Het pro-Palestinisme opent een postuum nazi-front tegen alle Joden

De Palestijnse oorlog tegen Israël is niet langer iets dat het Westen kan beschouwen als een ruzie in een ver land tussen mensen van wie ze niets weten.

Tijdens een recente hoorzitting van het congres in Amerika stelde afgevaardigde Ilhan Omar (D-Minn.), die een lange geschiedenis van antisemitische en anti-Israëlische opmerkingen heeft, de Verenigde Staten en Israël gelijkgesteld met Hamas en de Taliban bij het plegen van “misdaden tegen de mensheid.” 

Toen 12 Joodse Democraten haar beschuldigden van onverdraagzaamheid, beschuldigden zij en haar bondgenoten hen op hun beurt van racisme en islamofobie.

Elke kritiek op moslims lokt dergelijke beschimpingen uit van zogenaamde progressieven, van wie velen, zo niet de meesten, ook Israël met afkeer of erger beschouwen.

Aangemoedigd door een dergelijke straffeloosheid gaan de leugens en ophitsing door. Deze week belasterde volksvertegenwoordiger Rashida Tlaib (D-Mich.) Israël door te zeggen dat het “het leven van Palestijnen niet waardeert” en het valselijk te beschuldigen van “een decennia-lang etnisch zuiveringsproject”.Abonneer u per e-mail op The JNS Daily Syndicate en mis onze topverhalen nooit

Ondertussen, als een direct gevolg van een dergelijke demonisering van Israël en de daarmee gepaard gaande jodenhaat, zijn de aanvallen op Amerikaanse joden op recordhoogte – en de Democratische Partij verliest snel haar morele en politieke ankerplaats omdat ze zich laat meeslepen achter het verhaal van Palestijnse leugens.

The Squad: Van links naar rechts de Democratische Volksvertegenwoordigers Ayanna Pressley, Ilhan Omar, Alexandria Ocasio-Cortez en Rashida Tlaib

De manier waarop het Palestinisme het antisemitisme en de islamisering aandrijft, wordt zelfs nog schokkender getoond in Groot-Brittannië, waar aanvallen op Joden op nog hogere niveaus plaatsvinden.

De meeste van dergelijke aanvallen worden gepleegd door moslims. Deze zijn ook onevenredig vertegenwoordigd op pro-Palestijnse marsen waar ze schreeuwen om de vernietiging van Israël en in het Arabisch “Khaybar ya yahud” zingen – een dreigende verwijzing naar Mohammeds slachting van de Joden van Khaybar in de zevende eeuw.

Antisemitisme en Palestijnen voeden elkaar. De Britse Jewish Chronicle heeft een opgenomen band bemachtigd met opmerkingen van leden van een konvooi dat afgelopen weekend van Bradford naar Londen reisde voor een pro-Palestijnse demonstratie. 

Tijdens deze bijeenkomst, waar sprekers herhaaldelijk beweerden dat Hamas een legitieme verzetsmacht was, waren er borden die Israël een “nazistaat” noemden en waarop werd gevraagd: “Wat is er antisemitisch aan te zeggen dat alle Joden geweld en imperialisme steunen?”

Op de band verwezen moslimactivisten naar de nieuwe premier van Israël, Naftali Bennett, als “een grotere Satan” dan Benjamin Netanyahu, beweerden dat de Verenigde Naties gemanipuleerd werden door een louche netwerk ten gunste van Israël en noemden deze Israël-aanhangers dajjals , of mythologische demonen. Een maand eerder reed een konvooi met Palestijnse vlaggen door Joodse gebieden van Londen, terwijl activisten uit autoruiten riepen “f*** de Joden, verkracht hun dochters”.

Toch helpen een aantal linkse politici deze giftige hysterie en ophitsing aan te wakkeren. Tijdens een debat over “Israël-Palestina” op maandag riepen Labour-parlementsleden op tot een boycot van Israël.

Naz Shah, parlementslid uit Bradford, die een geschiedenis heeft van anti-joodse opmerkingen, beschreef Bennett en beschreef Israëls opvatting van het recht op zelfverdediging als “pervers” en zei dat als er nog meer “Palestijns bloed” “onterecht” vergoten zou worden, ze dat Israël wordt berecht voor oorlogsmisdaden bij het Internationaal Strafhof.

Labour-parlementsleden nemen regelmatig deel aan demonstraties waar demonstranten zingen voor de vernietiging van Israël en het doden van Joden. Tijdens een van die bijeenkomsten in Bradford eerder deze maand, met een optreden van Shah, scandeerden activisten in het Arabisch: “God, maak ons ​​deel van de mujahideen in Palestina” en “God, verhef de vloek van de joden van de moslims in Palestina.”

Niet alleen voedt het Palestinisme anti-joodse hysterie en aanvallen, maar het daagt de Britten ook steeds meer uit om toe te treden tot zijn dictaten, die in strijd zijn met eerlijkheid, fatsoen en redelijkheid.

Na het geweld van vorige maand in Israël en Gaza hebben leerlingen van een middelbare school in Manchester geld ingezameld voor liefdadigheidsinstellingen die Palestijnen helpen. Maar er was opschudding toen bekend werd dat het geld naar het Rode Kruis zou gaan, dat zowel Israëlische als Palestijnse slachtoffers van geweld helpt.

Een ouder zei: “Stel je voor dat je terroristen financiert die baby’s, kinderen en bejaarde onschuldige mensen vermoorden. De IDF doet dat precies.” Een andere ouder, Tom Price genaamd, zei: “Een nucleaire supermacht die een inheems volk onderwerpt en vermoordt en dagelijks wegkomt met het overtreden van het internationaal recht, heeft het geld niet nodig.”

Toch verontschuldigde de hoofdonderwijzer zich “zonder voorbehoud” voor het onopzettelijk “beledigen van sommige leden van de bredere gemeenschap” – grotesk, alleen voor het steunen van hulp aan Israëli’s naast Palestijnen – en bedankte “leiders van onze lokale moskeeën, onze gouverneurs en de bredere gemeenschap die bood steun en advies.”

Nog meer eye-opening is hoe de Palestijnse zaak een groot probleem is geworden in de aanstaande parlementaire tussentijdse verkiezing in de Yorkshire-zetel van Batley en Spen.

Gaza, 10 maart 2009. Voormalig Brits parlementslid George Galloway (links)  komt onder het oog van pers en publiek persoonlijk geld afleveren aan de islamistische terreurgroep Hamas. Galloway is de organisator van de huidige ‘Viva Palestina’ -vloot die probeert de Israëlische blokkade van Gaza te doorbreken, maar wordt nu blijkbaar geconfronteerd met een blokkade van zijn vloot door Syrië

Dit komt door het aanzienlijke aandeel moslimkiezers in het kiesdistrict, dat is geprikkeld door de demagogische George Galloway – een virulente pro-Palestijnse extremist, die bijna twintig jaar geleden uit de Labour-partij werd gezet en die zich verkiesbaar stelt op basis van een anti- Zionistisch platform dat vijandigheid jegens Israël en hysterie over ‘islamofobie’ opzweept.

Het is dus buitengewoon dat een buitenlandse kwestie waar Groot-Brittannië niet bij betrokken is, zichzelf insinueert in het centrum van de Britse politiek en cultuur, en beide corrumpeert met zijn agenda van obsessieve onverdraagzaamheid tegen Israël en het Joodse volk.

Door de piek in het antisemitisme te stimuleren, opent het Palestijns een postuum nazi-front tegen de Joden. Als dit vreemd en monsterlijk klinkt, is het dat ook. Maar het bewijs suggereert dat het niettemin een al te realistische beschrijving is van wat er nu gebeurt.

Toen Hitler werd verslagen, leek de oorlog tegen het Joodse volk voorbij. Maar dat was het niet. Westers antisemitisme ging alleen maar ondergronds, wachtend om weer vrijgelaten te worden als de natuurlijke orde der dingen.

En in een deel van de wereld stond de oorlog tegen de Joden op het punt een nieuwe fase in te gaan. Onder de grootmoefti van Jeruzalem, Haj Amin al-Husseini, waren de Arabieren van het Britse Mandaat Palestina het legioen van Hitler in het Midden-Oosten geworden. Al-Husseini vermengde het nazisme met islamitisch fundamentalisme en zette de Palestijns-Arabische massa’s op tot moorddadige pogroms met de leugen dat de Joden op het punt stonden de Al-Aqsa-moskee te vernietigen.

Precies dezelfde retoriek komt vandaag van de Palestijnse Autoriteit en heeft geleid tot de recente opleving van terreur door Palestijnen en Israëlische Arabieren. De PA, geleid door de holocaust-ontkenner Mahmoud Abbas, die voor eigen rekening al-Husseini als held vereert, pompt week in week uit antisemitisme met een nazi-thema uit en hersenspoelt zijn mensen tot moorddadige haat tegen de Joden.

Bovendien zijn zowel de Palestijnse zaak als de Palestijnse ‘identiteit’ zelf gebaseerd op de poging tot diefstal en toe-eigening van het historische thuisland en de geschiedenis van de Joden – de inheemse bevolking van het land Israël.

Dus het is niet alleen dat de demonisering en delegitimisering van Israël fundamenteel anti-joods zijn. Wat niet goed wordt begrepen, is dat Palestinisme antisemitisme is. Westerse links-liberalen die de Palestijnse zaak steunen, steunen een diep anti-Joodse agenda, niet alleen om het land van het Joodse volk te stelen, maar ook om hun geschiedenis en daarmee hun identiteit uit te wissen.

Veel onheilspellender is dit ook het hartstochtelijk gehouden standaardverhaal voor miljoenen moslims die zich in Groot-Brittannië en andere westerse landen hebben gevestigd.

Naarmate ze meer geassimileerd raken en hun kinderen het beroep en het politieke leven betreden – op zich een welkome ontwikkeling in termen van sociale acceptatie – zaaien ze helaas dit giftige verhaal in de hele Britse samenleving.

Een dodelijke obsessie die ooit beperkt was tot uiterst links, krijgt nu een enorme culturele aantrekkingskracht door het aantal Britse moslims dat publieke invloed ontwikkelt (met uitzondering van die paar Britse moslims die een moedig en principieel publiek standpunt innemen tegen jodenhaat). Maar iedereen die hierop durft te wijzen, wordt uitgemaakt voor racist en islamofoob.

Deze strategie van culturele manipulatie en intimidatie dreigt Britse politici vijandig tegenover Israël te zetten. Het brengt actief de veiligheid van Britse joden in gevaar. En het ondermijnt de integriteit en waarden van Groot-Brittannië zelf, aangezien zijn culturele leiders steeds meer gehoorzamen aan zijn dictaten door onwetendheid, ideologie of angst. En Amerika gaat in dezelfde richting.

Palestinisme gaat niet langer alleen over het Midden-Oosten. Het levert nu culturele raketaanjagers achter zowel antisemitisme als islamisering in het Westen.

Bronnen:

  • naar een artikel van Melanie Phillips “Palestinianism is opening up a posthumous Nazi front against Jews” van 17 juni 2021 op de site van The Jewish News Syndicate

Een gedachte over “Het pro-Palestinisme opent een postuum nazi-front tegen alle Joden

  1. Het grappige van al die anti Joden fronten is dat de Joden wegtrekken…….ja, naar Israel, om het nóg groter en nóg sterker te maken……….LOL!

    Ja, de kanaries vertrekken uit de koolmijn!!

    Wie er met de gebakken peren zal blijven zitten is de autochtone bevolking…..zó anti Joods en zó pro Palestijns en binnenkort zó Islamitisch.

    Er is genoeg voor gewaarschuwd en dus…….eigen schuld, dikke bult!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.