De Wereldwijde Intifada begon in 2001 met de Durban Conferentie in Z-Afrika en 9/11 in New York City

Vreugde taferelen in het Palestijnse vluchtelingenkamp Shatilla in Libanon. Op 9/11 dansten de Palestijnen in de straten en schoten hun wapens leeg in de lucht om de aanslagen op het World Trade Center en de gruwelijke moord op zovele Amerikanen te vieren [beeldbron: Fox News]

Duizenden gewone en buitengewone mensen waren op 7 juli 2005 in Londen, Engeland. Mensen op het werk, toeristen op vakantie en kinderen op school hadden geen idee dat er mensen waren die hen zo haatten dat ze hen dood wensten.

Op die dag zouden islamitische radicalen velen van hen doden en verminken.

Vier Britse moslimmannen pleegden een aanslag op het Londense transportsysteem, drie in de metro en één bus. Ze doodden 52 mensen, variërend in leeftijd van 20 tot 64. Alle slachtoffers waren inwoners van het VK met verschillende achtergronden.

De jihadisten lieten verklaringen achter dat ze niemand uit het VK als onschuldig beschouwden als

Jullie democratisch gekozen regeringen bestendigen voortdurend wreedheden tegen mijn volk over de hele wereld. En uw steun aan hen maakt u direct verantwoordelijk, net zoals ik direct verantwoordelijk ben voor het beschermen en wreken van mijn moslimbroeders en -zusters.

Het vervolgde dat de bommenlegger hield van “de profeten, de boodschappers, de martelaren en de helden van vandaag zoals onze geliefde sjeik Osama Bin Laden, Dr. Ayman al-Zawahri en Abu Musab al-Zarqawi“, een verzameling terroristen die duizenden doden en verminkten, mensen met westerse principes.

Een andere zelfmoordterrorist zei dat niet-moslims het verdienden te sterven omdat ze een regering hebben gekozen die “ onze moeders, kinderen, broers en zussen in Palestina, Afghanistan, Irak en Tsjetsjenië blijft onderdrukken ”.

Video: Palestijnen in de oostelijke wijken van Jeruzalem vinden uitbundig feest na de aanslagen van 9/11

Islamitische extremisten zouden de bevolking van het Verenigd Koninkrijk blijven aanvallen.

Op 22 mei 2013 hebben twee moslimmannen twee Britse soldaten gedood en gehackt die zeiden dat ze dit deden “ omdat moslims dagelijks sterven door Britse soldaten. En deze Britse soldaat is er een…. Bij Allah, we zweren bij de almachtige Allah dat we nooit zullen stoppen met vechten tot je ons met rust laat. 

Op de verjaardag van die aanslag, 22 mei 2017, kwamen 23 mensen om het leven en raakten 800 gewond toen een moslimman een concert van Ariana Grande in Manchester bombardeerde. Het jongste slachtoffer was pas 8 jaar oud. 

Die aanval werd voorafgegaan door een aanval van 22 maart door een moslimextremist die met zijn auto op Westminster Bridge reed, waarbij 50 gewonden vielen en vier doden. Het werd gevolgd door een aanval op 3 juni toen drie moslimmannen een auto over mensen reden op London Bridge en vervolgens mensen begonnen neer te steken, waarbij acht doden en bijna 50 mensen gewond raakten.

Het volk van Engeland voelde de effecten van islamitisch extremisme, dat werd beschouwd als een lokaal probleem in de VS en Israël. In de loop van de tijd, toen de Islamitische Staat zelfs medemoslims levend verbrandde in hun zoektocht naar een nieuw kalifaat, werd het duidelijk dat de islamitische wereld was begonnen met een “wereldwijde intifada” die de wereldwijde suprematie van de islam wilde bevorderen en angst in de harten wilde zaaien. van ongelovigen.

De wereldwijde intifada begon in 2001 in twee delen: de Durban-conferentie die de propagandaoorlog op gang bracht; en de aanslagen van 11 september op de Verenigde Staten waarbij duizenden mensen omkwamen terwijl ze de financiële en militaire centra van de westerse wereld aanvielen. 

Het was echter pas op 7 juli 2005 dat de wereld begon te begrijpen dat de islamitische oorlog verder ging dan de “grote satan” en de “kleine satan” van de Verenigde Staten en Israël, en alle niet-moslim “ongelovigen” incorporeerde die gezien als een uitdaging voor de islam.

Wereldconferentie tegen Racisme in Zuid-Afrika eindigde op 8 september 2001 in een antisemitische tirade en werd drie dagen later op 11 september 2001 gevolgd door de aanslag op de WTC toren in New York

Bronnen:

 • naar een artikelThe Global Intifada” van 7 juli 2021 op de site van First One Through

Een gedachte over “De Wereldwijde Intifada begon in 2001 met de Durban Conferentie in Z-Afrika en 9/11 in New York City

 1. Eigen schuld, dikke bult.

  Het begint altijd met Jodenhaat maar ettert verder tot alles & iedereen is vergiftigd.

  Dat deze Durban “mensenrechten” conferentie is ontaard in een haatfestijn tegen Joden…..en niemand het per direct stopte…….is de reden voor de totale ontwaarding van de mens en hun rechten vandaag.

  Je wenst het niemand toe om op hulp te zijn aangewezen van deze hypocriete organisaties en hun cynische medewerkers met VIP & Royal vaandeldragers als hun uithangbord.

  Zolang er vluchtelingen zijn zijn deze organisaties verzekerd van goede financieën en een goede PR.

  Je veranderd geen goed verdienmodel, maar breid het uit en daarom zijn er vandaag geen 62 maar 85 miljoen vluchtelingen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.