PA: Europeanen creëerden het zionisme ‘om van het Joodse probleem in hun landen af ​​te komen’

Een van de fundamentele principes van de ideologie van de Palestijnse Autoriteit is dat de zionistische beweging geen authentieke Joodse beweging was, maar eerder een kolonialistische beweging die misbruik maakte van de Joden.

De Palestijnse Autoriteit (PA) herschrijft de geschiedenis en beweert dat de westerse kolonialisten tegen de Joden hebben gelogen en het verhaal van de Joodse geschiedenis in het land Israël hebben verzonnen om de Joden ertoe te brengen Europa te verlaten en naar Israël te komen. Dit, zegt de PA, deed het Westen om twee redenen:

1. “Om van het joodse probleem in zijn landen af ​​te komen” werd gezegd dat Joden zo slecht waren dat ze antisemitisme over zichzelf in Europa brachten.

2. “Om de zionisten uit te buiten en te benutten ten behoeve van het kolonialistische project en de eenheid van de volkeren van de Arabische natie te versnipperen.”

De PA beweert dat Europa de Arabische wereld wilde verzwakken en deze daarom in talloze kleine Arabische staten verdeelde en Israël plantte. Palestinian Media Watch heeft gedocumenteerd dat de PA soms een derde reden toevoegt: het Westen plantte de Joden in Israël om hen te helpen de natuurlijke hulpbronnen van de Arabische wereld te stelen.

Dit herschrijven van de geschiedenis werd herhaald in een opiniestuk van een vaste columnist voor het officiële PA-dagblad Al-Hayat Al-Jadida, schreef Omar Hilmi Al-Ghoul op 26 januari 2021:

Een van de meest gecompliceerde vormen van kolonialisme is het zionistische kolonialisme, dat ‘eerste rechten’ claimt op het Palestijns-Arabische land, is gebaseerd op het ontkennen van het bestaan ​​en de identiteit van de inheemse bevolking, het Palestijnse volk; en wordt gesteund door het kolonialistische Westen.

De krachten waaruit dit kolonialisme bestaat, werden verzameld uit de leden van de joodse religie die werden misleid; Het kolonialistische Westen en zijn pion – de zionistische beweging – leidde hen [naar Palestina] om van het Joodse probleem in zijn landen af ​​te komen, en om de zionisten uit te buiten en te benutten ten behoeve van het kolonialistische project waarvan het doel groter is dan het historische Palestina bezetten: de eenheid van de volkeren van de Arabische natie verscheuren en versnipperen en de pan-Arabische heropleving te verhinderen.

Het zionistische kolonialisme, dat al 72 jaar over het historische Palestijnse land hurkt, streeft steeds meer naar verdieping En verbreed de etnische zuivering tegen het Palestijnse volk en vestig zijn verzonnen en valse verhaal ten koste van de identiteit, geschiedenis en erfgoed van het Palestijnse volk.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Itamar Marcus “Europeans created Zionism ‘to get rid of the Jewish problem in its ‎lands’” van 31 januari 2021 en een artikelPA: The Holocaust was Europe repaying Jews for their ‘wickedness’” ‎van 26 januari 2021 en een artikel van Nan Jacques Zilberdik “PA: Israel was created as payback for ‘the defeats of the Crusaders’” van 8 november 2020 op de site van Palestinian Media Watch (PMW)

Een gedachte over “PA: Europeanen creëerden het zionisme ‘om van het Joodse probleem in hun landen af ​​te komen’

  1. *Als je geen geschiedenis hebt, moet je hem schrijven.
    *Om relevant te blijven moet je zorgen relevant te zijn.

    Probleem van ‘de palestijnen’ is dat ze niet écht relevant zijn en géén historische waarde hebben.

    Ze zijn gewoon een (domme) speelbal van de politiek en blijven daarom obsessief vasthouden aan hun eigen leugens, gesteund door politieke partijen met een eigen agenda.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.