Palestijnse sjeik: moskeeën in Palestina zijn veranderd in varkensstallen, bordelen en bars

Sjeik Mraweh Nassar van de Palestine Scholar Association in the Diaspora zei in een interview op 18 augustus 2020 op Channel 9 (Turkije) dat de VAE tempels bouwt voor hindoes terwijl de Babri-moskee in India wordt vernietigd.

Hij zei dat 1.200 moskeeën in Palestina zijn veranderd in ‘varkensstallen, bordelen en bars’, terwijl er in Europa 350 moskeeën zijn gebouwd. Hij zei dat christenen hun kerken hebben verkocht aan moslims, die in hun plaats moskeeën hebben gesticht. Hij voegde eraan toe dat er alleen al in Moskou nu 1500 moskeeën zijn en dat de tijd is gekomen om de islam naar de hele wereld te brengen.

Mraweh Nassar:

Terwijl de Babri-moskee [in India] wordt vernietigd, opent een Arabisch land, de VAE, tempels voor hindoes. Tempels voor hindoes worden gebouwd in de VAE terwijl de Babri-moskee wordt vernietigd. Hoe wil je dat mensen je respecteren? Als ze je gezicht naar rechts en links slaan en je zegt alleen maar bedankt, hoe zullen ze je dan respecteren? Ze zullen je nooit zo respecteren.

Voor de goede orde, toen de zionisten de Al-Aqsa-moskee binnengingen, hieven ze de zionistische vlag boven de Rotskoepel. Toen danste en zong Moshe Dayan: ‘Mohammed stierf en liet alleen dochters achter. Neem een ​​abrikoos en een appel – het leger van Mohammed is allang verdwenen. Dit is [vergelding] voor Khaybar, oh Mohammed. Toen nam de Turkse ambassadeur de telefoon op …

Ik zeg dit niet omdat ik in Istanbul woon. Dit is geschiedenis. Ik vraag niemand om toestemming en ik vrees niemand behalve Allah. Dit zijn [dappere] standpunten die de geschiedenis ingaan. De Turkse ambassadeur belde en zei: ‘Je hebt misschien de Arabieren verslagen, maar je hebt de moslims niet verslagen.’ Hij zei dat ze hun vlag moesten verwijderen, en dat deden ze. Als Turkije destijds niet had ingegrepen, zou de zionistische vlag tot op de dag van vandaag op de Rotskoepel zijn blijven hangen.

[…]

1.200 moskeeën in Palestina zijn veranderd in varkensstallen, bordelen en bars. Waar is de Arabische Liga? Waar is de Organisatie voor Islamitische Samenwerking? Het is alsof ze er niets van hebben gehoord. Hoe zit het met de Babri-moskee en andere moskeeën? Maar ondanks dit alles, broeder, is [islam] de religie van Allah. Alleen al in Europa zijn 350 moskeeën gebouwd. Christenen verkochten hun kerken aan moslims die er moskeeën van maakten. Moskou had vroeger maar één moskee, omwille van het uiterlijk. Als een Arabische leider of een diplomatieke delegatie Moskou bezocht, baden ze daar. Tegenwoordig zijn er alleen al in Moskou meer dan 1.500 moskeeën. 

[…]

De religie van Allah verspreidt zich met hen of zonder hen. De religie van Allah komt terug, of ze het nu leuk vinden of niet. De geest heeft lang in de fles geslapen, maar nu is hij eruit gekomen en de religie van Allah zal zich over de hele wereld verspreiden. Het aanstaande kalifaat zal in Jeruzalem zijn, in Palestina, en de religie van Allah zal zegevieren.


Bronnen:

♦ naar een artikel en een videoPalestinian Sheikh Mraweh Nassar: Mosques In Palestine Have Been Turned Into Pigsties, Brothels, Bars, But The Number Of Mosques In Europe Is Growing; Islam Will Prevail Over The World” van 18 augustus 2020 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

Een gedachte over “Palestijnse sjeik: moskeeën in Palestina zijn veranderd in varkensstallen, bordelen en bars

  1. De zoveelste palestijnse profeet aan het woord.

    Het is werkelijk ongelofelijk te zien hoeveel & hoelang mensen zich door dit soort Pinokkio’s nog stééds bij de neus laat nemen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.