Het Salomonsoordeel liegt niet: Joden zijn de rechtmatige eigenaars van het Land van Israël

Al maandenlang wordt het Israëlische land rondom de Gazastrook geteisterd door branden die worden veroorzaakt door vliegers en ballonnen met eraan vast geknoopt een brandbom of explosief die door Hamas en Co over de Gazaanse grens worden gestuurd.

Het antwoord op de vraag van wie het land Israël eigenlijk is, werd nu beantwoord, en wel door de grote branden in heel Israël. Als iemand nog een bewijs zou willen hebben dat het land Israël aan de Joden toebehoort, hier is het bewijs.

Iedereen kent het verhaal van koning Salomon en de twee vrouwen, die met de baby naar hem toe kwamen. Beide vrouwen beweerden dat het kind van haar zou zijn. Salomon beval de baby in tweeën te delen en te verdelen onder de beide vrouwen. Terwijl de ene vrouw hiertegen protesteerde, was de andere vrouw bereid om toe te staan dat de baby met een zwaard in twee stukken gehouwen zou worden, opdat de andere vrouw het kind niet kon krijgen. En zodoende liet ze duidelijk blijken dat zij niet de echte moeder van het kind was.

salomon2Plaatje hierboven: Het Salomonsoordeel (1 Koningen 3: 16-28) [beeldbron: muurschildering van Giovan Battista Tiepolo 1696 – 1770]

Zo zit het ook met de branden die in heel Israël woeden. Wie zou opzettelijk zijn eigen land in brand steken, de groene bergen, bossen, bomen, en de hulpeloze schepsels van het bos pijnigen? De Arabieren, die in het hele land de branden aansteken, hebben hier geen problemen mee. Waarom ook? Het is niet hun land. Wat interesseert het ze? Zij zijn niet de echte moeder.

Een baby heeft één moeder, niet twee. Net zoals Frankrijk van de Fransen is, en Spanje van de Spanjaarden, is het land Israël van de Joden. Het idee dat Arabieren gelukkige burgers in de joodse staat zouden zijn, was vanaf het begin een verkeerde conclusie. Zij willen de hele staat, met hun eigen taal, hun feestdagen, en hun cultuur, en ze willen hem “Judenrein” hebben.

De baby delen functioneert niet. Het speelt geen rol hoezeer men het geweld onderdrukt, het maakt niet uit hoeveel economische prikkels men aanbiedt, hoe men ook voor gelijke kansen zorgt, de Arabieren in Israël zullen altijd hun eigen land willen hebben. Haifa, de zogenaamde stad van de “co-existentie”, is het perfecte voorbeeld.

Het Arabische probleem in Israël zal niet stoppen. Alleen al het bestaan van de joodse staat veroorzaakt dit. Ze zullen messen en geweren, vuur en bommen blijven gebruiken om te proberen ons uit ons land te verdrijven.

Of het is hun land, of het is ons land. De baby in tweeën delen is geen oplossing. Ook zal er geen vrede komen wanneer men hier een arm afsnijdt en daar een been. Een naburige “Palestijnse staat” is ook geen oplossing. Diens inwoners zullen proberen de Middellandse Zee met gewelddadige middelen te bereiken en ze zullen weldra raketten en granaten op Israël afvuren, net zoals Hamas vanuit Gaza.

Het wordt tijd om iets via de wet te regelen. Iedere Arabier, inclusief die in de Knesset, die geen trouw zweert aan de staat Israël, zou een andere plek om te leven moeten zoeken. Diegenen die in vrede in de joodse staat willen leven, blijven welkom zoals ze dat altijd waren. Kijk alleen maar naar het aantal Israëlisch-Arabische afgevaardigden in de Knesset, de universiteitsstudenten, de artsen, de verpleegsters, de advocaten, de zakenmensen, en op elk ander terrein.

Maar voor diegenen die zich niet kunnen neerleggen bij het leven zoals dat in de staat Israël is, geldt dat zij de keuze hebben uit vijftien Arabische landen. Maar ze moeten onze geliefde baby geen schade meer toevoegen.


Bronnen:

♦ een artikel van Tzvi Fishman in een vertaling uit het Duits door E.J. Bron van een artikelDie wahre Mutter” op de site van Politically Incorrect (PI) van 28 november 2016

Een gedachte over “Het Salomonsoordeel liegt niet: Joden zijn de rechtmatige eigenaars van het Land van Israël

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.