Pools antivaccinatieprotest: ‘De Joden zitten achter de pandemie!’ Pools topmodel: ‘Ik wil geen Jodendom!’

Bij een anti-vaccinatieprotest in Polen afgelopen zondag 18 juli ’21, scandeerden deelnemers dat “Joden achter de pandemie zitten” en “de wereld regeren”.

In Głogów, een stad van 70.000 inwoners in het westen van Polen, hielden aanhangers van het plaatselijke voetbalteam zondag de laatste in een reeks protesten tegen beperkingen en vaccins. Ze riepen mensen op om zich aan te sluiten bij “de strijd voor onze gemeenschappelijke toekomst” tegen “de globalisten”.

Tijdens het evenement [van zondag] vroeg een man die door een megafoon zong, aan de menigte: “We weten wie er achter deze hele ‘plandemie’ zit en wie de wereld regeert, toch?” Als reactie riep iemand “Joden”, en de man antwoordde: “Natuurlijk zijn het de Joden”. De menigte scandeerde toen samen: “Elke Pool kan vandaag zien dat achter de ‘plandemie’ de Joden staan.”

Volgens Nasze Miasto woonden meer dan 100 mensen de mars bij. Onder hen waren gezinnen met kinderen. Velen droegen wit-rode Poolse vlaggen of droegen andere patriottische symbolen. Sommigen staken ook fakkels aan.

Afzonderlijk deelde de extreemrechtse Confederatie (Konfederacja) – die ook betrokken was bij protesten tegen coronavirusbeperkingen vertelt in een video van een van haar aanhangers die zei dat ze “geen jodendom wil” in Polen.

De sociale-mediaprofielen van de Confederatie hebben een video gedeeld van een van haar supporters die uitlegt waarom ze van het feest houdt. “Omdat ik geen Jodendom wil, wil ik geen LGBT”, zei ze. “Alleen de Confederatie kan een dergelijke normaliteit garanderen.”

Na publicatie van de video hebben verschillende bedrijven contracten opgezegd met de vrouw die erin wordt getoond, Samuela Górska, een professioneel model, meldt Wirtualne Media. Górska heeft intussen haar kritische opmerkingen op haar Instagram- en Facebook- pagina’s verwijderd.

Bronnen:

  • naar een artikel van EoZ “Polish anti-vaccine protest: “The Jews are behind the pandemic!” Polish model: “I don’t want Jewry!” van 20 juli 2021 op de site van Elder of Ziyon
  • naar een artikelJews are behind the pandemic,” chant crowd at Polish anti-vaccine protest” van 19 juli 2021 op de site van Notes of Poland (NFP)

Een gedachte over “Pools antivaccinatieprotest: ‘De Joden zitten achter de pandemie!’ Pools topmodel: ‘Ik wil geen Jodendom!’

  1. Het model zag haar inkomsten wegsmelten en heeft daarom haar haatmail verwijderd.

    Haar mening heeft ze echter niet veranderd…..’het is natuurlijk de schuld van de Joden dat zij haar inkomsten verliest.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.