PLO: ‘Israëlische rabbijnen indoctrineren Joodse kinderen: Doodt Palestijnse kinderen!’

Een zogeheten Palestijnse ‘militaire expert’ verspreidt de leugen dat Israëlische rabbijnen joodse kinderen leren ‘iedereen te doden die niet joods is’, zoals gerapporteerd door Palestinian Media Watch.

Nu heeft Wasef Erekat aan zijn laster en ongefundeerde leugens nog een flinke schep bovenop gedaan. De 74-jarige Wasef Erekat is een neef van de onlangs overleden Saeb Erekat, jarenlang toponderhandelaar voor de PLO.

In het TV-programma ‘Passport‘ van de Palestijnse openbare omroep PA TV beweerde Wasef Erekat op 6 januari 2021:

De Joden, de Israëlische rabbijnen, indoctrineren de Joodse kinderen: ‘Dood iedereen die niet Joods is.’ Ze indoctrineren de Joodse kinderen: ‘Dood de Palestijnse kinderen’.

Ironisch genoeg – en helaas – is het de PA die Palestijnse kinderen leert Israëli’s aan te vallen. Eerder deze maand was topfunctionaris van Al Fatah Abbas Zaki trots op het feit dat Palestijnse kinderen Joden aanvielen en angst aanjagen.

Zaki vertelde enthousiast en goedkeurend een verhaal van een Palestijnse jongen die met een steen in zijn hand wachtte om “Joden af ​​te slachten”:

Ted Koppel [een Amerikaanse journalist en nieuwslezer] bracht in 1987 dagelijks verslag uit ter voorbereiding van de [eerste] Intifada. Hij passeerde een [Palestijns] negen- of tienjarig kind dat op een vuilnisbelt stond en stenen vasthield, alsof hij zich aan het voorbereiden was op iets en vroeg hem: ‘Wat doe je hier?’ [Het kind] antwoordde: ‘Ik wacht op Joden.’ [Koppel] vroeg: ‘Waarom?’ Hij antwoordde: ‘Omdat ze mijn oom hebben vermoord. Ik wil ze afslachten.’ [Koppel] zei tegen hem: ‘Ga naar huis.’ [Het kind] antwoordde hem: ‘Ah, dus je bent een Jood. Je bent een van hen, je komt uit Israël.’ Hij begon hem te achtervolgen en stenen naar hem te gooien, en hij zong: `’Palestina is ons land en de Israëli’s zijn onze honden.’ Hij rende hem achterna en [Koppel] rende en rende…

[..]

[Toen ontmoette de tv-ploeg] een [Joods] kind gekleed in mooie kleren voor een gebouw met een pannendak, met andere woorden, iets speciaals, en hij had ook een schooltas bij zich. [Koppel] vroeg hem: ‘Waarom sta je hier?’ Hij antwoordde: ‘Ik wacht op mijn moeder zodat ze me naar school zal brengen.’ [Koppel] zei tegen hem: ‘Ga weg.’ [Het joodse kind] antwoordde hem: ‘De Arabieren zullen me ontvoeren.’ [Koppel] zei: ‘De [jonge] Palestijnse generatie is vol vertrouwen en kracht, terwijl de [jonge] Israëlische generatie verkeert in een staat van besluiteloosheid, angst en paniek.’

[..]

De Intifada moet worden gestopt met elke vorm van oplossing om een ​​toekomstige slachting van de Joden in het gebied te voorkomen Kijk hoe het verder is gegaan. Als een van onze kinderen ervoor zorgt dat iemand als Ted Koppel zulke dingen zegt, is onze situatie goed. We zijn er trots op dat de jongeren de toekomst zijn.

Hiermee heeft Abbas Zaki de fundamentele goedkeuring van de Palestijnse Autoriteit aangetoond voor Palestijnse kinderen die Joden proberen te vermoorden.

Het broodje-aap verhaal van Abbas Zaki verscheen op 3 januari 2021 op de officiële Facebookpagina van Al Fatah, de politieke factie van PA president Mahmoud Abbas.

Fatah promoot kindsoldaten en kindermartelaarschap. Video hieronder: een Palestijnse jongen wil “Joden neerschieten” en “sterven voor Jeruzalem”:


Bronnen:

♦ naar een artikel “‎“Israeli rabbis indoctrinate Jewish kids: Kill the Palestinian children,” ‎says Palestinian “expert”‎” van 6 januari 2021 op de site van The Palestinian Media Watch (PMW)

Een gedachte over “PLO: ‘Israëlische rabbijnen indoctrineren Joodse kinderen: Doodt Palestijnse kinderen!’

  1. Ik ben eruit en heb begrepen hoe het werkt!

    Palestijnse ‘experts’ dromen s’nachts een droom (dromen zijn een verwerkings proces) en denken dus dat dit de werkelijkheid is.

    Vandaar dat zij hun persoonlijke dromen vol drama’s, wensen & visies exporteren als zijnde de waarheid.

    Een psychiater zou hier gouden zaken doen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.