Bidens optreden op G7 is een ‘regelrechte ramp’ en het wordt alleen maar erger

Plaatje hierboven: Joe Biden is slechts een schim van de man die hij nog maar 5 jaar geleden was. Hij is oud en versleten, dementeert en blundert dermate veel dat het pijnlijk wordt om aan te zien. Iedereen weet dat maar zwijgt. Die man hoort thuis in een zorgtehuis

Sean Hannity  vatte, wat hij noemde, de “rampzalige” reis van president Biden naar het buitenland samen, maandag op “Hannity”. De gastheer uitte zijn bezorgdheid dat buitenlandse leiders “profiteerden” van Biden, te midden van spanningen met buitenlandse tegenstanders, met name Rusland.

Rusland is de afgelopen weken verantwoordelijk voor twee grote cyberaanvallen op ons land, Joe. Het voorziet Amerikaanse vijanden zoals Iran van wapentechnologie en financiering. Zodat ze wereldwijd een proxy-oorlog kunnen voeren tegen terreur tegen de nummer één staatssponsor van terreur. agressieve acties in het Midden-Oosten, over de hele wereld, brengen Amerikaanse soldaten in gevaar.

Hannity bestempelde de Russische president Vladimir Poetin als een “vijandige acteur”, “moordenaar” en “misdadiger”, en merkte op dat hij niet gelooft dat Biden mentaal sterk genoeg is om de leider verantwoordelijk te houden:

Poetin zal uit de eerste hand zien hoe zwak Joe is. Waar we allemaal getuige van zijn geweest waar de mediameute Joe tegen beschermt. We weten dat hij slechts een schim is van de man die hij zelfs 5 jaar geleden was. En vergis je niet, Poetin houdt van een zwak Amerika en een zwakke Amerikaanse president.

Bezorgdheid’ om de ‘mentale capaciteit’ van Joe Biden, gerezen te midden van blunders op G7

De regering-Biden heeft aangekondigd dat er na de top geen gezamenlijke persconferentie met de Russische leider zal plaatsvinden. Hannity merkte op dat de regering Biden niet in een positie wil brengen waarin hij het moet opnemen tegen de leider:

Natuurlijk zal er na de top geen gezamenlijke pers met Poetin zijn… Wat Biden ook zegt over Poetin na de vergadering, ze schreven dat voordat ze ooit op deze reis gingen. Ik garandeer je dat het al is geschreven. Joe is bang. Zijn staf is bang. Ze zijn bang dat wat Joe privé zegt, hij nooit in het openbaar zou zeggen… Ze zijn bang dat Poetin hem zal overtreffen omdat hij dat zal doen en hem er slecht uit zal laten zien omdat hij dat zal doen. Ze zijn bang dat Biden opnieuw vernederd zal worden, op het wereldtoneel. 

Hannity noemde de afgelopen dagen in het buitenland “gênant” voor Biden.

“Dit zal eindigen in een wereldwijde economische ramp. In feite is de hele reis slechts het topje van de ijsberg, een regelrechte mislukking, en het zal alleen maar erger worden”, zei hij.

Joe Biden’s ‘blunders van de dag” !! 14 juni 2021 – G7 Gaffa-O-Rama

Bronnen:

 • naar een artikel van Jen Golotko “Hannity slams Biden’s trip abroad as an ‘unmitigated failure’” van 15 juni 2021 op de site van Fox News

Een gedachte over “Bidens optreden op G7 is een ‘regelrechte ramp’ en het wordt alleen maar erger

 1. Geen woord hierover in de Europeese media.

  Daar alléén maar de loftrompet over Biden die toch zo ‘beschaafd’ praat en samenwerking zoekt en niet, zoals die bullebak Trump met zijn idiote America first politiek.

  De beelden dat hij écht de weg kwijt was en in het verkeerde cafe rondliep en door Jill bij het handje weggeleid moest worden, zal je hier niet zien.

  Zijn onsamenhangende verhalen, het verwisselen van Syrie/Lybie of een totale zwijgzaamheid voor lopende camera bij een interview of een beetje lacherig in de maling word genomen door zijn EU partners …..daar zie je niets van hier in Europa.

  Hier is de journaille nog in euforie over deze ‘échte blamage van een Amerikaanse president.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.