PA-president Mahmoud Abbas wil ‘Joodse staat vernietigen’, waarschuwen 1.800 Israëlische generaals en officieren

De twee gezichten van Abu Mazen, nom de guerre van PA-chef Mahmoud Abbas: In het Engels, bestemd voor het Westen, wil Abu Mazen “Peace” en in het Arabisch, bestemd voor zijn achterban, wordt dat “Jihad tegen Israël”

Een groep gepensioneerde Israëlische militaire officieren en inlichtingenfunctionarissen heeft vrijdag een waarschuwing afgegeven tegen het stellen van enig politiek vertrouwen in de president van de Palestijnse Autoriteit en PLO-voorzitter Mahmoud Abbas.

Een standpunt dat vrijdag met The Algemeiner werd gedeeld door Habithonistim – een groep van 1.800 gepensioneerde Israëlische generaals, officieren en Mossad-agenten – beweerde dat “Abu Mazen (de nom-de-guerre van Abbas) en de PLO de weg van terrorisme, en ze beschouwen alle soorten strijd tegen het zionisme als legitiem en complementair aan elkaar.

Het voerde aan:

Hoewel Abu Mazen, net als vele andere Palestijnen, denkt dat op dit moment populair geweld zonder het gebruik van vuurwapens en explosieven effectiever is dan gewapende strijd als een instrument om Palestijnse doelen te bevorderen, is hij bereid om allerlei soorten strijd te steunen. door andere facties binnen de Palestijnse gemeenschap, inclusief degenen die deel uitmaken van de PLO, zoals het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP), en degenen die geen lid zijn van de PLO, zoals Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad.

De krant benadrukte de “betaling van hoge salarissen aan terroristen die in Israël gevangen zitten, evenals maandelijkse toelagen aan de families van overleden terroristen en een breed scala aan aanvullende voordelen voor de gearresteerde terroristen en hun familieleden“.

De krant stelde dat de “verklaring voor de kloof tussen het publieke imago van Abbas en de PLO en hun echte gedrag duidelijk is als we kijken naar de geschiedenis van de PLO en het gefaseerde programma [voor de eliminatie van Israël als soevereine staat].

Het concludeerde:

Israël en de Verenigde Staten mogen niet opnieuw voor de gek gehouden worden door Palestijnse misleiding. De veronderstelde bereidheid van Abu-Mazen om een ​​schikking met Israël te bereiken, moet worden beschouwd als slechts een van een reeks stappen in een plan om de Joodse staat te vernietigen. Kortom, als Abu Mazen van de Verenigde Staten verwacht dat ze de PLO van de lijst van terreurorganisaties schrappen, dan moet de PLO haar hele beleid veranderen en stoppen met het terroriseren van Israël.

Bronnen:

 • naar een artikelPA President Mahmoud Abbas Wants to ‘Annihilate Jewish State,’ Warn 1,800 Retired Israeli Generals, Officers” van 30 april 2021 op de site van The Algemeiner

Een gedachte over “PA-president Mahmoud Abbas wil ‘Joodse staat vernietigen’, waarschuwen 1.800 Israëlische generaals en officieren

 1. En het nieuws is?

  Alsof de leidinggevenden in de EU (de beste vrienden van deze terrorist & zijn bende) dit niet weten.

  Wegkijkend zodat ze geen verantwoording hoeven te dragen voor hun palestijnse pionnen die bereid zijn (via EU hulp aan het UNWRA haat curriculum ) om als gehersenspoelde lakijen hun orders uit te voeren en voor hen als levende munitie te fungeren om de Jood in Israel uit te roeien.

  Vandaar ook hun obsessieve steun steun aan de tirannen in Iran.

  Ook de huidige US president heeft zich nu met zijn linkse Stalinisten bij deze groep aangesloten.

  Een kadootje voor terroristen, dictators en malloten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.