Wanneer financieren van terreur belangrijker is dan het rehabiliteren van kinderterroristen

Hoewel de Europese Unie zich blijft inspannen om de Palestijnse samenleving te steunen, lijkt het voor ten minste één Palestijnse niet-gouvernementele organisatie (NGO) dat de vrijheid om EU-middelen naar door de EU aangewezen terreurorganisaties te sluizen belangrijker is dan rehabilitatie Palestijnse kinderterroristen.

Zoals Palestinian Media Watch onomstotelijk heeft aangetoond, indoctrineert de Palestijnse Autoriteit Palestijnse kinderen om Joden en Israël te haten en om Israëls vernietiging te zoeken; hersenspoelt Palestijnse kinderen om moordenaars te bewonderen; en bewapent Palestijnse kinderen terwijl ze hun deelname aan geweld bevorderen.

En de hersenspoeling en indoctrinatie zijn succesvol gebleken. Duizenden Palestijnse kinderen en tieners hebben deze opvattingen overgenomen door actief deel te nemen aan terreur, waaronder tientallen die Israëlische burgers hebben aangevallen. Sommige van de gehersenspoelde tieners hebben Israëlische burgers vermoord.

In de hoop de hersenspoeling die deze kinderterroristen hebben ondergaan te beïnvloeden en mogelijk tegen te gaan, financiert de Europese Unie een aantal programma’s om deze kinderen te helpen. Volgens het Financial Transparency System (FTS) van de EU was een van de ontvangers van aanzienlijke EU-financiering in 2017-2019 de Palestijnse afdeling van Defence of the Child International (DCI-P).

In één geval was DCI-P een van de vier Palestijnse ngo’s die een EU-subsidie ​​van € 981.298 deelden. In 2019 was DCI-P de enige ontvanger van een EU-subsidie ​​van € 732.477. Voor het begrotingsjaar 2020 heeft de EU echter een elementaire antiterreurvoorwaarde toegevoegd aan al haar externe ngo-financiering.

Om voor financiering in aanmerking te komen, moeten de begunstigden van de subsidie ​​er nu voor zorgen dat EU-financiering niet via hen naar door de EU aangewezen terreurorganisaties gaat:

Terwijl je zou aannemen dat elke tak van Defense of the Child International gemakkelijk zou kunnen beloven dat geen geld dat het ontvangt, ongeacht de donor, ooit in handen zou komen van aangewezen terreurorganisaties, want voor DCI-P is dit duidelijk niet het geval.

Ongelooflijk, DCI-P-directeur Khaled Quzmar zei dat zijn organisatie de EU-financiering had afgewezen, in plaats van de EU-voorwaarde te accepteren om geen geld door te geven aan aangewezen terreurorganisaties, wat hij een ‘politieke voorwaarde’ noemde.

DCI-P geeft duidelijk voorrang aan terreur boven rehabilitatie van kinderen. In een aanval op het administratieve proces waarmee de EU beslist welke organisaties moeten worden aangewezen als terreurorganisaties, dat qua aard vergelijkbaar is met de praktijken van de meeste landen ter wereld, voerde Quzmar irrationeel aan:

De Palestijnse organisaties waarvan Quzmar blijkbaar gelooft dat ze zonder voldoende rechtvaardiging als terreurorganisaties zijn aangemerkt, zijn onder meer: ​​

De Al-Aqsa Martelarenbrigades – Fatah’s militaire vleugel die verantwoordelijk is voor het plegen van honderden terreuraanslagen waarbij honderden Israëli’s omkwamen. ;

Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ) – een moorddadige islamitische fundamentalistische groep met als enige doel het plegen van terreurdaden. PIJ is ook verantwoordelijk voor honderden terreuraanslagen die het leven hebben geëist van tientallen onschuldige mensen

Hamas – Een moorddadige islamitische fundamentalistische groep die zich inzet voor het gebruik van geweld om de vernietiging van Israël te bewerkstelligen. Hamas is ook verantwoordelijk voor honderden terreuraanslagen die het leven hebben geëist van honderden onschuldige mensen.

Het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) – Een communistische groepering die al meer dan vijf decennia betrokken is bij terreuraanslagen . Onlangs voerden PFLP-terroristen de bomaanslag uit waarbij de 17-jarige Rina Schnerb werd vermoord en haar broer en vader ernstig gewond raakten.

Het is duidelijk dat Quzmar, die zichzelf presenteert als een mensenrechtenactivist die de lokale afdeling leidt van een internationale ngo die bedoeld is om de belangen van kinderen te behartigen en die miljoenen dollars aan donaties ontvangt, van mening is dat groepen die Israëliërs, inclusief burgers, aanvallen en vermoorden in systematische terreurcampagnes, moeten worden aangemerkt als terreurorganisaties.


Bronnen:

♦ naar een artikel (ingekort) van Maurice Hirsch “When funding terror is more important than rehabilitating child terrorists” van 14 oktober 2020 op de site van Plaestinian Media Watch (PMW)‎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.