De media blijven Joe Biden’s toenemende seniliteit negeren en verdoezelen +video

Men zou kunnen verwachten dat de media meer aandacht zou kunnen besteden aan het onderzoeken van het onsamenhangende gebrabbel van een dementerende Joe Biden. Maar nee, dat gaat niet gebeuren. De media negeren en / of verdoezelen de overduidelijke mentale achteruitgang van Biden al meer dan een jaar, ook al hebben ze het videobewijs binnen handbereik.

Al maanden werken de Democraten samen om het Amerikaanse volk in de schijnwerpers te zetten door de presidentsverkiezingen te plannen van een man die duidelijk aan dementie lijdt, Joe Biden. Dit is geen tijd om ‘beleefd’ te zijn. We hebben het over het presidentschap. Zoals altijd hebben we een openhartige, intelligente discussie en debat nodig over de kwesties en de kandidaten.

In tegenstelling tot de huidige belachelijke democratische discussiepunten, is het niet ageist om hierop te wijzen. Een op de zeven Amerikanen ouder dan 70 jaar lijdt aan dementie. (Biden is 77.) Als het ageist is om over dementie bij ouderen te praten, is het ageist om te praten over onvolwassenheid onder jongeren. Als u te maken heeft gehad met dementie dan weet u dat Biden het heeft.

Er is Biden zelf. Zijn familie had beter moeten weten dan een campagne toe te staan ​​door de man die de krantenkop inspireerde: “Biden-bondgenoten zweven evenementen terugschroeven om blunders te beperken.” Niet dat blunders het probleem zijn. Of stotteren. Of oud zijn. Veel Amerikanen zijn net zo oud of ouder dan Biden, ze stotteren en ze zijn mentaal bekwaam. Biden is dat niet.

Geen van de media lijkt geïnteresseerd in de waarheid over Biden. Democratische media-bondgenoten zoals CNN, MSNBC, The New York Times en The Washington Post bemoeien zich met het democratische establishment en Biden door geen vragen te stellen over de mentale fitheid van de kandidaat.

Rechtse media zoals Fox News bazuinen vrolijk Biden’s mentale achteruitgang uit, maar dat zouden ze zeggen, zelfs als het niet waar was. De vierde staat heeft afstand gedaan van zijn plicht om de waarheid te volgen, waar deze ook leidt. Maar het is niet te laat voor de democraten. Biden hoeft niet de genomineerde te zijn. Hij kan en moet zich terugtrekken.

Tijdens het twee-tegen-één-debat viel Biden Trumps afhandeling van de paniek aan. Zoals altijd was Biden’s kennis van de feiten, nou ja, anders. Alle dialoog werd letterlijk weergegeven:

Trouwens, de 20, de 200 miljoen, de 200.000 mensen die onder zijn hoede zijn gestorven, hebben zij … hebben veel van hen en … en hebben ze overleefd?

[Origineel: By the way, the 20, the 200 million, the 200,000 people that have died on his watch, they — have many of those and and have survived?]

Hoeveel inderdaad? Biden lichtte dit de volgende dag toe tijdens zijn treinreis door Ohio en Pennsylvania:

Gisteravond zei ik, ik en ik dat toen ik in de race kwam, we in een strijd zijn om de ziel van dit land – kunnen jullie me allemaal zien of moet ik deze kant een beetje omdraaien en uhm en uh u weet dat ik uh u Trumps uh constante minachting ken en zijn onwil om over COVID te praten en het feit dat 205 miljoen mensen, 205 duizend zijn overleden.

[Origineel: Last night I I and I said when I got in the race we’re in a battle for the soul of this country — can you all see me or should I turn this this way a little bit and um and uh you know I uh you know Trump’s uh constant disregard and unwillingness to speak to COVID and the fact that 205 million people, 205 thousand have died.]

Hieronder vraagt columnist Mark Levin ​​zich af waarom de media Joe Biden’s vroege tekenen van dementie negeren en dat de Democratische partij hem laat voortdoen.


Bronnen:

♦ naar een artikelMark Levin: The media keeps ignoring Biden’s senility” van 3 november 2020 op de site van Arutz Sheva

♦ naar een artikel van Howie Carr “Media continue to cover up Joe Biden’s mental decline” van 3 oktober 2020 op de site van The Boston Herald

♦ naar een artikel van Ted Rall “Biden obviously has dementia and should withdraw from the race” van 11 maart 2020 op de site van The Japan Times

2 gedachtes over “De media blijven Joe Biden’s toenemende seniliteit negeren en verdoezelen +video

 1. De Amerikanen kiezen niet voor Biden maar tegen Trump. Ze zouden op alles stemmen, zelfs als het een kalkoen of een kameel zou zijn, als ze Trump daarmee wegkrijgen.

  En wat komt ervoor in de plaats? Een ouwe seniele vent op de belangrijkste positie van de wereld die beslist over het lot van miljoenen. Zielig.

  Like

 2. De anti Trump obsessie is sterker dan realiteit, democratie & waarheid.

  Het is een virus dat al 4 jaar Amerika vergiftigd.

  De mensen die hieraan leiden prefereren een seniele oude opa als president i.p.v. een actieve gezonde oudere man met een waslijst aan positieve prestaties & ingeloste beloftes.

  Obsessiviteit is een gevaarlijke raadgever.
  Objectiviteit word erdoor vermorzelt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.