Dit is hoe die ‘slechte zionistische Israëli’s’ omgaan met het onderdrukte Palestijnse volk

Jeruzalem, 12 maart 2020. Dagelijks schuiven meer dan 100.000 Palestijnen uit Judea & Samaria aan om te werken in Israël zoals hier aan de grenspost van Qalandiya ten noorden van Jeruzalem. Zij waren ook bij de eerste Palestijnen om door Israël gevaccineerd te worden tegen Covid-19 [beeldbron: Al Jazeera]

Vandaag, presenteer ik u de inhoud van een korte toespraak gegeven door een man die zichzelf identificeert als een Palestijn. Ik weet niet precies wanneer deze man deze toespraak hield. Maar het is in februari 2020 geüpload naar YouTube .

Deze man spreekt op een bijeenkomst van het EU-parlement.  Hij spreekt over de onderdrukking van het Palestijnse volk.

Deze toespraak is kort, slechts ongeveer 4 minuten lang. Het is een toespraak die je moet horen. Het is een toespraak die je moet onthouden.

Na een korte inleiding begint de spreker de hoofdtekst van zijn toespraak door te verklaren:

Het Palestijnse volk is het uitverkoren volk van het Europees Parlement. De mensen in het Europees Parlement houden van de Palestijnen. Ze zorgen voor hen. Ze dromen over ons in hun slaap. Hoe prachtig! Ze geven om hoe we worden onderdrukt door de kwaadaardige zionistische Israëli’s.

Dan verandert hij van richting. Onverwachts zegt hij dit:

In deze toespraak zegt deze Arabier:

Ja, de mensen van het Europees Parlement geven er om hoe de Palestijnen worden onderdrukt door de kwaadaardige zionistische Israëli’s, terwijl die kwaadaardige zionistische Israëli’s in feite degenen zijn die ons banen geven, terwijl Libanon ons uitsluit van alle soorten banen… de meesten van jullie proberen de enige bron van inkomsten en stabiliteit die we hebben, namelijk de Israëlisch-Joodse Staat, te vernietigen.  

De woorden van deze man vertegenwoordigen de smerige, verborgen waarheid over het Palestijnse leven dat de Palestijnen kennen. Palestijnen worden onderdrukt, oké. Maar niet door Israëli’s. Palestijnen krijgen goedbetaalde banen, oké, maar meestal niet van iemand in de Palestijnse Autoriteit. Integendeel, ze krijgen dat soort banen alleen uit Israël.

Maar het ergste van alles is dat de Palestijnen gedwongen worden te leven onder een tiranniek regime dat de Palestijnse Autoriteit wordt genoemd. Ze worden geregeerd door een kleine despoot, Mahmoud Abbas – die trouwens in het 16e jaar dient van wat een termijn van vier jaar had moeten zijn.

Abbas is een tiran. Hij regeert met ijzeren vuist. Hij liegt. Zijn handlangers doden zijn eigen mensen. Zijn handlangers martelen zijn eigen volk. Hij steelt van zijn eigen mensen. Hij liegt over de Joodse Staat om rellen tegen Israël aan te wakkeren, om zo rellen tegen zichzelf af te wenden.

Wat kan een Israëlische Jood zeggen over zo’n buurman? Misschien is het het beste om alleen te zeggen, moge het Gods wil zijn dat Amerikanen en Europeanen de boodschap van deze man horen en naar zijn woorden beginnen te luisteren.

Moge het werkelijk Gods wil zijn dat Amerikanen en Europeanen daadwerkelijk beginnen te reageren op de oproep van deze man voor een verandering die begint met het helpen van Israël, niet de Palestijnse Autoriteit. 

Na verloop van tijd zullen meer moedige Palestijnen hun stem laten horen. Dat is onvermijdelijk. Velen die dat doen, zullen lijden. Maar na verloop van tijd zal dat lijden voor hen niet meer uitmaken, omdat ze zullen weten dat spreken de enige weg naar hun eigen redding kan zijn.

De enige vraag is of de reguliere media van het Westen (en de elites die voor die media werken en deze ondersteunen) zullen drukken wat deze Palestijnen zullen zeggen? Zal het Westen hun roep om hulp beantwoorden?

Houd je adem niet in. De elites van het Westen die zowel de westerse media als de cultuur beheersen, geven niets om iemand in het Midden-Oosten, Arabieren of Joden. Deze westerse elites noemen zichzelf Liberal Humanitarians. Blijkbaar betekent dat dat racisme het enige is waar ze om geven.

Bronnen:

  • naar een artikelThis is how those “evil Zionist Israelis” deal with the oppressed Palestinian people” van 15 juli 2021 op de site van Tuvia Brodie

Een gedachte over “Dit is hoe die ‘slechte zionistische Israëli’s’ omgaan met het onderdrukte Palestijnse volk

  1. Vergeefse woorden van een wanhopige Palestijnse Arabier gericht aan dovemansoren en arrogante Europeanen die hun ‘pro palestina’ narratief hebben getatoeëerd in hun domme geest.

    En wij allen weten dat je tatoes niet zomaar kunt verwijderen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.