Israëlisch start-up bedrijf Eco Wave Power wint prestigieuze prijs van de Europese Commissie

Het Israëlische Eco Wave Power, een alternatief energiebedrijf dat energie produceert uit oceaangolven, heeft de prestigieuze BlueInvest Award van de Europese Commissie gewonnen in de categorie People’s Choice, maakte het bedrijf donderdag bekend.

De prijs werd uitgereikt aan Eco Wave Power door Virginijus Sinkevičius, commissaris voor Milieu, Oceanen en Visserij van de Europese Commissie. Sinkevičius feliciteerde Eco Wave Power en zei dat de ‘People’s Choice’-prijs een speciale betekenis had, omdat het de belangstelling van het grote publiek toonde voor de implementatie van de technologie.

Inna Braverman, CEO van Eco Wave Power zei:

Ik ben erg dankbaar voor het winnen van de People’s Choice Award. Als jonge vrouw is het niet altijd gemakkelijk om een ​​innovatieve golfenergietechnologie te ontwikkelen, maar jouw steun en momenten als deze maken het allemaal de moeite waard. Bedankt voor het steunen van de missie van Eco Wave Power om de wereld te veranderen, golf voor golf! En bedankt aan onze aandeelhouders, partners en team, we konden het niet zonder jullie! Ik zeg altijd dat passie de grootste bron van hernieuwbare energie is, en het is zelfs sterker dan de kracht van de golven! Blijf geloven!

Video: Eco Wave Power in Gibraltar


Bronnen:

♦ naar een artikelIsrael’s Eco Wave Power wins European Commission award” van 5 februari 2021 op de site van Israel Hayom

♦ naar een artikelEco Wave Power Wins the “Blue Invest-People’s Choice” Award by the European Commission” van 4 februari 2021 op de site van EWPG Holding AB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.