Nederlandse partij FvD: ‘Quarantaineplicht staat gelijk aan Jodenvervolging’

In de Nederlandse Tweede Kamer is consternatie ontstaan nadat een Kamerlid van Forum voor Democratie (FvD) de quarantaineplicht heeft vergeleken met de Jodenvervolging.

Het Forum voor Democratie (afgekort: FVD) is een Nederlandse politieke partij met een liberaal-conservatieve signatuur. Ze wordt vaak als rechts-populistisch, nationalistisch en radicaal rechts beschouwd.

Het gaat om Pepijn van Houwelingen, die op 31 maart zitting nam in de verviervoudigde fractie van FvD. Hij maakte zijn opmerkingen woensdag in een algemeen overleg en doelde op de verplichte quarantaine voor reizigers uit corona-risicolanden, het onderwerp waarover gesproken werd.

De quarantaineplicht voor reizigers uit risicolanden is net zo totalitair als de vervolging van joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zo lang terug hoeven we niet in onze geschiedenis te kijken om de vreselijke gevolgen van ‘ach, je hoeft toch niet op het bankje in het park te kunnen zitten’-houding ten aanzien van een bepaalde bevolkingsgroep te kunnen onderkennen.


Eerder betwistte Thierry Baudet op een campagnebijeenkomst in Gouda de legitimiteit van de Neurenberger processen:

Ik ben geen voorstander van strafrecht met terugwerkende kracht. Ik beschouw het Neurenberg Tribunaal ook als illegitiem. Wat je gewoon moet doen is via democratische weg dit regime wegstemmen.

‘De Joden hebben gewonnen’
Mensen uit de innerlijke kringen van FvD-voorman Thierry Baudet stellen dat hij er een antisemitisch wereldbeeld op nahoudt. Dat blijkt uit een artikel vol getuigenissen van collega’s en naasten van Baudet op de site van GeenStijl.nl:

“We waren in gesprek op een verjaardag”, vertelt Machteld Allan. “Opeens zei hij, uit het niets, dat de Tweede Wereldoorlog een oorlog was tussen de Duitsers en de Joden. ‘En de Joden hebben gewonnen’, concludeerde hij.” Allan liep verbouwereerd weg uit het gesprek. Baudet liep achter haar aan. Allan: “’Wat gebeurde er nou?’, sprak hij op een toon alsof ik gek was. Hij begon zijn uitspraak toe te lichten door te zeggen dat de Joden na de oorlog door hun grip op de media en de massamigratie de Duitsers er uiteindelijk onder hebben gekregen. Ik zei hem dat die overtuiging een antisemitische trope was.” Dat schrok Baudet niet af: “Maar het is toch gewoon zo, ze hebben toch de macht?”, zei hij.

Bronnen:

 • naar een artikel van Bart Nijman “Het onverholen antisemitisme van Thierry Baudet” van 28 november 2020 en een artikelFvD’er vergelijkt in Kamerdebat quarantaineplicht met jodenvervolging” van 28 april 2021 op de site van Geen Stijl
 • naar een artikel van Kemal Rijken “FvD: ‘Quarantaineplicht staat gelijk aan Jodenvervolging’” van 28 april 2021 en een artikelBaudet betwist legitimiteit Neurenberger processen, CIDI verontwaardigd” van 23 februari 2021 en een artikelNieuwe getuigenissen geven beeld van Baudet als overtuigd antisemiet” van 28 november 2020 op de site van Jonet.nl

4 gedachtes over “Nederlandse partij FvD: ‘Quarantaineplicht staat gelijk aan Jodenvervolging’

 1. Wat ondergesneeuwd raakt is dat onderscheid gemaakt wordt tussen bepaalde groepen mensen. Mensen die wel iets mogen en mensen die niet iets mogen. Zo is het met de Jodenvervolging ook begonnen. In het begin was het alleen maar dat de Joden bijvoorbeeld niet in een park mochten komen.

  Een jaar geleden was het ondenkbaar dat de wetgeving die nu in Nederlanden in vele landen over de hele wereld (inclusief Israël) wordt ingevoerd dit onderscheid legitimeert.
  In Nederland gebeurt dat met instemming van vrijwel de gehele tweede kamer (inclusief de Christen Unie) en met als bijna enige uitzondering FvD.

  Dit onderscheid zal alleen maar verder doorgevoerd worden. Je hoeft toch ook niet persé naar een theater. Je hoeft toch ook niet naar het buitenland te reizen.
  De praktijk leert dat alles wat zogenaamd tijdelijk wordt ingevoerd niet meer wordt afgeschaft.

  De Bijbel leert dat in het laatste der dagen de leugen als waarheid wordt verkondigd en de waarheid wordt dan gezoen als de leugen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mijn opa en oma zijn 19 november 1943 vermoord te Auschwitz (Hubert,Maurits van Duren 43 jaar jong ,Anna van Duren-Schaap 39 jaar jong)met behulp van de Nederlandse overheid en niet te vergeten de Joodse Raad !Op 4 mei 2021 staan in Nederland wederom de grootste geïnstitutionaliseerde hufters en notoire landverraders ,wederom krokodillentranen te janken! De megalomane profiteur koning Willem Alexander en de recidiverende psychopaat Mark R. staan natuurlijk vooraan om hun niet gemeende riedeltje uit te spreken en niet te vergeten het geïnstitutionaliseerde nietszeggende 4-5mei comité met hun zorgvuldig uitgekozen laffe bestuurders die aan GOD noch gebod een boodschap hebben!!(geen woorden maar daden)Nog nooit hebben wij een welgemeende excuses vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog,nog steeds zijn er mensen die na bijna 80 jaar niet hun door de overheid gestolen goederen hebben terug gekregen ,over het moorden nog niet eens gesproken !(zeker 104.000 Nederlandse mensen van één bepaalde bevolkingsgroep werden systematisch uitgeroeid in Nederland )

  Nu 2020(11-3-2020 aanvang) over de geplande COVID-19 plandemie gesproken, de NWO regering wil 7,8 miljard twee benige mensen koste wat het kost onderwerpen aan hun zorgvuldige uitgedokterde totale controle systeem ,waarschijnlijk uitmondend in het verplichte getal van het beest!!!

  De Israëlische regering heeft haar burgers als het ware gedwongen om zich te vaccineren,het doet mij zelfs voorkomen dat Israël van binnen uit gesaboteerd wordt !Zonder “groen. paspoort “ (davidster) mag je in de toekomst ,je waarschijnlijk niet vrij meer bewegen waar je maar wilt!!De vrijheid van de Israëliërs is enorm ingeperkt !!

  Een zekere terroristenvereerster Sigrid K. (D66) wil naar Israëlisch voorbeeld het “groene paspoort “ verplicht stellen in Nederland en Europa!! (Deze terroristenvereerster heeft waarschijnlijk een huis in Israël en zit in het bestuur van de WHO)

  Behalve FvD slapen de meest tweede kamerleden in Nederland van wat er werkelijk gebeurt doormiddel van de COVID-19 plandemie! De naamchristenen van de ChristenUnie en de zoutloze SGP christenen durven niet achter hun horizon te kijken ,en de bijbel te raadplegen over wat er nu wereldwijd gaande is !! De meeste mensen zijn gehecht aan hun comfortabele pluche zetels!!

  Hebt GIJ (GOD)iets gemeen met de zetel van het verderf (demissionair kabinet van Mark R, Vaticaan = Slang= satanisch instituut of b.v: het goddeloze satanische lachwekkende hoofdkwartier van Europa te Brussel en Straatsburg ),die onder schijn van recht juist onheil sticht?(honderduizenden mensen zijn onnodig geruïneerd)
  Zij maken jacht op het leven van de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!!(Psalm 94 :20 – 21)

  *Voor geen privilege of wat dan ook zal ik mij laten testen of vaccineren,mijn paspoort is getekend door HET BLOED van HET LAM (YESHUA HAMASHIACH = JEZUS)!!!
  Ja Quarantaineplicht is een onrechtmatige daad die kant nog wal slaat!

  Thierry Baudet is zeker geen Jodenhater in tegenstelling tot de voorgenoemde achterbakse hoogwaardigheidsbekleders !!Thierry Baudet is samen met Wybren van Haga een ware verzetsstrijder ,in tegenstelling tot de geïnstitutionaliseerde vaccinazi’s van het demissionaire kabinet van de recidiverende psychopatische crimineel Mark R.(een gecorrumpeerd smerig stinkend zooitje daar in Den Haag)

  Volgens mij is FvD ook voor een Neurenberg 2.0 tribunaal waar boeven zoals bondskanselier Angela M.,demissionair premier Mark R.,arts Ursula von der L.,Hoogleraar Marc van R.,Jaap van D. ,Ab O.,enz ……….
  gedaagd zullen worden wegens misdaden tegen de menselijkheid!!!

  *commonsensetv.nl/explosief-nieuws-tweede-neurenberg-tribunaal-is-voorbereid/

  *commonsensetv.nl/breaking-internationaal-strafhof-aanvaart-klacht-overtreding- neurenberg-code-israëlische-regering/

  *commonsensetv.nl/wetenschap-en-geloof-hand-in-hand/

  *commonsensetv.nl/oproep-doe-aangifte-tegen-rutte-en-de-jonge/
  (Doe aangifte tegen de vaccinazi’s,de verraders van nu en de toekomst!)

  Wir haben es nicht gewusst???

  Shalom van Léon van Duren.

  Geliked door 2 people

 3. “Quaranteineplicht staat gelijk aan Jodenvervolging”.

  6 miljoen vermoorde Joden hadden graag met de huidige ‘slachtoffers’ hiervan geruild.

  Baudet is in zijn intellectuele arrogantie totaal van het padje af.

  “WO 2 was een oorlog tussen Dtslnd. & de Joden en de Joden hebben gewonnen door hun macht.”

  “Het ‘hogere doel van het 3e rijk is te verkiezen boven onze samenleving”.

  “Neurenberg proces….illegaal”.

  Dat deze groep malloten nog zoveel zetels heeft gehaald zegt alles over de Nederlandse samenleving.

  Dat de Joodse Davide Heymans nog stééds zijn verloofde is, ook.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.