Palestijnen verzoeken formeel om tienduizenden COVID-19-vaccins naar Gaza; Israël levert per direct

Vorige week waren er meer artikelen waarin werd beweerd dat Israël vaccins voor Palestijnen achterhoudt. Geen van hen vermeldde of de Palestijnse gezondheidsautoriteiten daadwerkelijk vaccins hadden aangevraagd. Want als ze dat doen, voldoet Israël eraan, zoals het hoort volgens de Conventies van Genève.

Walla meldt vandaag dat de Palestijnse Autoriteit Israël heeft verzocht tienduizenden vaccins over te dragen en dat het naar verwachting zal worden goedgekeurd: de stafchef Aviv Kochavi en minister van Defensie Bnei Gantz zullen naar verwachting in de komende dagen een verzoek goedkeuren dat door de Palestijnse Autoriteit is ingediend voor de overdracht van tienduizenden vaccindoses naar de Gazastrook.

Volgens IDF-officieren zijn tot dusver duizenden doses overgedragen. Het verzoek dat een paar dagen geleden naar Israël is gestuurd, verwijst naar vaccins die de Palestijnse Autoriteit heeft gekocht met haar eigen geld of vaccins die ze heeft ontvangen als donatie van de Wereldgezondheidsorganisatie, de Europese Unie en Rusland.

“Israël heeft de verschillende golven van de corona goedgekeurd en geholpen om medische apparatuur over te dragen aan ziekenhuizen in de Strip”, zeiden de IDF-officieren die bij de details betrokken waren. Ze voegden eraan toe dat “coronavaccins niet verschillen van reguliere medicijn- of griepvaccins”.

Vorige week verstrekte Israël vaccins aan honderden Palestijnse arbeiders in een ander weinig gerapporteerd verhaal.

Plaatje hierboven: Deze zachtaardige “Palestijnse vluchteling” wil graag zélf alle Joden en Israëliërs “prikken” met het COVID-19 vaccin. Wat lief! NOT.


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “Palestinians formally request transfer of tens of thousands of COVID-19 vaccines to Gaza. Israel will approve. Exactly as it should be” van 14 februari 2021 op de site van Elder of Ziyon

Een gedachte over “Palestijnen verzoeken formeel om tienduizenden COVID-19-vaccins naar Gaza; Israël levert per direct

  1. En wat hebben onze Israel bashers hier dan weer op te melden?

    Wees maar gerust…….., ze vinden ‘gegarandeerd wel iets.

    ‘De vaccins zijn vergiftigd’ bijv!

    Gewoon even wachten en het komt mét een media meute die zich er dan weer bovenop stort.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.