Joe Biden is geen vriend van Israël; zijn verkiezing zou een derde Obama ramp zijn voor Israël

Biden is geen vriend van Israël. Een Biden-voorzitterschap zou een derde Obama-termijn zijn, wat Israël betreft.

Gelukkig kunnen de prestaties en successen van Donald Trump, de meest pro-Israëlische Amerikaanse president in de geschiedenis, ervoor zorgen dat Trump herkozen wordt als Amerikaanse president.

Er is niets in de geschiedenis van Biden dat hem zou kwalificeren voor het presidentschap, en veel dat hem zou diskwalificeren. De belangrijkste baan die hij ooit heeft gehad, was die van vice-president van de meest anti-Israëlische regering in de Amerikaanse geschiedenis.

Amerika verloor bijna 10.000 fabrieken terwijl Biden vice-president was. De regering-Obama-Biden stond China vrijelijk toe om Amerikaanse fabrieken te plunderen, Amerikaanse gemeenschappen te plunderen en Amerika’s kostbaarste geheimen te stelen.

Biden’s hele carrière is een geschenk geweest voor de Chinese Communistische Partij. Biden steunde de toetreding van China tot de Wereldhandelsorganisatie, een van de grootste geopolitieke en economische rampen in de wereldgeschiedenis. Biden hielp China de status van permanent meest begunstigde natie te geven.

De regering-Obama-Biden orkestreerde de 2015-overeenkomst van Iran met China, Frankrijk, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, plus Duitsland en de Europese Unie, over het nucleaire programma van Iran, dat een einde maakte aan het internationale sanctieregime tegen Iran en Iran toestond om geavanceerde centrifuges te ontwikkelen.

Het doel van Iran is de vernietiging van Amerika, maar de oplossing van Obama-Biden was Iran te sussen door Iran zijn vernietigende macht te laten vergroten, kernwapens te krijgen en de ayatollahs $ 150 miljard te krijgen.

Gelukkig heeft president Trump in oktober 2017 zijn toenmalige staatssecretaris Rex Tillerson, minister van Defensie James Mattis en National Security Advisor HR McMaster terzijde geschoven en weigerde hij aan het Congres te verklaren dat Iran zich aan de nucleaire deal hield, toen de Iraniërs dat wel deden en het akkoord met de voeten traden.

In mei 2018 kondigde Trump aan dat Amerika zich terugtrok uit de Iran-deal en legde verlammende sancties op aan de ayatollahs. In januari 2020 beval Trump een dodelijke aanval op Qasem Soleimani, commandant van de Quds Force van de Iraanse Islamitische Revolutionaire Garde; Een aangewezen terroristische organisatie. Soleimani werd beschouwd als de op een na machtigste persoon in Iran, ondergeschikt aan de hoogste leider Ali Khamenei.

In oktober 2017 trok Trump de VS terug uit de UNESCO, het culturele orgaan van de VN, vanwege zijn langdurige anti-Israëlische vooringenomenheid.

Het Obama-Biden State Department heeft zelfs alle bijschriften gewist op archieffoto’s van Amerikaanse hoogwaardigheidsbekleders in Jeruzalem die naar de locatie verwezen als Jeruzalem, Israël; aldus blijk gevende van een diepgewortelde vijandigheid en onverdraagzaamheid jegens de geschiedenis van het Joodse volk.

En in 2018 erkende president Trump, ondanks felle oppositie van de democraten, Jeruzalem als de hoofdstad van Israël; Het uitvoeren van de Congresakte van 1995 om de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen, dat hij omschreef als de ‘eeuwige hoofdstad van het Joodse volk’. Zoals Trump zei: ‘Israël heeft zijn hoofdstad gemaakt in de stad Jeruzalem, de hoofdstad die het Joodse volk in de oudheid heeft gevestigd.’

De regering-Obama-Biden weigerde niet alleen de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem over te brengen, ze verwierp zelfs de symbolische aanvaarding van de Israëlische soevereiniteit in Jeruzalem. Het Obama-Biden State Department heeft alle onderschriften gewist op archieffoto’s van Amerikaanse hoogwaardigheidsbekleders in Jeruzalem die naar de locatie verwezen als Jeruzalem, Israël.

Trump verwierp ook de anti-Israëlische erfenis van de regering Obama-Biden. Onder Trump is Israël opnieuw de naaste bondgenoot van Amerika. Egypte en de soennitische monarchieën zijn opnieuw de vrienden van Amerika. China en Noord-Korea staan ​​perplex dat Amerika niet langer tevreden is.

Amerika’s vijanden vrezen nu dat het gevaarlijk onvoorspelbaar is, terwijl bondgenoten geloven dat het nu betrouwbaarder is. In maart 2019 erkende president Trump officieel de soevereiniteit van Israël over de Golanhoogten. Bovendien, het besluit van Trump om de VS te verwijderen uit de antisemitische VN-Mensenrechtenraad, waartoe de regering-Obama-Biden zich heeft aangesloten ondanks haar openlijke onverdraagzaamheid tegen Joden.

Trump’s beëindiging van de financiering van het genocidale, antisemitische VN-vluchtelingenbureau voor de Palestijnen (UNRWA), dat de regering-Obama-Biden had uitgebreid; Trump’s beslissing om de financiering van de terrorismefinancierende Palestijnse Autoriteit te verminderen; die de regering-Obama-Biden heeft vergroot. Trump sloot de diplomatieke missie van de PLO in Washington, die de regering-Obama-Biden had opgewaardeerd; enzovoort

Dit alles waren besluiten en daden van historische betekenis in de strijd tegen antisemitisme en voor Joodse rechten. Trump heeft Amerika energie-onafhankelijk gemaakt, wat voordelen heeft bij de beraadslagingen in het Midden-Oosten. De door Trump georkestreerde Abraham-akkoorden tussen Israël, de VAE en Bahrein zijn een historische prestatie, de eerste in het Midden-Oosten sinds Israël in 1994 een verdrag met Jordanië tekende.

Door de onverzettelijkheid en corruptie van de Palestijnse autoriteiten aan de kaak te stellen en ze daarmee te verwijderen op basis van diplomatieke beraadslagingen, heeft de regering-Trump het ‘vredesproces’ hersteld als een onderhandeling tussen staten die prikkels hebben om samen te werken. Een van de belangrijkste geopolitieke redenen voor soennitische landen en Israël om de banden aan te halen, was het gevolg van het vertroetelen van Iran door de regering-Obama-Biden.

Biden en andere vooraanstaande democraten hebben lang betoogd dat bredere vrede niet mogelijk zou zijn zonder eerst de Palestijnen te schikken. Nadat de regering-Trump de Amerikaanse ambassade naar de Israëlische hoofdstad Jeruzalem had verplaatst, waarschuwde hetzelfde volk dat een uitbarsting van geweld het Midden-Oosten zou omhullen.

Ze maakten hetzelfde gebaar nadat Trump Soleimani dodelijk had toegeslagen. Ze hadden het allemaal mis. Onder de regering-Obama-Biden veroverde ISIS, dat Obama minachtend ‘Junior Varsity’ noemde, Oost-Syrië en Noord-Irak. Trump schrapte de verlammende engagementsregels van de regering-Obama-Biden en ontketende Amerikaanse Special Forces met voldoende macht om ISIS van de Iraaks-Syrische landmassa te vernietigen. Dit culmineerde in oktober 2019 met de aanval op de kalief, Abu Bakr al-Baghdadi, de chef van ISIS, wiens liquidatie erop wees dat Trump aanzienlijke invloed kan uitoefenen in de regio en in de strijd tegen het terrorisme.

De regering-Obama-Biden heeft het Midden-Oostenbeleid van Amerika geheroriënteerd ten gunste van de ayatollahs, om van Iran de regionale grootmacht in het Midden-Oosten te maken, en heeft een hekel gehad aan de traditionele bondgenoten van Amerika: Israël, Egypte en de soennitische Arabische monarchieën. In die zin werd Biden niet bedrogen door Iran en Obama.

Biden kreeg het Midden-Oosten dat hij wilde; een spil naar een regime dat streeft naar de vernietiging van Amerika en Israël. Biden is geen vriend van Israël. Een Biden-presidentschap zou een derde Obama-termijn zijn, wat Israël betreft. Gelukkig zouden de prestaties en successen van Donald Trump, de meest pro-Israëlische Amerikaanse president in de geschiedenis, ervoor zorgen dat Trump wordt herkozen als Amerikaanse president.


Bronnen:

♦ naar een artikel (ingekort) van Dr. Aviel Sheyin-Stevens “Joe Biden is not a friend of Israel; Biden implemented Obama’s foreign policy because he agreed with it. His presidency would be a third Obama term” van 14 oktober 2020 op de site van Arutz Sheva

Een gedachte over “Joe Biden is geen vriend van Israël; zijn verkiezing zou een derde Obama ramp zijn voor Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.