Egypte: Macron beledigt islam omdat hij door de Rothschilds aan de macht is gebracht

Plaatje hierboven: Een anti-Trump protest in Londen, Groot-Brittannië, 4 juni 2019. Een man verkleed als Donald Trump steekt een bord omhoog met daarop de stereotiepe antisemitische slogan “Zij werken allemaal voor Rothschild”  [beeldbron: Reuters/Clodagh Kilcoyne]

De in Frankrijk gevestigde expert op het gebied van internationaal recht, Dr. Abd Al-Ilah Al-Rawi, zei in een show op 26 oktober 2020 op Channel 9 (Turkije) dat de Franse president Emmanuel Macron erop staat de islam en de profeet Mohammed te beledigen omdat hij aan de macht is gebracht door de Rothschild-familie, waarvan hij zei dat deze het wereldwijde kapitaal en de media controleert.

Interviewer: “Mr. Rawi, waarom staat Macron erop de islam en de achtenswaardige profeet te beledigen?

Dr. Abd Al-Ilah Al-Rawi:

Dit is precies waar ik het over heb. [Macron] is gemaakt door de Rothschilds. Iedereen die weet wie Rothschild is, hoeft niet … Rothschild heeft een enorme lobby die de hoofdstad en de media in de wereld controleert, niet alleen in Frankrijk. Dus toen ik sprak over Macron die de verkiezingen won, legde ik uit dat het de lobby was die de media controleert die de overwinning van Macron heeft bewerkstelligd.


Bronnen:

♦ naar een artikelFrance-Based International Law Expert Dr. Abd Al-Ilah Al-Rawi: Macron Insists On Offending Islam, Muhammad Because He Was Brought To Power By The Rothschilds” van 26 oktober 2020 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Een gedachte over “Egypte: Macron beledigt islam omdat hij door de Rothschilds aan de macht is gebracht

  1. Tegen al die idioten die hun hersenspinsels spuien is geen leger opgewassen.

    Het probleem is dat ze i.p.v. op hun kameel de woestijn te exploireren, ze allemaal een platform op Facebook, Twitter & andere Sociale Mindfuckers krijgen.

    De gestoorde voetafdruk die ze achterlaten is in de laatste 2 weken door onschuldige mensen in Parijs & Nice betaald.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.