UNRWA is deel van het Palestijnse vluchtelingen probleem en niét de oplossing (video)

De Verenigde Staten hebben op woensdag 7 april 2021 aangekondigd dat het 150 miljoen dollar bijdraagt ​​aan het United Nations Relief and Works Agency voor Palestijnse vluchtelingen in het Nabije Oosten (UNRWA), waarmee het zijn rol als decennialange vriend en aanhanger van het VN-agentschap hervat daar waar ex-president Donald Trump de steun had afgebroken.

Hillel Neuer, CEO van UN Watch, legt hieronder uit waarom een groot deel van de schuld voor het Palestijnse vluchtelingenprobleem door de VN al sinds 1950 bestendigd wordt eerder dan het oplossen. Israël is niet van plan om bijna 6 miljoen Palestijnen op te nemen, want dat betekent het einde van de Joodse staat.

Iemand zal die Palestijnen ooit eens moeten uitleggen dat ze nooit kunnen terugkeren naar een land waar ze nooit geweest zijn, dat ze enkel kennen uit de verhalen van hun grootouders en waar de huizen van hun voorouders plaats ruimden voor de moderne Joods staat.

2 gedachtes over “UNRWA is deel van het Palestijnse vluchtelingen probleem en niét de oplossing (video)

  1. Hoe is het toch mogelijk dat zoveel, zogenaamd verstandige mensen deze organisatie door dik & dun en tegen iedere prijs blijven steunen, ondanks alle duidelijke bewijzen van falen, waardoor zij het probleem wat zij ‘zeggen op te willen lossen, laten dooretteren.

    Iedere normale organisatie die na 70+ jaren nog stééds aan het Internationaal Belasting Infuus blijft hangen zonder enig perspectief voor een oplossing/verbetering, zou al 10x failliet verklaard zijn.

    Dit hoe & waarom moet ieder normaal denkend mens toch erg wantrouwend makend want dit heeft écht niets met hulp te maken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.