De boosaardige antisemitische kwakkel ‘Vaccin Apartheid’ wint overal terrein

De antisemitische Franse groep Justice pour la Palestine heeft in samenwerking met de BDS France beweging en de Mouvement Jeunes Communistes de France (MJCF) een boycot actie gelanceerd tegen de Israëlische farmareus TEVA.

Sinds een paar dagen zijn aan de bus- en metrostations van Parijs een reeks affiches te zien die de laatste kwakkel ‘Vaccin Apartheid’ moeten helpen verspreiden. Israël zou volgens deze ‘hoax’ geen vaccins willen leveren aan de Palestijnen.

Dit terwijl de Palestijnse Autoriteit aanvankelijk elke samenwerking met Israël op het gebied van gezondheidszorg weigerde en de voorkeur gaf om te wachten op de vaccins die worden geleverd door de WHO, eerder dan van Israël.

De systematische boycot van Teva door de linkse en communistische politieke scene loopt al sinds de Tweede Intifada (2000-2005). Niet dat de boycot veel effect heeft, integendeel:

Andermaal worden Joden en de joodse natie belasterd. De nieuwste onheilspellende smaad-meme – ‘Israel is Apartheid’ – wint terrein sinds de internationale Israel-bashing-conferentie in Durban in 2001: de zogenaamde VN-conferentie tegen racisme.

De laatste mutatie van deze gekende bloedkwakkel – ‘vaccin apartheid’ – is zo duidelijk een smaad, dat alle partijen die nu uniform bij de samenzwering betrokken zijn, zullen beseffen dat ze in een val zijn gelopen die ze zelf hebben gemaakt die zo gemakkelijk had kunnen worden vermeden door te zoeken naar de waarheid – de feiten ter plaatse.

In een tijd waarin oude media en politici het vertrouwen van hun publiek verliezen, zou je kunnen verwachten dat dergelijke instellingen voorzichtiger gaan omgaan met het verzamelen en verspreiden van informatie. In plaats daarvan zijn we getuige van invloedrijke groepen en individuen die verhalen fabriceren en verspreiden die niet op feiten zijn gebaseerd, maar op zogenaamd geloofwaardige ondersteunende autoriteiten die nu allemaal een beroep op elkaar doen om dezelfde smaad te steunen.

Populaire bronnen vormen Israëlische figuren met een vermeende autoriteit met een joodse achtergrond steunen openlijk de vaccinatie-apartheid of medische apartheidsverhalen zoals Noam Chomsky, Ariel Gold, Kenneth Roth (uitvoerend directeur van Human Rights Watch), en hier in het VK , prominente leden van de Corbynitische en anti-Israëlistische groep Jewish Voice for Labour, van wie sommigen joodse leden uit de Labour-partij zijn gezet vanwege hun antisemitisme.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Mark Picles “‘Vaccine Apartheid’ – blatant blood libel, but too good to resist” van 24 januari 2021 op de site van The Times of Israel

♦ naar een artikelCongresswoman Rashida Tlaib Calls Israel a ‘Racist State,’ Spreads False Claims on Vaccinating Palestinians” van 19 januari 2021 op de site van The Algemeiner

Een gedachte over “De boosaardige antisemitische kwakkel ‘Vaccin Apartheid’ wint overal terrein

  1. Deze ochtend in Hard Talk (BBC) met de über spreader der arrogantie Stephen Sackur met Yuli Edelstein, een man gepokt & gemazeld door zijn verleden in Rusland en later in Israel opgeklommen tot minister, speaker of the house etc. en natuurlijk een paar maten te groot voor deze Britse gifkwal die, i.p.v. zijn eigen regering te bekritizeren over de duizenden doden & zieken in zijn eigen land, Edelstein maar bleef bombarderen met zijn versie van Internationaal recht, bezette gebieden en de morele & gerechtelijke plicht van ‘de bezetter’ Israel om “de palestijnen” te voorzien van vaccins en dus, zonder op de hoogte te zijn van feiten, zijn gif vrij & zonder consequenties de ether in mag gooien…..en er ook nog voor betaald word.

    Edelstein bleef hem rustig en met een zelfde soort ironish lachje uitleggen dat hij de feiten niet helemaal correct weergaf……wat natuurlijk niet geaccepteert werd door deze arrogante Britse ‘journalist & agitator.

    De BDS idioten met hun plakaten zijn van hetzelfde soort gestoorde vandalen die nu Nederland in de fik zetten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.