Democraten en media dansen ​​op de graven van de Europese Joden om Trump te beschadigen

De uitputtende en obscene obsessie van de politieke linkerzijde om conservatieven te vergelijken met nazi’s bereikte deze week een onvergeeflijk dieptepunt nadat Donald Trump en zijn presidentiële campagne weigerden de mediaprojectie van een Biden-overwinning te accepteren.

Vertegenwoordiger Jim Clyburn (D-SC) zei in een gesprek met Chris Cuomo van CNN: ‘Ik begin te zien wat er in de jaren dertig in Duitsland is gebeurd’, waarop de enige reactie van Cuomo was om expressief met de ogen te knipperen.

Een dergelijke overdrijving valt uiteen onder zelfs het minste niveau van historisch onderzoek wanneer we bedenken dat Hitler alle politieke tegenstanders heeft geliquideerd nadat hij in 1933 door president Hindenburg tot bondskanselier van Duitsland was benoemd.

Na de dood van Hindenburg in 1934 combineerde Hitler de positie van president en kanselier met de volgende presidentsverkiezingen die pas plaatsvonden in 1949 in wat West-Duitsland werd. Dus, net als Trump …

Hoewel dergelijke vergelijkingen al schokkend genoeg zijn, slaagde Christiane Amanpour van CNN erin een extra laag van verdorvenheid te ontdekken onder de nu niet verrassende absurditeit van Clyburn door te zeggen:

Deze week, 82 jaar geleden, vond Kristallnacht plaats. Het was de waarschuwing van de nazi’s voor de boeg van onze menselijke beschaving die leidde tot genocide tegen een hele identiteit, en in die toren van brandende boeken leidde het tot een aanval op feit, kennis, geschiedenis en waarheid. Na vier jaar van een moderne aanval op diezelfde waarden door Donald Trump, belooft het Biden-Harris-team een ​​terugkeer naar normaal.

Helaas vergelijkt politiek links Trump zo vaak met Hitler en conservatieven met nazi’s dat het (al dan niet opzettelijk) zijn angel is kwijtgeraakt. 82 jaar na de Nacht van het Gebroken Glas (Reichs Kristallnacht) is het echter van cruciaal belang dat we ons verzetten tegen deze walgelijke en onvergeeflijke daad van historische onwetendheid, die erop gericht is de herinneringen aan de miljoenen levens die nazi-Duitsland hebben vernietigd te prostitueren bij het nastreven van de agenda van de Democratische Partij.

De Kristallnacht was een pogrom – een vorm van gewelddadige en bloedige oproer die al eeuwenlang gericht was op Joden in Europa – die werd uitgevoerd door de paramilitaire vleugel van de nazi-partij in heel Duitsland op de avond van 9 november 1938. De naam ‘Kristallnacht’ betekent letterlijk ‘Kristallen Nacht’, verwijzend naar het gebroken glas van de talloze Joodse bedrijven, gebouwen en synagogen die werden aangevallen.

Honderden synagogen werden verwoest en tienduizenden Joodse mannen werden gearresteerd en in concentratiekampen geplaatst. Historici beschrijven deze vreselijke gebeurtenis als de opmaat naar de Holocaust, waaronder de moord op zes miljoen Joden tijdens de executie van de ‘Eindoplossing’ van de nazi’s voor het ‘Joodse probleem’.

Om zelfs maar te overwegen om Kristallnacht in dezelfde zin te gebruiken als Donald Trump, laat staan ​​in een poging om Trump te vergelijken met de nazi-partij, is dansen ​​op de as van het Europese Jodendom. Hitler en de nazi-partij handelden openlijk naar hun uitgesproken wens om het Joodse volk uit te roeien.

Gezien het feit dat de regering-Trump Joden nog op enigerlei wijze moet discrimineren, wat bedoelt ze precies toen Amanpour zei ‘na vier jaar van een moderne aanval op diezelfde waarden’?

Donald Trump en de Republikeinse Partij hebben geen officiële paramilitaire vleugel, en elk relevant beleid tijdens de eerste termijn van Trump was overwegend pro-Joods en pro-Israëlisch. Als het gaat om het aanvallen van Joodse bedrijven, huizen of gebedshuizen, zijn er zeker antisemieten aan de radicale vleugels van beide kanten, maar de algemene impliciete goedkeuring van dergelijke acties is uniek voor één kant van het politieke spectrum, en het is niet het politieke recht.

Het was tenslotte niet een Republikein die dezelfde retoriek van ‘hypnose’ en ‘rijkdom’ gebruikte bij het veroordelen van de ‘slechte daden’ van de Joodse staat. Het was geen Republikein die de boycot van Joodse bedrijven steunde. Het was geen Republikein die een eenstaatoplossing steunde die zou resulteren in de verdrijving of massamoord van miljoenen Israëlische Joden.

We moeten dus concluderen dat Amanpour een van de donkerste momenten in de Joodse geschiedenis gebruikt als een proxy om een ​​vermeende aanval op een onbekende reeks ‘waarden’ te beschrijven die Biden en Harris op de een of andere manier zullen verdedigen en voorkomen.

Voor haar is het lijden van joden een wegwerpwapen dat kan worden gebruikt in de jacht op het linksisme en de democratische partij. Het maakt niet uit dat het de mainstream links is die boeken verbrandt. Het maakt niet uit dat het de hoofdstroom links is die landen actief wil helpen die hebben opgeroepen tot de vernietiging van de Joodse staat. En het maakt niet uit dat het de mainstream links is die precies dezelfde taal gebruikt die Kristallnacht en de Holocaust heeft aangewakkerd.

ILTV: CNN anchor sparks outrage with Trump-Nazi comparison


Bronnen:

♦ naar een artikel van Ian Haworth “Democrats, Media Stand On The Graves Of European Jews To Hit Trump” van 16 november 2020 op de site van The Daily Wire

♦ naar een artikel van Lahav Harkov “Israel demands Amanpour apologize for comparing Kristallnacht and Trump” van 16 november 2020 op de site van The Jerusalem Post

♦ naar een artikel van Elad Benari “Christiane Amanpour apologizes for comparing Trump’s term in office to Kristallnacht: I regret any pain my statement may have caused” van 17 november 2020 op de site van Arutz Sheva

2 gedachtes over “Democraten en media dansen ​​op de graven van de Europese Joden om Trump te beschadigen

  1. Het riool niveau van de linkse Media heeft blijkbaar nog steeds haar dieptepunt niet bereikt.

    Blijkbaar is de elitaire “intelligentia” zo afgestompt of zo ontstellend dom dat ze de vieze stank die ze uitblazen via hun aerosolen niet eens meer ruiken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.