Uittreksel uit het Hamas-handvest om te delen met uw gekozen functionarissen

Aanhangers van Hamas verzamelen zich tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van de oprichting van de islamitische beweging, in Gaza op 8 december 2012 [beeldbron: AFP/Mahmud Hams]

Er was een tijd dat alle gekozen functionarissen een aangewezen terroristische organisatie erkenden en het geen kracht voor ‘verzet’ noemden.

Er was een tijd dat de media alle aangewezen terroristische groeperingen ‘terroristische groeperingen’ noemden en niet selectief de Palestijnse ‘islamitische’ en ‘militante’ groeperingen .

Maar antisemieten en antizionisten zijn doorgedrongen in de hallen van het Congres en op het gebied van de journalistiek, dus het is tijd om de doelen van HAMAS uiteen te zetten, zoals geschreven door HAMAS, zodat iedereen het begrijpt:

De volgende zijn feitelijke citaten uit het fundamentele handvest van Hamas uit 1988. 58 procent van de Palestijnen stemden voor Hamas in het parlement op basis van dit handvest:

 • Israël zal bestaan ​​en zal blijven bestaan ​​totdat de islam het zal vernietigen.” (Opening)
 • Onze strijd tegen de Joden is erg groot en erg serieus.” (Preambule)
 • “ Hef de vlag van de Jihad op in het aangezicht van de onderdrukkers, zodat ze het land en de mensen zouden verlossen van hun onreinheid, gemeenheid en kwaad.” (artikel 3)
 • Hef de banier van Allah over elke centimeter van Palestina” (artikel 6)
 • Moslims vechten tegen de Joden  (doden de Joden) … er staat een Jood achter mij, kom en dood hem ” (Artikel 7)
 • Niets in nationalisme is belangrijker of dieper dan in het geval waarin een vijand moslimland zou moeten betreden” (artikel 12)
 • Er is geen oplossing voor de Palestijnse kwestie behalve via de Jihad. Initiatieven, voorstellen en internationale conferenties zijn allemaal tijdverspilling” (artikel 13)
 • In het licht van de usurpatie van Palestina door de Joden, is het verplicht dat de vlag van de Jihad wordt gehesen …. het Palestijnse probleem is een religieus probleem en moet op deze basis worden aangepakt” (Artikel 15)
 • Zionistische “organisaties die vijandig staan ​​tegenover de mensheid en de islam, zullen worden weggevaagd.” (Artikel 17)
 • In hun nazi-behandeling maakten de Joden geen uitzondering voor vrouwen of kinderen … [Joden]  vallen mensen aan op het gebied van hun broodwinning, waarbij ze  hun geld afpersen” (Artikel 20)
 • Met hun geld namen ze de controle over de wereldmedia, persbureaus, de pers, uitgeverijen, omroepen en anderen. Met hun geld veroorzaakten  ze revoluties in verschillende delen van de wereld met als doel hun belangen te behartigen en daar de vruchten van te plukkenZe verkregen de Balfour-verklaring en vormden de Volkenbond waardoor ze de wereld konden regeren . Ze zaten achter de Tweede Wereldoorlog , waardoor ze enorme financiële winsten boekten door in bewapening te handelen en de weg vrijmaakten voor de oprichting van hun staat. Zij waren het die de vervanging van de Volkenbond door de Verenigde Naties en de Veiligheidsraad hebben aangespoord om hen in staat te stellen regeer de wereld door hen.  Er is nergens oorlog zonder dat ze daar een vinger in te hebben.“(Artikel 22)
 • De zionistische invasie is een wrede invasie …  waarbij alle kwaadaardige en verachtelijke manieren worden gebruikt …  infiltratie- en spionageoperaties op de geheime organisaties … zijn  gericht op het  ondermijnen van samenlevingen, het vernietigen van waarden, het corrumperen van gewetens, het verslechteren van karakter en het vernietigen van de islam. Het zit achter de drugshandel en alcoholisme in al zijn soorten om de controle en uitbreiding ervan te vergemakkelijken  …. Israël, het jodendom en de joden dagen de islam en het moslimvolk uit.” (Artikel 28)
 • De wreedheid van het zionistische offensief en de zionistische invloed in veel landen uitgeoefend door financiële en mediacontrole.” (Artikel 30)
 • Vrede en rust zouden alleen mogelijk zijn onder de vleugels van de islam …  Het is de plicht van de aanhangers van andere religies om te stoppen met het betwisten van de soevereiniteit van de islam in deze regio …  De zionistische nazi-activiteiten tegen ons volk zullen niet lang duren.” (Artikel 31)
 • Het zionistische plan is grenzeloos. Na Palestina streven de zionisten ernaar uit te breiden van de Nijl naar de Eufraat. Als ze de regio die ze hebben ingehaald, hebben verteerd, zullen ze streven naar verdere uitbreiding, enzovoort. Hun plan is vastgelegd in de “Protocollen van de ouderlingen van Zion”, en hun huidige gedrag is het beste bewijs van wat we zeggen. …  Hier is geen uitweg behalve door alle krachten en energieën te concentreren om deze nazi, wrede Tataarse invasie het hoofd te bieden. Het alternatief is het verlies van je land, de verspreiding van  burgers, de verspreiding van ondeugd op aarde en de vernietiging van religieuze waarden …  strijd met de oorlogszuchtige Joden.” (Artikel 32)
 • Overal in de islamitische wereld zal naar voren komen als antwoord op de plicht, terwijl ze luidkeels verkondigen: Gegroet de Jihad. Hun roep zal de hemelen bereiken en zal blijven klinken totdat de bevrijding is bereikt, de indringers zijn overwonnen” (artikel 33)
 • Moslims waren alleen in staat om het land terug te winnen toen ze onder de vleugels van hun religieuze banier stonden …  Dit is de enige manier om Palestina te bevrijden …  Niets kan ijzer overwinnen behalve ijzer .…  De zionistische invasie confronteren en het verslaan …  zich ontdoen van de gevolgen. van ideologische invasie.” (Artikel 34)

Hamas is antisemitisch. Hamas is slecht. Hamas is genocidaal. Het bestaan ​​van Hamas – en de ondersteuning ervan – is een misdaad tegen de menselijkheid.

Hamas: Jong geleerd is oud gedaan

Bronnen:

 • naar een artikelExcerpt of Hamas Charter to Share with Your Elected Officials” van 14 mei 2021 op de site van First One Through

3 gedachtes over “Uittreksel uit het Hamas-handvest om te delen met uw gekozen functionarissen

 1. De meeste democratisch gekozen jongens en meisjes in de landen van Europa begrijpen het nog steeds niet ,en zullen zoals gewoonlijk Israël afvallen!!De tweede Wereldoorlog was slechts één leermoment,de islam is samen met de Corona leugens de volgende bedreiging voor Israël en het joodse volk !!

  Geliked door 5 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.