Marxistische, extremistische steun voor Palestijns terrorisme leidt tot jodenhaat in het hele Westen

Londen, 23 mei 2021. Een organisatie genaamd The Palestijnse Solidariteitscampagne organiseerde een protest tegen Israël. zowat 180.000 mensen kwamen opdagen.

Op borden werden Israëli’s vergeleken met de nazi’s, en zwarte vlaggen van jihadistische bewegingen, vergezeld van kreten van “Allahu Akbar”, wapperden naast de Palestijnse vlaggen.

Israël, de nieuwe nazi-staat“, lazen sommigen en “Nazi’s zijn er nog steeds, nu noemen ze zichzelf zionisten“. Dit soort vergelijking is nu gebruikelijk onder velen in Europa die ook sympathiek lijken te staan ​​voor het marxisme, waarin er altijd een ‘onderdrukker’ en een ‘onderdrukte’ moet zijn, nooit een ‘win-win’ of een ‘de taart groter maken’.

Weten deze nieuwe marxisten die Israël, de enige democratie in het Midden-Oosten, vergelijken met het Derde Rijk en de zionisten met de nazi’s, echt niet wat de nazi’s met zes miljoen joden hebben gedaan, of wat communisten en marxisten vandaag de dag in China, Wat doen Rusland, Cuba of Venezuela nog steeds met hun eigen burgers?

De demonstranten in Londen riepen openlijk antisemitische leuzen. Een demonstrant, Tariq Ali, een lid van de redactiecommissie van de New Left Review , suggereerde dat de Joden een tweede Holocaust verdienen: “Ze hebben niets geleerd van wat hen in Europa is overkomen. Niets”. 

Een andere man toonde een tekening van Christus die het kruis draagt, samen met de woorden: “Laat ze niet meer hetzelfde doen”:

Een paar dagen eerder, toen een met Palestijnse vlaggen getooid konvooi door een Joods gebied in Noord-Londen reed, klonken uit luidsprekers “Free Palestine”, “F**k the Joden”, “F**k hun dochters”, “F **k hun moeders” en “Verkracht hun dochters”.

In Parijs, dezelfde dag, schreeuwden demonstranten soortgelijke beledigingen. Aangezien de Franse regering de demonstratie had verboden en de politie had gevraagd alle groepen die Palestijnse vlaggen droegen uiteen te drijven, waren er “slechts” een paar duizend demonstranten.

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat het verbod nodig was om “lelijke incidenten” te voorkomen, zoals toen in 2014 in het hart van de Joodse wijk van Parijs koosjere restaurants en een synagoge werden aangevallen.

In Berlijn, had een demonstratie van een paar dagen eerder georganiseerd is, op 16 mei. Net zoals in Londen en Parijs, stelden ook demonstranten Israël aan de kaak – en joden. Antonia Yamin, een Israëlische televisiejournaliste die verslag uitbrengt over het protest, werd aangevallen met vuurwerk door demonstranten die haar in het Hebreeuws hoorden praten.

Vergelijkbare protesten – in Stockholm, Brussel, Rome, Madrid, Warschau, Los Angeles en New York– wijzen erop dat in de hele westerse wereld degenen die doordrongen zijn van jodenhaat niet langer aarzelen om valse en misleidende beschuldigingen te uiten tegen Israël en joden – wat helaas een lange traditie is in Europa. Ze doen niet langer de moeite om het te verbergen. Jodenhaat is nu in de openbaarheid, samen met een bereidheid om Joden fysiek aan te vallen.

Hoewel de organisatoren van deze protesten ze omschreven als “pro-Palestijns“, werden ze al snel meer pro-terrorisme. Toen Hamas op 11 mei en de komende tien dagen – op de lijst van terroristische organisaties in de Europese Unie, de Verenigde Staten en andere landenmeer dan 4.000 raketten en raketten begon af te vuren op Israël, een land ter grootte van van Vancouver Island en Israël verdedigde zichzelf, kozen de meeste demonstranten de kant van Hamas.

Voor degenen die het misschien niet weten, stelt het handvest van Hamas : “Israël zal bestaan en zal blijven gedijen tot de Islam het zal uitwissen.”

Het voegt er in artikel 7 aan toe:

De dag des oordeels zal pas komen als moslims tegen de joden vechten (de joden doden), wanneer de joden zich achter stenen en bomen zullen verschuilen. De stenen en bomen zullen zeggen O moslims, o Abdullah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem.

De demonstranten steunden en maakten een gemeenschappelijke zaak met een antisemitische islamitische terroristische organisatie met een genocidaal doel.

Journalisten van grote Europese en Amerikaanse media hadden kunnen wijzen op deze vergelijkingen, evenals op het aanzetten tot haat tegen Israël en de Joden, maar de meesten deden dat niet.

Bijna alle artikelen die in Europa en de Verenigde Staten zijn gepubliceerd, beschrijven nonchalant de protesten en de haat die door demonstranten wordt geschreeuwd, zonder enig verband te leggen tussen de protesten en de daaropvolgende aanvallen.

Lees hier verder het artikel van Guy Millière

Bronnen:

  • naar een artikel van Guy Millière “Marxist, Extremist Support for Palestinian Terrorism Leads to Jew-Hate Throughout West” van 11 juli 2021 op de site van The Gatestone Institute

Een gedachte over “Marxistische, extremistische steun voor Palestijns terrorisme leidt tot jodenhaat in het hele Westen

  1. Je kan zien dat al deze “Marxisten” nooit onder het Marxisme hebben geleefd.

    Al deze linkse extremisten & humanisten malloten kunnen in alle vrijheid demonstreren en hun Joden haat ten toon spreiden.

    Wat véél erger is dat de Westerse regeringen deze haatdemo’s, die niets met vrije meningsuiting te maken hebben, toestaan.

    Zij hebben blijkbaar niets geleerd en niet begrepen waar dit toe gaat leiden……..oorlog!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.