Abbas verklaart dat heel Israël een ‘pijnlijke nederzetting’ is

De “president” van Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas, die in 2021 nog steeds als president optreedt, hoewel zijn ambtstermijn in 2009 afliep, zei op 29 juni dat heel Israël een “vreemd lichaam” is dat in het Midden-Oosten is geïmplanteerd als “een product van kolonialisme“. 

Het is een wereldbeeld dat hij exporteert en waarvan hij gelooft dat het wordt geaccepteerd, daarbij wijzend op de “verschuivingen in de publieke opinie in de wereld en op het niveau van parlementen in de richting van heroverweging van het Palestijnse verhaal”, en de afwijzing van “het zionistische verhaal dat de waarheid en geschiedenis vervalst”.

Abbas schreef zijn proefschrift over een bepaalde vorm van ontkenning van de Holocaust, waarin hij beweerde dat Joden geen geschiedenis in het land hebben, dus geen Joden interesse hadden om naar Palestina te verhuizen. 

Als gevolg daarvan spanden de zionisten met de nazi’s samen om het leven in Europa ondraaglijk te maken, zodat het Europese jodendom gedwongen zou worden te vluchten en zich in Palestina te vestigen.

Abbas voegde eraan toe dat heel Israël een fictieve schepping is die bedoeld is om “[de Arabische wereld] te fragmenteren en zwak te houden.” Toch heeft de Palestijnse Autoriteit zich bereid getoond om een ​​deel van de Israëlische kolonialistische nederzettingenactiviteit te accepteren:

Ondanks onze aanvaarding van een pijnlijke historische nederzetting erkenning van de staat Israël over de grenzen van 1967 in overeenstemming met de VN-resoluties 242 en 338 en de ondertekening van de Oslo-akkoorden in 1993, heeft Israël deze afspraken geschonden en bleven om het land te stelen, bouwt nederzettingen en creëert een apartheidsregime en etnische zuivering door militair geweld. 

(Merk op dat de Oslo-akkoorden specifiek stellen dat Israël gebied C van de Westelijke Jordaanoever controleert).

Abbas voegde enkele beschuldigingen toe over “ Israëlische bezetting, apartheid en etnische zuivering ” om het anti-zionistische lexicon fris te houden.

Hij besloot zijn opmerkingen op de Al-Quds Open University in de Gazastrook-conferentie, die bijeenkwam om nieuwe vervormingen te creëren om de wereld op te dringen:

De wereld begint Israël te zien zoals het is: een bezettings- en apartheidsstaat. Ik ben ervan overtuigd dat de bijdragen van de onderzoekers die aan deze conferentie deelnemen een belangrijke impact zullen hebben op het verhelderen en verklaren van de waarheid over de mythen en valse verhalen van dit zionistische project dat door de westerse landen is gecreëerd voor puur koloniale doeleinden.

Palestijnen besteden veel energie aan het heropvoeden van de wereld op basis van gefabriceerde “feiten” in plaats van de fundamentele geschiedenis, waardigheid en rechten van Joden te erkennen. Helaas gebruiken universiteiten zoals Yale en de City University van New York de Palestijnse al-Quds University voor bronnenbladen bij het herhalen van oproepen om de Joodse staat aan te vallen.

Bronnen:

  • naar een artikelAbbas Declares All of Israel is a “Painful Settlement”” van 30 juni 2021 en een artikel Mahmoud Abbas’s Particular Anti-Zionist Holocaust Denial” van 5 juli 2017 op de site van First One Through

Een gedachte over “Abbas verklaart dat heel Israël een ‘pijnlijke nederzetting’ is

  1. En géén gezamelijk woord van afkeuring door de EU, VN, Democratisch Amerika & Universiteits idioten …………integendeel.

    Ze blijven deze giftige appel maar steunen door middel van hun excuus Truus………de UNWRA.

    Vette pech voor de normale palestijnse mensen die een gewoon leven willen leiden en hun kinderen normaal willen opvoeden en niet tot doorgeknalde shahid’s willen laten kneden via Westerse hulpgelden & Jodenhaters met een eigen agenda waarin zijn de hoofdrol moeten blijven spelen.

    Zij maken écht géén kans want zij dienen de speelbal te blijven van het Linkse proraritaat. !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.