IDF: ‘Daarom vallen wij gebouwen met meerdere verdiepingen in Gaza aan’ (in beeld)

De Hamadi Tower in Gaza, nadat de IDF even passeerde …


IDF Hamas Building Attack: waarom vernietigt de IDF gebouwen met meerdere verdiepingen in Palestina? – ontdek waarom het Israëlische leger Hamas-gebouwen met meerdere verdiepingen in Palestina vernietigt.

Het aanhoudende conflict tussen Israël en Palestina neemt nu de vorm aan van oorlog. Na regen van 1500 Hamas-raketten reageerde de IDF. Bij de Israëlische luchtaanval kwamen elf oppercommandanten van de militante groep Hamas in Tel Aviv om het leven.

Het aanhoudende conflict tussen Israël en Palestina neemt nu de vorm aan van oorlog. Het Israëlische leger reageerde ook krachtig nadat het 1500 raketten van de Palestijnse militante groep Hamas had laten regenen. 

ELF belangrijke Hamas-commandanten kwamen om bij Israëlische luchtaanvallen. Niet alleen dat, de IDF vernietigde drie gebouwen met meerdere verdiepingen in Palestina. Terwijl de IDF over de hele wereld bekritiseerd is vanwege de sloop van deze gebouwen, heeft Israël hier nu op gereageerd.

Israël zei dat het drie gebouwen in Gazastad heeft gesloopt. De IDF zei in een tweet dat onze straaljager strategisch gericht was op belangrijke gebouwen die aan de Hamas- of Hamas-marine zijn bevestigd. De inlichtingeninfrastructuur van de belangrijkste bank van Hamas is geruïneerd. De IDF zei dat we ons zouden blijven richten op Hamas-bases in Gaza.

IDF waarschuwde burgers alvorens aan te vallen
De IDF zei ook dat voordat we een dergelijke aanval plegen, we alle maatregelen nemen om de gewone man te evacueren. Bovendien mogen de eigendommen van gewone burgers niet worden beschadigd. 

Het leger zei dat Hamas opzettelijk zijn militaire bases bouwt in dergelijke gebouwen die het leven van gewone burgers in gevaar brengen. De IDF zei dat ons gevechtsvliegtuig de burgers in Gaza had gewaarschuwd voordat ze gebouwen in Gaza aanvielen en hen tijd gaf om te vertrekken.

De IDF zei dat het een gebouw van 14 verdiepingen in het zuiden van Gaza had vernietigd dat werd gebruikt voor het militaire inlichtingenbureau en de infrastructuur van Hamas. Dit gebouw werd gebruikt voor het delen van strategische militaire informatie. 

Laten we zeggen dat Israël de militaire aanval in de Gazastrook heeft opgevoerd, waarbij 11 Hamas-extremisten zijn omgekomen. Hamas heeft nog geen indicatie van terugtrekking gegeven en heeft meer dan 1.500 raketten op Israëlische steden afgevuurd.

Videobeelden hieronder: En daar gíng het ‘geheime’ (hoogste, zoals gewoonlijk midden in een woonwijk, en met uitgebreide antennes uitgeruste) Gaza-hoofdkwartier van Hamas:

Bronnen:

 • naar een artikelIDF Hamas Building Attack: Why Is The IDF Destroying Multi-story Buildings In Palestine? – find out why the Israeli army destroys multi-storey Hamas buildings in Palestine” van 13 mei 2021 op de site van BCFocus

2 gedachtes over “IDF: ‘Daarom vallen wij gebouwen met meerdere verdiepingen in Gaza aan’ (in beeld)

 1. Gebouwen neerhalen in “palestina”?
  Gebouwen worden neergehaald in de Gazastrook.

  Het conflict tussen Israel & “palestina” ?
  Er bestaat geen conflict met “palestina”.

  Israel heeft een conflict met terroristen die haar bestaansrecht ontkennen en haar willen vernietigen.

  Palestina is een onbestaand land. Vandaar dat daar iedere dag een andere geschiedenis met andere “grenzen” omtrent word verteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.