Israël gaat miljoenen Covid-19 vaccins leveren aan Palestijnen die Israël naar de verdoemenis wensen

Ongeveer drie of vier miljoen doses van het COVID-19-vaccin zullen door Israël worden verstrekt aan de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook, vertelde een hoge functionaris van de Palestijnse Autoriteit afgelopen weekend aan Israel Hayom.

Ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid van de PA verklaarden dat in elke overeenkomst die Israël met vaccinbedrijven ondertekent, een bepaald percentage van de vaccins gereserveerd zal worden voor de PA en de Gazastrook.

In een nieuwe verpletterende slag voor degenen die hoopten dat Israël het coronavirus zou gebruiken om eindelijk de genocide op Palestijnen uit te voeren die ze al 72 jaar voorspellen, bereidt Israël zich voor om miljoenen dosissen van het COVID-19-vaccin te verstrekken aan de Palestijnen in Gaza en in Judea & Samaria.

Maw: De Israëliërs gaat miljoenen dosissen van het COVID-19-vaccin verstrekken om diegenen het leven te redden die hen bezweren te zullen vermoorden en Israël van de kaart te vegen. Maar eerst moeten ze genezen zijn natuurlijk, anders kunnen ze niet gaan moorden. Het heeft wel wat weg van een sprookje van de Gebroeders Grimm.

Israel Hayom (Hebreeuws) citeert een hoge functionaris van de Palestijnse Autoriteit die zegt dat ….

[…] tussen de 3 en 4 miljoen vaccins van Israël naar de Palestijnse Autoriteit op de Westelijke Jordaanoever zullen worden overgebracht, en een deel van de vaccins zal ook naar Gaza gaan. Israël zet zich in om ons te helpen het virus in te dammen.

Bronnen bij het Palestijnse Ministerie van Volksgezondheid vertelden Israel Today dat de Palestijnse Autoriteit betrokken is bij alle onderhandelingen om vaccins te kopen of doses te bestellen bij Pfizer, Moderna of een ander farmaceutisch bedrijf waarmee Israël een leveringsovereenkomst heeft of zal hebben.

In tegenstelling tot Israël zullen de Palestijnen echter ook miljoenen dosissen krijgen van de VN en andere internationale organisaties.

Het is momenteel onduidelijk of Israël het vaccineren zal het uitstellen van een aantal van haar eigen burgers om ipv. de Palestijnen eerst te kunnen helpen.

Israël zit vol met ’s werelds ergste genocidale, zoveel is zeker. Maar men kan verwachten dat de Palestijnen een gerucht zullen rondsturen dat de vaccins die door Israël daadwerkelijk worden geleverd in werkelijkheid wel vergift zal zijn.


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “Evil, genocidal Israelis to distribute millions of COVID-19 vaccines to Palestinians” van 21 november 2020 op de site van Elder of Ziyon

♦ naar een artikelMillions of COVID-19 vaccines to be bought for Palestinians – report” van 22 november 2020 op de site van The Jerusalem Post

Een gedachte over “Israël gaat miljoenen Covid-19 vaccins leveren aan Palestijnen die Israël naar de verdoemenis wensen

  1. Debielen!

    Israel moet dit aan de UN // UNWRA overlaten en niet de Israelische belastingbetaler hiervoor laten opdraaien vooral omdat de Europeese belasting betaler dit sowieso al met veel liefde doet.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.