat om vanaf augustus tot 50 miljoen sjekel (ongeveer 15 miljoen dollar) per maand in te houden.

Uit de Arabische versie:

Al Mezan Centrum voor Mensenrechten veroordeelt de Israëlische beslissing. Tegelijkertijd bevestigt het dat de financiële toewijzingen van de Palestijnse Autoriteit voor de families van martelaren, gewonden en gevangenen, die worden verstrekt in de vorm van maandsalarissen aan deze families, worden beschouwd als een vorm van sociale zekerheid voor families die hun belangrijkste levensonderhoud hebben verloren. kostwinner, en dat het besluit van de aftrek neerkomt op piraterij op klaarlichte dag, waardoor het levensonderhoud van deze families wordt geschaad, en collectieve bestraffing van de burgerbevolking,wat op zijn beurt bijdraagt ​​aan de verslechtering van de reeds verslechterde humanitaire en economische omstandigheden in de bezette Palestijnse gebieden in het algemeen, vooral in het licht van de voortzetting van de Israëlische schendingen, met name de alomvattende belegering van de Gazastrook.

Dit argument van “sociale zekerheid” is misleidend. Als dat waar is, waarom is dit programma dan alleen bedoeld voor mensen die als strijders zijn geclassificeerd? Waarom zijn de betalingen hoger voor degenen die meer Joden hebben vermoord? Waarom stijgen de betalingen naarmate de gevangene langer achter de tralies zit? Waarom zijn hun salarissen hoger dan die van reguliere Palestijnse arbeiders, zowel in de gevangenis als zelfs nadat ze zijn vrijgelaten en weer zouden kunnen werken?

Als het echt een kwestie van sociale zekerheid was, zou het in gelijke mate beschikbaar moeten zijn voor elk gezin waar de kostwinner sterft of arbeidsongeschikt is – Fatah of Hamas, man of vrouw, “militant” of iemand met een schoenenwinkel in Nablus. Niemand zou bezwaar maken en alle belastinginkomsten zouden worden hersteld.

Elke Palestijn weet dat deze betalingen bedoeld zijn om terroristen te belonen. Ze zeggen dit openlijk en verdedigen dit met trots. Al Mezan, een zogenaamde ‘mensenrechtenorganisatie’, weet dit ook en probeert het Westen met deze nonsens van socialezekerheidsuitkeringen op te lichten.

Hun verdediging van het “pay for slay”-programma bewijst dat ze helemaal niet geïnteresseerd zijn in mensenrechten. Ofwel dat, of ze beschouwen de Joden die werden aangevallen door deze terroristen niet als mensen die rechten verdienen.

De hele “mensenrechten”-industrie is een schijnvertoning waar wandaden als deze worden geaccepteerd en ondersteund. Er is een enorme kloof tussen “mensenrechtenorganisaties” en daadwerkelijke mensenrechten. En internationale mensenrechtenorganisaties zoals Human Rights Watch en Amnesty zijn medeplichtig omdat ze deze immorele betalingen door de vingers zien met hun stilzwijgen.

Bronnen:

  • naar een artikel van EoZ “Palestinian “human rights” group defends paying terrorists for killing Jews” van 22 juli 2021 op de site van Elder of Ziyon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.