Iraanse geestelijke beweert dat het COVID-19-vaccin mensen in ‘homoseksuelen’ verandert

Plaatje hierboven: Onder het regime van de Iraanse president Hassan Rouhani floreert de ophangcultuur in Iran als nooit tevoren. Sinds 1979, de Iraanse Revolutie die de ayatollahs aan de macht bracht,  werden tussen 4.000 en 6.000 homo’s en lesbiennes geëxecuteerd en de teller loopt nog steeds op. Het Westen veegt die Iraanse gruwel gewoon onder de mat.

Iran, een land met een staat van dienst op het gebied van moord en misbruik jegens zijn burgers, en een beroemde sponsor van terreur in het Midden-Oosten en andere delen van de westerse wereld, heeft zijn haat naar een nieuw niveau getild.

Iedereen die Iran wil bezoeken, krijgt bij binnenkomst twee vragen: “ben je joods” en “ben je homo”.

Dat de Islamitische Republiek een diepe haat heeft voor Joden en Israël, is een feit dat niemand kan betwisten. Kort na de revolutie van 1979 werden veel prominente joden gevangengenomen, gemarteld en vermoord, maar hun lichamen werden op straat gegooid voor het nemen van hun familie.

Veel van hun rijkdom werd in beslag genomen, families werden gescheiden en gedwongen om over de hele wereld te vluchten. Dit is een persoonlijk verhaal voor mij en mijn gezin. Maar dit alles wist niets om mijn schok te verminderen over het laatste nieuws uit Teheran. In de hoop de boodschap te sturen dat het een veilige vakantiebestemming is

Ayatollah Abbas Tabrizian schreef op zijn sociale media-account:

Kom niet in de buurt van die mensen die het COVID-vaccin hebben gehad, ze zijn homoseksuelen geworden.

De verklaring lijkt op het eerste gezicht te absurd om waar te zijn. Maar helaas maakt Tabrizian, die kritiek heeft op de westerse geneeskunde, geen grapje.

Samenzweringstheorieën zijn iets interessants. Ze hebben de neiging om vrij snel in een stroomversnelling te komen en een eigen leven te leiden wanneer een volk of land wordt geconfronteerd met angst, pijn of economische tegenspoed. Wat me doet afvragen of de Iraanse regering een massaal tekort aan het vaccin heeft, en daarom haar toevlucht heeft genomen tot leugens.

Zou deze laatste leugen kunnen zijn dat de geestelijkheid de vraag naar het vaccin vermindert, terwijl ze zelf in de rij staan ​​om hun eigen injecties te krijgen? Onlangs startte Iran een haatcampagne, waarbij Israël de schuld kreeg van de oorsprong van het coronavirus. De regering begon met # COVID1948, als een verwijzing naar het jaar dat Israël werd gecreëerd, en leugens en haat verspreidde over het Joodse thuisland.

Met een paar klikken op de knop heeft Tabrizian niet alleen vooroordelen en haat tegen de toch al bange en misbruikte homogemeenschap van Iran opgeblazen, maar ook twijfels geuit over een broodnodig vaccin om de levens van zijn burgers te helpen redden. In één keer heeft hij wetenschappelijke onwetendheid gecombineerd met een grove oproep tot homofobie.

De Islamitische Republiek heeft tussen de 4.000 en 6.000 homo’s en lesbiennes geëxecuteerd sinds ze in 1979 de macht overnam van de sjah. In het verleden heeft het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken Mohammed Javad Zarif de executie van homoseksuelen gebagatelliseerd door te zeggen:

Onze samenleving heeft morele principes en we leven volgens deze principes. Dit zijn morele principes met betrekking tot het gedrag van mensen in het algemeen. En dat betekent dat de wet wordt gerespecteerd en de wet wordt nageleefd.

De Iraanse homogemeenschap opereert in feite ondergronds, en degenen die met hiv besmet zijn, houden de ziekte voor zichzelf, aangezien de ziekte veel taboe met zich meebrengt.

In januari 2019 werd een eenendertigjarige man in het openbaar opgehangen als een manier om angst en schaamte te plaatsen bij iedereen die zou kunnen afwijken van de morele codes die door het regime zijn opgesteld. Sinds 2019 worden homomannen in groten getale in het openbaar opgehangen, waarmee het land een sterk signaal afgeeft dat homoseksualiteit illegaal is.

Door leugens over het vaccin te weven, plaatst de provincie opnieuw propaganda boven het leven van zijn burgers. Zelfs als één persoon de laster en de schrikcampagne van de onverdraagzame geestelijkheid meedeelt, is er een misdaad gepleegd. Zeggen dat het vaccin op de een of andere manier iemands seksuele identiteit zou kunnen veranderen en zo iemands beslissing over het ontvangen van de injectie zou kunnen beïnvloeden, is een misdaad.

De onverdraagzame, aanstootgevende en schandalige leugens die deze geestelijke uitspuwde, die niet door andere leiders zijn ontkend, kunnen mogelijk het leven van duizenden Iraanse burgers in gevaar brengen. Het coronavirus heeft tot dusver meer dan 1,4 miljoen mensen in Iran besmet en meer dan 58.000 mensen gedood.

In een tijd waarin er veel angst heerst rond het nieuw ontwikkelde vaccin, heeft elke wereldleider de plicht te doen wat hij of zij kan om de zorgen van hun mensen te verlichten. Terwijl veel staatshoofden over de hele wereld hun vertrouwen in het succes van het vaccin laten zien door op de nationale televisie te schieten, gaat Tabrizian de tegenovergestelde kant op.

Tabrizian moet worden geroepen om wie hij is – een angstaanjagende en een fanatieke die geen waarde heeft voor de heiligheid van het leven. En als de geestelijkheid in Iran geen waarde heeft voor het leven van hun eigen burgers, hoeveel minder dan voor de burgers van de wereld, vooral de Verenigde Staten en Israël. Het gebrek aan kennis en het gebrek aan menselijkheid is iets dat iedereen verontwaardigd zou moeten zijn die de missie heeft om met dit land samen te werken.

Begin januari onthulde Iran een ondergrondse basis voor ‘strategische raketten’ aan de kust van de Golf. Er is een video opgedoken van de Iraanse Revolutionaire Garde die toert door een schijnbaar lange ondergrondse tunnel met raketten en raketwerpers. De bases bevatten lanceerplatforms voor langeafstandsraketten met een precisiebereik van honderden kilometers.

Waarom is dit relevant? Als een land de middelen heeft om geavanceerde oorlogswapens te creëren, zeker zonder goede bedoelingen, zou het misschien moeten overwegen om een ​​deel van die fondsen te gebruiken voor de aanschaf van de broodnodige levensreddende vaccins, in plaats van leugens te reciteren en onnodige hype op te bouwen.

De prioriteit van de Iraanse regering is niet het leven van haar burgers, maar een manier om zelf wapen te bouwen en angst te zaaien bij Israëlische burgers, evenals bij degenen die in het westen wonen. Iran, een land dat een groot gevaar vormt voor het bestaan ​​van Israël, moet worden gestopt.

Iran is niet alleen een echt kwaad en een gevaar voor de wereldvrede, en het bestaan ​​van Israël, het geeft niet om het leven van iemand die de wet niet naar eigen goeddunken volgt – zelfs niet van zijn eigen onschuldige burgers.

Ayatollah Abbas Tabrizian twitterde een tijd geleden dat “geen enkele moslim ooit is gestorven aan COVID-19”. Sinds die nonsens uitspraak zijn reeds 58.536 Iraniërs bezweken aan het virus:


Bronnen:

♦ naar een artikel van Aylin Sedighi-Gabbaizadeh “The Lies We Tell: Iran and the COVID-19 Vaccine” van 8 februari 2021 op de site van The Times of Israel

♦ naar een artikel van Benjamin Weinthal “Iran cleric: People who are vaccinated for COVID have ‘become homosexuals’” van 8 februari 2021 op de site van The Jerusalem Post

♦ naar een artikel van Jesse O’Neill “Iranian cleric claims COVID-19 vaccine turns people into ‘homosexuals’” van 8 februari 2021 op de site van The New York Post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.