Professor aan Universiteit van Michigan met verlof gestuurd voor antisemitische tweets

Een professor in de fysische wetenschappen aan een universiteit in Michigan is met administratief verlof geplaatst nadat hij een reeks tweets had losgelaten die antisemitische, racistische en homofobe uitspraken deden omdat hij beweerde dat de coronaviruspandemie een ‘stunt’ was om een ​​’nieuwe wereldorde’ te creëren. ‘

De tweets van Thomas Brennan, een professor aan de Ferris State University (FSU), bevatten verwijzingen naar een “joodse maffia”, een bewering dat “Covid19 weer een joodse revolutie is” en een verdediging van zijn gebruik van het ‘n-woord’ als een middel om ‘zijn macht te neutraliseren’.

In andere tweets verwees Brennan naar de Holocaust als een ‘Zionistisch eugenetica-programma’. “Ze doodden de oude en zwakke Joden, en stuurden de jonge en sterke naar Israël. En toen gaven ze het iedereen de schuld”, schreef hij op Twitter.

In een aparte verklaring waarin hij zichzelf krachtig verdedigde, ontkende Brennan dat hij een antisemiet was. “Ik geloof niet dat joden uit de middenklasse betrokken zijn bij een internationale samenzwering, alleen dat een klein aantal van hun elites dat wel is,” legde hij uit.

“Israël en de Joden mogen niet de schuld krijgen van de misdaden van een klein aantal gangsters zoals Jeffery Epstein of Ghislane Maxwell [sic] die pedofiele chantage gebruikten om Amerikaanse politici te controleren. Ik ben geen antisemiet. Ik houd van en respecteer Joden, net als alle rassen, en ik bid voor Israël, net zoals ik bid voor Amerika.”

Brennan waarschuwde verder dat “de hele wereld in de ban is geraakt van een satanische, globalistische elite.” “Hun einddoel is een technocratische, één-wereldregering, waar iedereen, Jood en heiden, 24/7 gechipt en gevolgd zal worden”, zei hij.

FSU-president David Eisler kondigde maandag aan dat Brennan naar aanleiding van zijn opmerkingen met administratief verlof was geplaatst en zei dat de universiteit de beledigende uitspraken van de professor veroordeelde, meldde het lokale nieuwscentrum MLive.

Onze universiteit is gebaseerd op het concept dat onderwijs altijd voor alle mensen is, dat alle mensen hier welkom zijn. We verwerpen deze verklaringen krachtig, veroordelen ze en zullen ze niet tolereren. We hebben hard gewerkt om een ​​meer diverse universiteit te worden, en deze uitspraken laten duidelijk zien hoe één persoon het werk van velen kan vertragen.


Bronnen:

♦ naar een artikelConspiracy-Mongering Professor at Michigan University Placed on Leave After Antisemitic Tweets” van 24 november 2020 op de site van The Algemeiner

♦ naar een artikel van Jackie Salo “Michigan professor put on leave for calling COVID-19 a ‘leftist stunt’” van 24 november 2020 op de site van The New York Post

♦ naar een artikel van Patrick Kelleher “University professor who tweeted about ‘f*gs’ and dismissed COVID-19 as a ‘leftist stunt’ has been placed on leave” van 24 november 2020 op de site van Pink News

Een gedachte over “Professor aan Universiteit van Michigan met verlof gestuurd voor antisemitische tweets

  1. Hoe is het toch mogelijk dat zoveel Professoren zo debiel zijn?

    Bovendien mag hij ophouden voor Israel te bidden (hebben we hem niet voor nodig) maar zijn G-d te smeken zijn hersenen weer te
    stabiliseren in zijn gestoorde bovenkamer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.