Vijf jaar na de barbarij in de Bataclan hebben we nog altijd niks begrepen en niks geleerd

Vrijdag de 13de in Parijs, in de concertzaal Bataclan op 13 november 2015, vandaag exact vijf jaar geleden. Drie in het donker geklede schutters gewapend met Zastava M70 AKM-aanvalsgeweren hadden meer dan een uur in een zwarte auto in de buurt van de locatie gewacht.

De terroristen waren drie Franse autochtonen: Foued Mohamed-Aggad (23 jaar), Ismaël Omar Mostefaï (29 jaar) en Samy Amimour (28 jaar oud). Onder het krijsen van Allahu Akhbar drongen de drie terroristen de concertzaal binnen en openden met hun machinegeweren het vuur op de ca. 1500 aanwezigen. Negentig mensen werden gedood en honderden gewond.

In Rome was er een betoging van moslims om te protesteren tegen de aanslagen van Parijs. Amper 500 deelnemers daagden op, wat nagenoeg niets was vergeleken met een islamitische Italiaanse gemeenschap van ruim 1 miljoen mensen.

Onder hen was er iemand bij die een bord omhoog hield met de slogan “Neen tegen Bataclan, neen tegen Gaza”. Dit is de innerlijke en onvertelde stemming in Europa: het Parijse theater waar 100 Fransen door Islamitische Staat (Daesh) werden afgeslacht wordt vergeleken met het lot van de Palestijnse Arabieren onder een Israëlische aanval.

Welkom in de oorlog van Eurabia tegen de Joodse afstammelingen van de Holocaust, de prachtige en moedige staat van Israël.

Tijdens die twee maanden van ‘spontaan’ volksterrorisme in Frankrijk, lieten 22 Israëli’s het leven, 192 Israëli’s raakten gewond (waaronder 20 ernstig) en 82 Israëli’s werden behandeld voor shock tijdens dezelfde periode. Hun gezichten, hun namen, hun verhalen werden door de Europese kranten en tv-zenders niet waardig bevonden om vermeld te worden en deze moorden en verminkingen werden integendeel in die twee maanden gebagatelliseerd in een doelbewuste strategie van stilte en verrechtvaardiging.

Een Israëlische journaliste toont foto’s van 22 Israëliërs die recent werden vermoord. De wereld zweeg in alle talen wegens “te druk met Israëlbashen.”

Tientallen Europese ministeries en ambtenaren, met inbegrip van een laureaat voor de Nobelprijs voor de Vrede, hebben al verklaard dat indien het Westen ISIS wil verslaan het eerst de ‘spanningen’ van het Israëlisch-Palestijnse conflict moet oplossen. Op de televisie zijn de commentatoren niet meer te tellen die deze ‘godslastering’ blijven herhalen. Deze uitlating.

Ondertussen, in het Verenigd Koninkrijk, riep de tweede grootste partij, de Labour partij van de nuttige idioot Jeremy Corbyn, om de banden te verbreken met bedrijven die zaken doen met de Joodse Staat Israël. Dit is hun prioriteit: de Joden de schuld te geven. In Berlijn haalde KaDeWe, Europa’s grootste winkel, veel Israëlische goederen uit de schappen (deze werden later opnieuw aangevuld na woedende Israëlische protesten).

En in de Verenigde Staten? Een moreel corrupt American Anthropological Association besloot om Israëlische professoren te isoleren en te boycotten, terwijl in de dagen van deze Derde Intifada honderden Britse academici een vergelijkbaar initiatief sponsorden.

Dat gebeurde allemaal in dezelfde week. De week van de aanslagen in Parijs en meerdere terreuraanslagen in het land van Israël. In dezelfde week dat Federica Mogherini, de Europese minister van buitenlandse zaken, de discriminerende etikettering door de EU rechtvaardigde als een instrument om de politieke druk op Israël te verhogen.

Na de aanslagen in Parijs, vervingen de Israëli’s hun foto’s van hun Facebookprofielen door foto’s met de Franse vlag, om hun volledige steun te betuigen met Parijs. Zeer weinig Europeanen deden hetzelfde toen de Palestijnse Arabische terroristen veel onschuldige Joden het leven benamen. Er zijn nooit tranen voor een Jood die werd afgeslacht enkel omdat hij een Jood is.

Antisemitisme is een uitbarsting van de barbarij in onze beschaving. De Joden zijn altijd al een barometer geweest voor tolerantie. Europa, een continent onder echte bezetting, voert een oorlog tegen de nep ‘bezetting’ van Israël. Lees: tegen het voortbestaan van het Joodse volk.

eurabia2Gematigde’ moslims in de clinch met Duitse politie. [beeldbron: Jews News]


Bronnen:

♦ naar een artikel van Clifford D. May “The death threat to free speech in France; Islamists are using violence to command silence” van 11 november 2020 op de site van The Jewish News Syndicate (JNS)

♦ naar een artikel van Giulio Meotti “It’s Eurabia against Israel; The current anti-Semitism is an eruption of barbarism into European civilization” van 24 november 2015 op de site van Arutz Sheva

2 gedachtes over “Vijf jaar na de barbarij in de Bataclan hebben we nog altijd niks begrepen en niks geleerd

 1. Inderdaad, Jodenhaat is de uiting van primitieve barbarij.

  Vandaag word het echter humanisme & vrijheid van mening genoemd.

  De barometer waar in het artikel naar word gerefereerd laat ons alweer koortsachtige temperaturen zien.

  Iedereen die verwacht dat na eeuwenlange obsessieve Jodenhaat in Europa, van Spaanse/Portugeese Inquisitie, Duitse Holocaust, Oost Europeese pogroms en de moderne versie zijnde ‘anti Zionisme of Israel haat, deze Westerlingen (uitzonderingen daargelaten) opééns het licht zien en hun geërfde Jodenhaat zomaar achter zich kunnen laten, zullen van een koude kermis thuiskomen.

  Jodenhaat is het genetische virus dat alle medicijnen & vaccins overleeft.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.