Voetbal Schotland-Israël: De schandelijke jodenhaat van Schotland en hun luie media

Vrijdag avond, ‘ september 2020. Het was in de 72ste minuut van een wedstrijd tussen Israël en Schotland in de Nation’s League. Israël had een inworp diep in de Schotse helft. Er was een snelle een-twee tussen de Israëlische nummer zeven en hun nummer negen. Doel! En de score was 1: 1.

Nee, dit wordt geen post over voetbal, maar die zet, die de Schotse verdediging uit elkaar haalt, is hier belangrijk. De twee betrokken spelers waren Israël’s spelers Eran Zahavi en Moanes Dabour. Dabour is een Israëlische moslim. De Israëlische teamcaptain Bibras Natkho komt ook uit een moslimfamilie.

Er zijn ook andere Arabische Israëli’s in de ploeg, zoals Joel Abu Hanna (die een invaller was). Linksback Taleb Tawatha is een Israëlische bedoeïnen. Hatem Abu Elhamed is een Israëlische Arabier. Elhamed speelt ook voor Celtic, naast een andere Israëliër – Nir Biton.

Buiten het terrein was er een anti-Israël demonstratie die schreeuwde over de Israëlische ‘Apartheid’. Een groep Keltische supporters was ook gearriveerd om te protesteren. Slechts één blik op het teamblad onthult dat schandelijke uitstrijkje voor de antisemitische, met haat gevulde leugen die het duidelijk is.

De moslim- en joodse spelers in het Israëlische team leven allemaal in hetzelfde land onder dezelfde wetten. Ze stemmen allemaal en zijn vertegenwoordigd in de enige democratie in het Midden-Oosten. De Arabieren van Israël leven met een land mijl in het meest vrije land in de regio. Die mensen die buiten het stadion stonden schreeuwen, zijn duidelijk niet geïnteresseerd in de waarheid. Ze zijn verblind door haat. Schotland en bloedkwakkels.

De dag begon met het vernielen van de ingang van het stadion door extremisten. Activisten hadden rode verf over de vloer gesmeerd en de woorden ‘Palestijns bloed’ op de muren geschreven (plaatje hieronder):

Een Twitter-account dat beweerde verbonden te zijn met Celtic, plaatste de afbeeldingen. De verf werd weggewassen en het gebied werd schoongemaakt voordat het Israëlische team arriveerde. Bekende gezichten in Schotland Toen Schotland de seriële schenders van de mensenrechten Rusland speelde, was er geen protest. In 2015 speelde Schotland Qatar en de Schotse activisten dienden geen klacht in.

♦ Volgens de volkstelling van 2011 woonden 5.887 joden in Schotland; een daling van 8,7% ten opzichte van de telling van 2001. De totale bevolking van Schotland was op dat moment 5.313.600, waardoor Schotse joden 0,1% van de bevolking waren.

Pas als de Joodse staat zijn voetbalteam uitzendt, komen Schotse ‘mensenrechten’-activisten opdagen om te demonstreren. Voor de wedstrijd hielden verschillende groepen demonstraties op de grond. We hebben ze allemaal eerder gezien. De Scottish Palestine Solidarity Campaign (SPSC) hield er een, net als de Revolutionary Communist Group (RCG / FRFI). De SPSC staat erom bekend veel hardcore antisemitische ‘groupies’ te hebben.

Zoals eerder onderzoek heeft aangetoond, is het onwaarschijnlijk dat als u de antisemieten uit de SPSC verwijdert, ze waarschijnlijk niet genoeg mensen over hebben om demonstraties te houden. De RCG is niet beter. Het is onmogelijk om te weten wie er precies aanwezig was en de maskers maakten identificatie nog moeilijker. Maar we weten dat Mick Napier er was. Napier is giftig, hoofd van de SPSC, en heeft gesproken tijdens pro-Hezbollah-demonstraties. Hij heeft veroordelingen opgepikt voor zijn obsessie en het is bekend dat hij Joodse zaken uit Schotland heeft verdreven.

Ik ging persoonlijk onderzoek doen naar een van de SPSC-protesten in Aberdeen. Ik sprak met demonstranten en kwam al snel doorgewinterde antisemieten en holocaustontkenners tegen. Niets van deze slechte publiciteit hielp. Korte tijd daarna werd de eigenaar van het bedrijf in Aberdeen uiteindelijk door deze SPSC-extremisten uit Schotland verjaagd. Andere aanwezigen waren onder meer Barry Mulligan en Ishaq Aslam:

Robert Carter was er ook bij. Carter was een van die extremisten die zich bij de Labour-partij hebben aangesloten om op Jeremy Corbyn te stemmen. Sindsdien heeft hij het feest verlaten.

Carter is een pro-Iraanse, Hezbollah-sympathisant en werkt voor de Iraanse propaganda-outfit Press TV. Het is geen verrassing dat Carter bij de demo was met zijn giftige vrienden, maar waarom komt een Schotse arbeidsraadslid, Baillie Hanif Raja, opdagen op een evenement met hardcore antisemieten en terroristische aanhangers?:

De Joden- en Israëlhaat verspreiden in Schotland
Als mensen mediaberichten lezen die deze extremisten niet nauwkeurig beschrijven, kunnen ze worden misleid door te geloven dat de Palestijnse zaak wordt gesteund door gematigde en redelijke activisten. Het moet daarom gerechtvaardigd zijn. Dit maakt het blindelings steunen van de zaak het ‘juiste’ om te doen.

Het rapport van de Daily Record over de vlaghangende gebeurtenis verwijst naar het protest en vermeldt geen enkele keer extremisme of antisemitisme. Dit ondanks dat algemeen bekend is dat anti-Israëlische protesten worden geteisterd door harde antisemieten. Verslaggever Stuart Wilson doet zijn werk niet goed of hij is een idioot.

Het is het falen van onze pers om deze gebeurtenissen correct te rapporteren, waardoor anderen kunnen worden misleid. We kunnen niet voorkomen dat antisemieten zich verzamelen om te protesteren tegen evenementen die verband houden met de Joodse staat, hoewel we het recht hebben om van de autoriteiten te eisen dat ze de nodige maatregelen nemen om te beperken waar en hoe deze Jodenhaat een stem krijgt.

We kunnen zeker van onze media eisen dat hun verslaggevers het onderzoek doen voordat ze beginnen met het schrijven van hun artikelen. Jodenhaat moet worden geïdentificeerd en ontmaskerd, waar die ook staat. Zelfs in Schotland.


Bronnen:

♦ naar een artikel van David Collier “The Jew-hating shame of Scotland and their lazy media” van 6 september 2020 op de site van Beyond The Great Divide

Een gedachte over “Voetbal Schotland-Israël: De schandelijke jodenhaat van Schotland en hun luie media

  1. Waar gaat al deze opwinding over?

    Wie kan het wat schelen wat deze bier/wiskey verzopen hooligans roepen.

    Een stelletje ignoranten die niet op de eerste rij zaten toen intelligentie & interlect werden verdeeld en alles wat hun leven spannend maakt zijn leuzen roepen met een spandoek in de hand.

    Dit soort idioten hebben de bel ergens horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt. Hoe minder aandacht hoe beter.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.