Commandant van Al-Quds Brigades: deze tunnels zullen het kerkhof zijn van de soldaten van de bezetting

Commandant van de Al-Quds Brigades (PIJ): deze tunnels zullen het kerkhof zijn van de soldaten van de bezetting; “Ga weg uit [Israël] ons land, of we komen je vermoorden en ontvoeren”

“Abu Al-Bahaa”, een commandant van de Al-Quds Brigades Commando Unit van de Islamitische Jihad, zei dat de Gaza-tunnels de begraafplaats zullen zijn van de “soldaten van de bezetting”. 

Hij maakte zijn opmerkingen tijdens een interview dat werd gefilmd in een van de tunnels, door Abu Al-Bahaa “tunnels van vrijheid” genoemd, en uitgezonden op Palestine Today TV (Gaza/Libanon) op 12 juni 2021.

Abu Al-Bahaa zei dat de eenheid klaar is om op elk moment deel te nemen aan de strijd, en dat de strijders de triggers in handen hebben terwijl ze wachten op een beslissing van hun leiders om de ‘zionistische vijand’ aan te vallen in de ‘landen die in 1948 werden bezet’. 

Hij zei ook dat ze wachten om de “vijand” te verrassen en een nieuwe gevechtsronde te beginnen. Abu Al-Bahaa stuurde een bericht naar het “zionistische publiek”, en zei dat het “

Abu Al-Bahaa: “Natuurlijk is het leven onder de grond anders dan het leven boven de grond, maar het is de wil van Allah dat de moedjahedien voelen dat ze deze ontberingen moeten overwinnen omwille van de bevrijding van de Al-Aqsa-moskee, evenals we deze ontberingen omzetten in een zegen van Allah voor de moedjahedien en de strijders, om onze macht te vergroten en de zionistische vijand en zijn diepgewortelde arrogantie van onder de grond te bestrijden. Ondanks alle ontberingen die onze moedjahedien hebben overwonnen door hun heroïsche gevechten, voelen we dat we heel dicht bij Jeruzalem zijn, als Allah het wil, en dat we verwikkeld zijn in ribat op een van de slagvelden van de Al-Aqsa-moskee. We voelen dat we de overwinning nadert dankzij deze tunnels, de tunnels van vrijheid.

[…]

We volgden de ‘Slag om het Zwaard van Jeruzalem’ met de minuut, samen met de leiding van de Al-Quds Brigades. We volgden de manoeuvres van de vijand op de grond, samen met alle eenheden van de Al-Quds Brigades, om nauwkeurige informatie te verkrijgen over de gebeurtenissen van deze oorlog. We verijdelden de pogingen van de vijand om ons te misleiden door te geloven dat er een grondoperatie aan de gang was, wat ze deden om de moedjahedien in deze tunnels aan te vallen. We zeggen tegen de zionistische vijand dat de Al-Quds Brigades en hun commando-eenheid op elk moment klaar staan ​​om zich bij de strijd aan te sluiten, als Allah het wil. De vijand heeft in geval van oorlog slechts twee opties: ofwel worden ze gedood in Gaza, ofwel worden ze gevangengenomen. Deze tunnels zullen het kerkhof zijn van de soldaten van de bezetting. Allah wil.

[…]

“Het kan ons niet schelen wat de zionistische vijand zegt via zijn ellendige media. Waar het ons om gaat zijn de capaciteiten van onze moedjahedien op het slagveld, en het feit dat we hier in de tunnels zijn na de ‘Slag om het Zwaard van Jeruzalem’. ‘ net zoals we in de tunnels waren en tijdens de ‘Slag om het Zwaard van Jeruzalem’. Onze tunnels zijn lang. De zionistische vijand en zijn overwonnen leger zullen onze troepenmacht binnen zien komen in de bezette landen in 1948. We wachten op het besluit van de leiding van de Al-Quds Brigades om de vijand te verrassen en een nieuwe gevechtsronde te beginnen. sinds de overwinning werd uitgeroepen na de ‘Slag om het Zwaard van Jeruzalem’, heb ik ernaar verlangd om door deze tunnels op te rukken, samen met strijders wiens vingers aan de trekker zijn, klaar en wachtend op de beslissing van hun leiderschap.

[…]

“Onze boodschap aan het zionistische publiek is de volgende: ‘Verlaat ons land, want onze mannen, onze moedjahedien en onze strijders zullen van overal naar je toe komen, wachtend om je te doden en te ontvoeren, als Allah het wil.'”

Bronnen:

  • naar een artikelCommander In Islamic Jihad Al-Quds Brigades Commando Unit: These Tunnels Will Be The Graveyard Of The Soldiers Of The Occupation; Get Out Of Our Lands Or We Will Come To Kill And Kidnap You” van 12 juni 2021 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.