Angstaanjagende niveaus van incompetentie vormen een groot dilemma voor de VS … en de rest van ons

Wat overduidelijk is, is dat de Verenigde Staten van Amerika voor een groot dilemma staan, en dat geldt ook voor de rest van de westerse wereld. 

De Democratische Partij verdient een zware straf voor het opdringen van Joe Biden en Kamala Harris aan de VS, hetzij op eerlijke of op grove wijze. Beide zijn extreem openbare en voor de hand liggende voorbeelden van het Peter-principe, waarbij ze buiten hun competentieniveau zijn gepromoot.

Het is voor iedereen duidelijk dat Biden in alle realiteit cognitief uitgedaagd wordt, ook al kan hij zo nu en dan even oppeppen en woede uiten of wat dan ook. Zijn acties zijn zeer twijfelachtig, zoals bijvoorbeeld het goedkeuren van de aanleg van de Russische Nord Stream-gaspijpleiding van Rusland naar Europa, terwijl de ontwikkeling in de VS van de Keystone-pijpleiding wordt stopgezet, die de VS volledige onafhankelijkheid zou geven op het gebied van olie.

De directe vraag is waarom, gevolgd door de vermeende 3,5 miljoen dollar die de voormalige burgemeester van de vrouw van Moskou, Elena Baturina, aan Bidens zoon Hunter heeft betaald. Natuurlijk is er veel van Hunter Biden’s “Laptop from Hell” dat onthullend is, maar dit veroorzaakt een grote desinteresse van de media en DOJ. Als het de zoon van Trump was, zouden we allemaal elke binaire code op die laptop kennen en het ministerie van Justitie en de FBI zouden uitzoeken wat ze konden vinden.

Volgens Peter Schweizer’s boek “Profiles in Corruption” toont Kamala Harris een ambitieuze vrouw die bijna alles zou doen om haar carrière vooruit te helpen en een twijfelachtige en zeer geassisteerde carrière in haar carrière had. Haar tijd als Californische procureur-generaal en haar eerdere termijn als San Francisco AG hebben een aantal serieuze vragen over haar beheer van die kantoren. Tijdens de Democratische voorverkiezingen van 2020, die niet echt een geweldige keuze aan kandidaten hadden, was Harris de meest impopulaire en eerste die uitviel.

Maar het is hier dat de wrijving is ontstaan. Bernie Sanders kwam naar voren als de leidende kandidaat en het was duidelijk dat hij zelfs niet acceptabel was voor de Democraten, die tegen die tijd een alternatief moesten vinden om door te drukken. Er bleef Joe Biden over, die vice-president was geweest, een bekende naam was en ongeveer zevenenveertig jaar senator was geweest, waarin hij soms behoorlijk luidruchtig was, en daarom zichtbaar, maar in wezen niets deed. Hij had een paar keer eerder voor de nominatie van de partij gestaan ​​en verloor.

Video: Shapiro’s onschatbare reactie op een verklaring van ‘letterlijk zittende president Biden’ dat je wordt neergeschoten als je de regering aanvalt. Ben Shapiro: ‘Ik denk dat ik nu een pistool wil’

Ik stond naast Biden bij AIPAC toen hij het opnam tegen Hillary en Obama. Ik had net mevrouw Clinton horen spreken. Obama was toen al vertrokken, dus ik liep naar de hal waar Biden de menigte toesprak en merkte dat ik naast hem stond. Als buitenlander had ik geen idee wie hij was en had ik nog nooit van hem gehoord. Hij ging op een stoel zitten en sprak de menigte toe en ik dacht meteen dat deze man, wie hij ook mocht zijn, een wang had om zijn naam naar voren te brengen, want hij was zo amorf, zo kleurloos, in wezen een verlamde kracht gevuld met bewegingloze gebaren. Ik kreeg de indruk dat hij een leeg pak was. Dat was mijn indruk toen en ik geloof het nog steeds. Nu ik weet wie en wat Biden is, is mijn eerste indruk niet veranderd en geldt nog steeds.

Naarmate de verkiezingen van 2008 vorderden, koos Obama, die de Democratische nominatie had gekregen voor alle misleidende politiek correcte en schuldgevoelens en ook door een volgzame media werd verkocht als de anti-Bush, de amorfe Joe Biden als zijn running mate. Ik kwam tot de conclusie dat de enige reden waarom Biden werd gekozen, juist de reden was dat hij op geen enkele manier een uitdaging voor Obama zou zijn. Als er iets is, zou het hebben van een meegaande, glimlachende blanke sycophant aan zijn zijde tijdens verkiezingen ook een grote opsteker zijn om te laten zien dat Obama geen bedreiging vormt voor de blanke Amerikaanse bevolking als mogelijk de eerste zwarte persoon die serieus uitdaagt voor het presidentschap.

Nu komen we bij de huidige staat van het voorzitterschap. Kamala Harris werd waarschijnlijk speciaal gekozen vanwege de kleur van haar huid om zwarte kiezers aan te spreken, die Trump aan het spenen was van de Democraten. Laten we het politiek correct opgelegde stilzwijgen negeren en een schoppen een schop noemen. Het feit dat ze universeel een hekel had, maakte duidelijk geen verschil voor de democratische machten die er waren. 

Het moet duidelijk zijn dat dit allemaal ging om het verkrijgen van macht en niet om wie het meest geschikt zou zijn voor de functies. Dit betekent in wezen dat de belangen van de Verenigde Staten op de tweede plaats zouden komen boven de belangen van de Democraten om aan de macht te komen en de gehate Donald Trump te verslaan, die zo’n uitdaging vormde voor alles waar de Democraten voor stonden.

Genoeg achtergrond en opbouw. Vier jaar in de politiek is een lange tijd. Amerika en de wereld worden om te beginnen geconfronteerd met de dreigingen van Iran, China, Rusland en Noord-Korea. Turkije gedraagt ​​zich ook niet bepaald zichzelf en er zijn essentiële problemen in Libanon en Syrië, waarbij de Turkse ambitie om de Koerden te vernietigen moet worden toegevoegd. De eerste zes maanden van het presidentschap van Biden zijn tot nu toe niet geweldig geweest of met glans gevuld.

Ten eerste lijken we een incompetente president te hebben en zijn vice-president is ook niet iemand waar we teveel vertrouwen in kunnen hebben. Haar pogingen om problemen te vermijden door te giechelen werken gewoon niet. Ik herinner u eraan dat zowel Biden als Harris hun competentieniveau al te boven gaan.

Dus wie bestuurt Amerika? Het is duidelijk dat de Obama-apparatsjiks allemaal terug zijn waar ze waren in Obama’s tijd. Ik geloof dat we de derde termijn van Obama meemaken terwijl hij aan de touwtjes trekt van Biden en de regering. Desalniettemin, hoewel Amerika een krachtig, bekwaam en sterk leger heeft, vertoont het nog steeds zwakte door Bidens incompetentie en ‘leiderschapsvermogen’, of liever, gebrek aan leiderschapsvermogen.

De wederopstanding van Obama’s steun aan een potentieel nucleair Iran is een meer dan voor de hand liggende monumentale fout en Amerika heeft via Biden de zwakte wijd en zijd uitgezonden. Wat er ook wordt besloten of overeengekomen in de JCPOA-opstandingsonderhandelingen, het duidelijke pad is dat Iran over minder dan vijf jaar een atoombom zal hebben als het zich houdt aan wat de hernieuwde overeenkomst ook is of niet, waarschijnlijk of niet. Dit veronderstelt dat Iran niet wordt gestopt voordat ze in staat is een bom in elkaar te zetten en te testen.

Het is niet zo dat Iran de ontwikkelingsfasen van een bom moet doormaken, aangezien de technologie bekend is en ik twijfel er niet aan dat de hulp is gekomen van Noord-Korea en Pakistan, waarbij laatstgenoemden de knowhow van hun bomontwikkelaar AQ Khan op naar Noord-Korea en vervolgens naar Iran. Het is de moeite waard om de landverbinding van Noord-Korea met China te onthouden die verbonden is met Pakistan dat verbonden is met Iran. Wat ik hiermee bedoel is de gemakkelijke overdracht van technologie en wat dan ook.

Ik twijfel er niet aan dat het Amerikaanse leger plannen heeft gemaakt voor een nucleair Iran of een pre-nucleair Iran. Ze kunnen echter geen actie ondernemen zonder toestemming van de opperbevelhebber en het Congres. Als de opperbevelhebber een zwakkeling is, kunnen ze niet bewegen.

Obama gooide Amerika’s bondgenoten in het Midden-Oosten onder de bus ten gunste van Iran en deze stopzetting leidde tot de Abraham-akkoorden. Maar nu Obama en zijn apparatsjiks Amerika besturen, zullen ze uiteraard Obama’s beleid steunen en volgen en Iran zal een bom krijgen. Maar voordat dit gebeurt, ben ik er absoluut zeker van dat Israël zal ingrijpen. Geen gemakkelijke taak met de nucleaire faciliteiten in heel Iran met een moeilijk bergachtig terrein met bunkers diep in de bergen. Bunkers hebben allemaal ingangen en hoewel de diepe bunkers bombestendig zijn, zijn hun in- en uitgangen dat niet. Veel faciliteiten zijn bovengronds en ik ben er zeker van dat ze bekend zijn bij Israël en Amerika en op hun GPS zijn uitgezet.

Mijn gedachten als leunstoelgeneraal zijn dat als er geen andere keuze is dan te handelen, er meerdere raketten en vliegtuigaanvallen zullen zijn om de luchtafweerraketten en de antiraketraketten te overwinnen. We zien dit al regelmatig in Syrië waar sommige Israëlische raketten kunnen worden neergeschoten, maar andere er wel doorheen komen en het doel vernietigen. We zagen het zelfs met de ongeperfectioneerde raketten van Hamas waar 90% werd gestopt, maar 10% kwam er wel door. Ballistische raketten zijn misschien bijna onmogelijk voor Iran om te stoppen.

Het lijdt geen twijfel dat Iran moet worden gestopt. Er is geen MAD, het principe van wederzijds verzekerde vernietiging dat kan worden toegepast op Iran, zoals het geval was tussen de USSR en de VS. Iran wordt gedreven door middeleeuwse religieuze ijver, meedogenloosheid en extreme arrogantie, een messiaans geloof dat in een vuurzee de Mahdi, de twaalfde imam, zal verschijnen en een diep verlangen om het oude Perzische rijk te doen herrijzen en zijn religie en controle over de wereld te verspreiden en te bekeren de hele wereld aan het islamitisch sjiisme. Wat het Westen als logica beschouwt, kan niet worden toegepast of verwacht van Iran. Waanzin inderdaad, maar een waanzin die vroeg of laat moet worden aangepakt en gestopt.

Het is gegarandeerd dat Israël niet zal toestaan ​​dat Iran een atoombom heeft. Als Israël Iran aanvalt, zal het ook onmiddellijk aanvallen loslaten van de Hezbollah in Libanon, het noorden van Israël, en Hamas in Gaza, het zuiden van Israël. Wat er zal gebeuren is dat Zuid-Libanon snel zal worden en moet worden platgewalst terwijl Hezbollah zijn 150.000 raketten onder de bevolking in en tussen hun huizen verbergt. Gaza zal ook snel moeten worden stilgelegd, wat inhoudt dat er massale bombardementen van meer algemene aard zijn in plaats van de selectieve bombardementen tot nu toe, gevolgd door grondtroepen op beide fronten, aangezien de luchtmacht vooral nodig zal zijn aan het front van Iran. Syrië is ook een potentiële basis voor aanvallen en raketten, net als Jemen met de Houthi’s. Dit is veel voor Israël om van alle kanten te verwerken.

Hoewel Turkije en Iran uiteindelijk concurreren op het gebied van religie, waarbij Turkije soennieten en Irans sjiieten zijn, en beide ambities hebben om verloren historische rijken terug te winnen, kan Turkije ook de strijd aangaan om Hezbollah en Hamas te helpen en kan als gevolg daarvan via Syrië tot aan de grens van Israël. Erdogan is hiertoe in staat en zal hiervan profiteren.

Voordat dit punt is bereikt, moeten de VS binnenkomen, maar dan hebben we China en Rusland die Iran steunen. Als dit het geval is, God verhoede, kunnen of zullen we nog een wereldoorlog krijgen.

Dit komt terug op het vroege en belangrijkste probleem en de oplossing, Iran moet eerder vroeger dan later worden gestopt, niet alleen in eerste instantie in het belang van Israël en het Midden-Oosten, maar uiteindelijk verder weg. Iran knoeit duidelijk in Venezuela om de VS mogelijk te bedreigen, ala de Cubaanse rakettencrisis. Uitstel en verzoening zullen niet werken en hopelijk heeft de wereld deze les geleerd van Neville Chamberlain en de nazi’s. Wat altijd de grote zwakte is, is dat er een nieuwe generatie opstaat die Chamberlain of Hitler niet kende, en dat is precies waar we ons amper zesenzeventig jaar later bevinden. De grootste generatie is overleden en we hebben een wereld vol waanzin en zwak leiderschap, bijna overal in elk land.

Eindelijk komen we terug op wat er met Biden gebeurt. Meer dan waarschijnlijk zal de tijd komen dat het 25e amendement zal worden ingesteld en Biden zal ofwel aftreden of onbekwaam worden verklaard om door te gaan als president. Waarschijnlijk de eerste om het gezicht te redden. Dan hebben we Kamala Harris. Zodra de heisa over het zijn van de eerste vrouwelijke president en een gekleurde vrouw is afgenomen, zullen we met hetzelfde probleem worden geconfronteerd. Er zal een nieuwe vice-president worden aangesteld en Harris zal worden omringd door adviseurs in overvloed. Of ze het voorzitterschap aankan en aankan, is een raadsel. Ik denk van niet, hoewel ze het potentieel heeft om behoorlijk heerszuchtig te zijn, te oordelen naar haar perioden als procureurs-generaal. De laatste twee jaar van dit voorzitterschap zullen echter gegarandeerd als een lamme eend zijn.

Bovendien, ik herhaal, Harris was de meest impopulaire kandidaat van de Democraten en heeft tot dusver niets gedaan om haar geliefd te maken bij het Amerikaanse electoraat, in feite afgezien van een recente reis naar Nicaragua, waar ze zeer impopulair was, heeft ze niets gedaan, zelfs niet gegaan naar de grens waarover ze maanden geleden de leiding had gekregen, maar daarna is ze ook niet in Europa geweest, wat haar vreemde reactie was op waarom ze niet bij de grens was geweest, natuurlijk gevolgd door haar defensieve gegiechel alsof ze wilde wegjagen de kwestie weg.

De bevooroordeelde en geagendeerde media mogen Harris zoveel mogelijk opbouwen, maar ik denk dat er nu een gezonde scepsis is ontstaan ​​onder de kiezers. Culturele waanzin zoals Cancel Culture, de belachelijke Critical Race Theory et al, om nog maar te zwijgen van de zelfingenomen zelfbenoemde moraliteitspolitie op sociale media en “community standards” -controleurs en rechters hebben allemaal een lange weg afgelegd om het Amerikaanse publiek te irriteren en dit zal verzachten tegen de Democraten die achter al deze waanzin hebben gezeten en het hebben aangemoedigd.

Mensen als Facebook en Twitter, die de onbeschaamdheid hebben om de president van de Verenigde Staten te verbieden of te schorsen, betekent duidelijk dat wanneer een Republikeinse president aan de macht komt, deze twee sociale media en mensen als Google streng zullen worden beteugeld, uitgaande van een werkelijk vrije en eerlijke verkiezingen.

Ervan uitgaande dat de Republikeinen terugkomen, mogelijk in de vorm van Donald Trump, of iemand anders, samen met de controle over het Huis en de Senaat, kan het gezond verstand terugkeren naar economie, immigratie, illegale immigranten, internationaal beleid en meer. Toch is drie en een half jaar lang wachten met alles wat de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten en de rest van de wereld te wachten staat. Het ongedaan maken van de schade van de Biden/Harris-jaren zal tijd, moeite en geld kosten.

Laten we het laatste woord aan de Chinezen geven door te zeggen dat we in interessante tijden leven, ook al zijn we in dit artikel niet ingegaan op het gevaar dat ze voor de wereld vertegenwoordigen.

Bronnen:

  • naar een artikel van David Hersch “Frightening levels of incompetence are a great dilemma for the USA…. and the rest of us” en een artikelBen Shapiro: ‘I think I want a gun now’” van 27 juni 2021 op de site van Arutz Sheva

2 gedachtes over “Angstaanjagende niveaus van incompetentie vormen een groot dilemma voor de VS … en de rest van ons

  1. Incompetentie regeert niet alléén in de VS, maar in het héle Westen, uitgezonderd de Visegrad landen die de boel in de totaal falende EU nog een béétje in evenwicht houden.

    Ook in Israel is het evenwicht goed uit balans.

    Iran, China, Rusland, Turkije, N-Korea, PA/Hamas, Hezbollah & co etc.etc.etc. zien dit glunderend aan……en gelijk hebben ze!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.