Aartsterrorist Barghouti daagt Abbas uit in PA-verkiezingen

The Palestinian Fatah leader Marwan Barghouti in court

Topleider van Al Fatah, de 61-jarige Marwan Barghouti, die in Israël vijf levenslange gevangenisstraffen uitzit vanwege betrokkenheid bij terroristische aanslagen, zal een onafhankelijke lijst indienen voor de komende parlementsverkiezingen van de PA, meldde Arutz Sheva dinsdag.

De verkiezingsronde van Barghouti zou de status van PA-voorzitter Mahmoud Abbas in gevaar kunnen brengen. Bronnen dicht bij Barghouti voegden eraan toe dat deze onafhankelijke lijst ook een opmaat zou kunnen zijn voor een presidentieel bod.

Bronnen in Fatah zeiden dat de nieuwe lijst meer Fatah-activisten zal bevatten die willen breken met de lijn van de partij, evenals andere onafhankelijke kandidaten.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Elad Benari “Archterrorist Barghouti to challenge Abbas in PA election” van 31 maart 2021 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Aartsterrorist Barghouti daagt Abbas uit in PA-verkiezingen

  1. Verkiezingen in “palestina”

    Aartsterrorist Barghouti vanuit de bajes corrupte terreur president Abbas vanuit zijn door het Westen betaalde paleis terreur organisatie Hamas, lieveling van het linkse ‘mensenrechten’ millieu & intelligentia.

    De slachtoffers?

    De gewone Arabieren die daar wonen en die een gewoon normaal leven willen leiden.

    Like

Reacties zijn gesloten.