Feit: Nederland betaalt Palestijnse terroristen om Israëliërs te vermoorden

Het wordt steeds duidelijker dat de Nederlandse regering zich bezighoudt met het betalen van salarissen van Palestijnse terroristen en daardoor mede schuldig is aan de moordaanslag op de 17-jarige Rina Shnerb.

Al eerder hebben wij op deze site aandacht besteed, samen met NGO Monitor, aan de geldstromen die vanuit Nederland in de vorm van zogenaamde subsidiegelden aan Palestijnse NGO’s die terecht komen bij Palestijnse terreurorganisaties.

Ook schreven wij eerder over de Palestijnse terrorist Samer Arbid, die werkzaam zou zijn voor de Addameer Prisoner Support and Human Rights Association, een Palestijnse NGO die juridische bijstand verleent aan Palestijnse terroristen in Israëlische gevangenissen.

Arbis zit momenteel in een Israëlische gevangenis in afwachting van zijn proces voor zijn betrokkenheid bij de moord op de 17-jarige Rina Shnerb, omdat hij leiding bleek te hebben gegeven aan de cel die verantwoordelijk is voor deze brute moord.

Ook schreven wij eerder hoe Nederlands belastinggeld uiteindelijk wordt gebruikt om Palestijnse terreurgroepen te subsidiëren.

In een eerder uitgezonden podcast had ik een interview met Olga Deutsch, vice-president van NGO Monitor, die onderzoek doet naar financiering van Palestijnse terreurorganisaties en hoe en door wie ze worden gefinancierd.

Zij was heel duidelijk: de Nederlandse regering wordt al sinds 2015 door NGO Monitor geïnformeerd met bewijsmateriaal over waar het Nederlands hulpgeld voor gebruikt wordt, maar dat wordt keer op keer door de Nederlandse regering afgedaan als “onvoldoende bewijs”.

Kennelijk baart het de Nederlandse regering, en in het bijzonder haar ambtenaren op Buitenlandse Zaken, geen zorgen dat Nederlands subsidiegeld bij Palestijnse terroristen terecht komt.

Vandaag verscheen er een video online van Honestreporting, waarin nogmaals de financiering door de Nederlandse regering van Palestijnse terreur aan de orde wordt gesteld en waarin ook word vastgesteld dat de Nederlandse regering zich schuldig maakt aan het financieren van Palestijns terrorisme.

door Joop Soesan


Bronnen:

♦ naar een artikel van Joop SoesanNederland financiert Palestijns terrorisme” en een artikelNederland financiert Palestijnse anti-Israël organisatie in Gaza” van 1 september 2020

2 gedachtes over “Feit: Nederland betaalt Palestijnse terroristen om Israëliërs te vermoorden

  1. Ja, Nederland laat zich opnieuw van haar beste kant zien en ditmaal met Mevr. Kaag al Qaq (echtgenoot was minister in het terreur regime van Arafat) als voortrekker.

    Deze mevr. al Qaq is nu de voorzitter van de ‘Democraten 66’ geworden met aspiraties om premier te worden.

    Ja, Nederland is inderdaad een heerlijk land maar met foute leiders, ideeën & principes en daarom kunnen er ook vreemde pakjes via de NL-Post naar Israel worden gestuurd.
    https://www.joods.nl/2020/09/postnl-fuck-jews/

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.