Antisemiet van de week: Omar Shakir (HRW) – een wraakzuchtige en onverdraagzame Jodenhater

Omar Shakir is de “Land” -directeur van Israël en Palestina bij Human Rights Watch (HRW), een internationale niet-gouvernementele organisatie met miljoenen dollars in kas die naar verluidt onderzoek doet naar en pleit voor mensenrechten.

Met een budget van $ 76 miljoen en niet volledig transparante financiering, zijn de belangrijkste donoren van HRW onder meer het Open Society Institute , Ford Foundation , het Rockefeller Brothers Fund en de Oak Foundation.

Ondanks talloze gruweldaden en mensenrechtenschendingen over de hele wereld, richt HRW zich primair op het belasteren van de staat van het Joodse volk, Israël.

HWW speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming van het uiteindelijk in diskrediet gebrachte Goldstone-rapport, door talloze verklaringen voor te leggen aan de commissie die Israël gelijkstelt aan Hamas en Israël valselijk beschuldigt van het “opzettelijk” doden van burgers.

Omar Shakir trad in 2016 in dienst bij HRW, nadat hij juridisch medewerker was geweest bij het Center for Constitutional Rights , een organisatie die juridische bijstand en training biedt aan activisten van de antisemitische BDS-beweging.

Shakir heeft een lange geschiedenis van antisemitisme. Hij riep op tot de vernietiging van de Joodse staat, verdedigde antisemieten in de rechtbank en het witwassen van geweld tegen Joden.

Vorige week schreef Omar Shakir in zijn officiële hoedanigheid bij de HRW een vredelijk rapport waarin opnieuw de Joodse staat werd belasterd. Het rapport staat vol met schandalige leugens en weerzinwekkende pogingen om de raciale rechtvaardigheidskwesties van Amerika naar Israël te hijsen.

Shakir deed een poging om de Joodse man aan de linkerkant hieronder “blank” te laten lijken en de Palestijnse vrouw aan de rechterkant hieronder “bruin”, waarbij hij op meesterlijke wijze het feit verbergde dat de Joodse bevolking van Israël bestaat uit Mezrahi / Sefardische Joden (bruin) vs. Asjkenazische (blanke) Joden.

Shakir gebruikte ook Twitter om te posten over de huidige rellen in Jeruzalem.

In plaats van eerlijk te zijn en de Arabische jeugdbendes die de Joodse bevolking van de stad terroriseren aan de kaak te stellen, hekelde Shakir opnieuw de Joden en probeerde hij irrelevante Amerikaanse kwesties op het gebied van sociale rechtvaardigheid – dit keer politiegeweld – in beeld te brengen.

Hij werd meteen door ons gebeld omdat hij op een bedrieglijke manier een foto plaatste van de rellen in 2015. Ondanks dat hij wordt ontmaskerd omdat hij schaamteloos liegt, moet hij de tweet nog verwijderen.

Omar Shakir is een oneerlijke antisemiet die werkt in een oneerlijke antisemitische organisatie (HRW). Beiden delen een missie om koste wat het kost het Joodse volk en hun vaderland te belasteren.

Jodenhaters zoals Shakir hebben de kunst van het antisemitisme onder de knie – in plaats van de Jood als individu aan te vallen, richten ze zich collectief op Joden via de Joodse staat en belasteren ze Israël; deze nieuwe vorm van hedendaags antisemitisme werd besproken in ons rapport “The New Anti-Semites”.

Het afdwingen van de IHRA definitie (International Holocaust Remembrance Alliance) van antisemitisme is het enige instrument dat antisemieten zoals Omar Shakir verantwoordelijk houdt voor hun onverdraagzaamheid jegens het Joodse volk.

Bronnen:

  • naar een artikelAntisemite of the Week: Omar Shakir – Bigot with a Vengeance” van 1 mei 2021 op de site van Stop Antisemitism.org

Een gedachte over “Antisemiet van de week: Omar Shakir (HRW) – een wraakzuchtige en onverdraagzame Jodenhater

  1. Palestinisme…….de grootste leugen uit de moderne geschiedenis.

    Vraag is waarom miljoenen intelligente mensen zich voor dit karretje spannen!

    3x raden……..maar 1x is waarschijnlijk genoeg.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.