BDS: het nazisme van de 21ste eeuw onderwezen op scholen en in muziek

Haat komt niet zomaar uit het niets. Het moet worden onderwezen. Iemand vrezen die anders is, is niet ongebruikelijk. Dat is ons instinctieve brein dat ons opmerkt. In een gemorste second-well nano-second, beslissen onze hersenen of de persoon voor ons een vriend of vijand is. 

Dit antwoord komt van onze voorouders van holbewoners. Iets anders was altijd beangstigend, maar de hersenen leerden het verschil te zien tussen vriend en vijand; niet gebaseerd op kenmerken, maar op karakter.

Haat voor Joden is al meer dan 3000 jaar in ons wereldbeeld. Van de farao tot Rome tot de wereld: haat voor joden is onderwezen. Het is overal de enige systemische, aangeboren, endemische haat. Er is geen uithoek van de aarde, geen hoekje of gaatje waar men geen haat voor Joden kan vinden.

Tegenwoordig zijn we getuige van de herhaling van de leer van haat voor joden zoals die in nazi-Duitsland werd onderwezen. Haal ze op school. Leer ze vroeg. Maak er reclame voor op de universiteiten, met hoogleraren die joden haten. BDS herhaalt de haat van nazi-Duitsland.

Uit mijn boek The Serpent and the Red Thread: The Definitive Biography of Evil:

‘In de jaren tachtig werd op universiteiten de kreet gehoord:’ De joden zijn ons ongeluk ‘. In het najaar van 1880 werd de petitie van antisemieten verspreid door twee onderwijzers die de joden afschilderden als uitbuitende meesters, die het Duitse vaderland zouden vernietigen.’ Joden zijn vreemde mensen ‘, zeiden ze.’

‘Hun denken en voelen zijn volkomen vreemd aan de Duitse Volk. Als het Duitse volk niet wordt vernietigd en door de joden in economische slavernij vervalt, moeten er stappen worden ondernomen om het Duitse volk van dit joodse gevaar te bevrijden. ‘ In het voorjaar van 1881 waren er 225.000 handtekeningen, voornamelijk Pruisisch; 9000 uit Beieren en 4000 universiteitsstudenten. “

Jodenhaat – Jong geleerd is oud gedaan

Antisemitische retoriek begon te leiden tot aanvallen op joden.

Meer universiteitsprofessoren begonnen hetzelfde antisemitische lied te zingen. Eugene Karl Duhring (1833–1921), een filosoof en econoom aan de Universiteit van Berlijn, beschreef in 1877 The Jewish Question as a raciale, morele en culturele kwestie. Hij zei dat de sociale corruptie in Duitsland het gevolg was van de vestiging van parasitaire joden in Duitsland. Hij beschreef de joden als een ‘tegenras’, afgescheiden van de hele mensheid, die noch bekering noch assimilatie konden beïnvloeden omdat hun fundamentele aard slecht en onveranderlijk was. Hij werd zeer gerespecteerd onder zijn studenten.

En vandaag zijn instellingen voor hoger onderwijs net zo besmet. Echo’s van de jodenhaat van Duitse professoren weerklinken door de tijd heen. Beschuldigingen van Israël als apartheidsstaat op één lijn met Zuid-Afrika; oproepen tot boycot desinvestering en sanctie van de enige democratie in het Midden-Oosten, worden gehoord op universitaire campussen, ondanks het feit dat de Amerikaanse regering (en vele anderen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Canada), evenals de ADL, BDS hebben afgekondigd antisemitisch te zijn.

Deze oproepen komen van over de hele wereld waar zowel links als rechts de Jodenhaat toeneemt. Opvallend toch, dat het de jodenhaat is die links en rechts verenigt. Universiteiten zoals McGill, McMaster, York en Ryerson in Canada naar Amerika bij UC Davis, de onderschatte studentenregering aan de University of California in Irvine (UCI), New York University, Columbia en dan is er UCLA waar de studentenregering een resolutie heeft aangenomen over 3 maart waarin wordt beweerd dat de Israëlische regering “etnische zuivering” pleegt tegen de Palestijnen en vervolgens Exeter en Oxford in Groot-Brittannië.

Dan is er de professor sociologie, David Miller , aan de Bristol University in het Verenigd Koninkrijk die heeft opgeroepen tot “het einde” van het zionisme en beweerde dat “het van fundamenteel belang is voor het zionisme om ook islamofobie en anti-Arabisch racisme aan te moedigen”, aldus de student die de The Bristol Tab uitgeeftHij beschuldigde Joodse studenten er ook van dat ze “door de staat Israël” werden geleid om een ​​”censuurcampagne” te voeren die moslim- en Arabische studenten in gevaar brengt.

En last but not least is er wijlen professor Stephen Hawking. Hij kon nauwelijks meer bewegen of communiceren, maar hij tekende bij BDS-petities in Engeland. Interessant omdat het de door Israël uitgevonden technologie was die hem in staat stelde te communiceren.

Wie had dat voor mogelijk gehouden, maar met de toename van de jodenhaat in heel Duitsland, stijgt de verkoop van Hitler’s Mein Kampf astronomisch.

De aanslagen op Israël, BDS, worden geprezen door moslimterreurgroepen. Hamas-leider Ismail Haniyeh prees ook de Boycot-, Desinvesterings- en Sanctie-organisaties in zijn toespraak op 18 januari 2021 tijdens een evenement in Teheran, “Together Against Normalization”, in samenhang met een evenement in Gaza genaamd “Year to Confront Normalization”:

Net zoals moslims sterk en trots stonden achter Hitler, staan ​​zij achter de oproep van de 21e eeuw voor de uitroeiing van de Joodse staat in plaats van alleen individuele Joden – 6 miljoen van hen.

Meer dan 60 organisaties namen deel aan het Gaza-evenement, georganiseerd door The Global Campaign to Return to Palestine, een breed netwerk met veel BDS-groepen. Onder de deelnemers waren westerse groepen, zoals het US Palestinian Community Network, Malcolm X Grassroots-inspanning in de VS, Collectif Palestine Vaincra in Frankrijk, de Scottish Palestine Solidarity Campaign, Sardegna Palestina in Italië, de Palestijnse Gemeenschap in België en Luxemburg, en de International League of Peoples ‘Struggles, gevestigd in Australië.

Kijk naar het aantal landen dat na de Holocaust Jodenhaat promootte, nadat ze om vergeving hadden gevraagd. Het duurde niet lang, toch? Ze mikken gewoon op Israël in plaats van op de Joden van Europa.

Maar je weet dat Jodenhaat solide is als haatdragende liederen over Joden prijzen krijgen . U weet dat het solide is als er geen protest is tegen haatdragende liederen tegen Joden.

NARAS heeft de anti-joodse rapper en Farrakhan-promotor Jay Electronica genomineerd voor een belangrijke prijs; nam de anti-Israëlische, Farrakhan-prijzende activiste Tamika Mallory op in het hoogtepunt van de Grammy Awards; en eerde de Israëlische zanger John Legend door hem aan te wijzen als ere-covoorzitter van het “Black Music Collective”, een adviesgroep die deel uitmaakt van NARAS. De Grammy Awards-website biedt een 24 minuten durende discussie tussen Legend en Mallory.Legend is ook een van de trustees van NARAS.

De litanie van Jodenhaat die door deze NARAS-eersten tot uitdrukking wordt gebracht, omvat: Jay Electronica’s Grammy-genomineerde album “A Written Testimony” met anti-joodse, anti-blanke en geweldbevorderende teksten, plus fragmenten uit de toespraken van de antisemitische Farrakhan. 

Electronic Intifada viel ook Rabbi Cooper van het pro-Israël Simon Wiesenthal Center aan als een “duivel”. John Legend herhaalde de schandalige leugens dat de gebieden waar Palestijnse Arabieren wonen in Judea en Samaria en in de Gazastrook “openluchtgevangenissen” zijn vanwege Israël, en dat Joden Arabisch land hebben gestolen.

Tamika Mallory valt agressief Joden aan en bedriegt het publiek over Israël en de Palestijnse Arabieren. Mallory is een toegewijde fan van de antisemitische Louis Farrakhan van de Nation of Islam. Ze noemde Farrakhan de “GEIT” (“Grootste aller tijden”) en heeft minstens 30 van zijn evenementen bijgewoond. Ze werkt regelmatig samen met de beruchte anti-Israëlische jodenhaatactiviste Linda Sarsour.

Ik zal Omar Barghouti dit stuk laten beëindigen. Hij en Hitler zouden het fantastisch hebben kunnen vinden.

De BDS-slogan zegt het al: “Palestina zal vrij zijn van de rivier tot de zee” – met andere woorden, heel Israël. Mede-oprichter van de beweging Omar Barghouti heeft toegegeven: “Als de bezetting eindigt, zou dat dan de steun voor BDS beëindigen? Nee, dat zou het niet – nee. ” 

Afgelopen mei verduidelijkte Barghouti nog dat hij hoopt: “Er zal geen zionistische staat zijn zoals die waarover we spreken. ​ ​ De Palestijnse minderheid zal een Palestijnse meerderheid worden van wat tegenwoordig Israël wordt genoemd. “

Bronnen: een artikel van Diane Weber Bederman op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “BDS: het nazisme van de 21ste eeuw onderwezen op scholen en in muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.