Neonazi’s van Folksfront.com verspreiden antisemitische pamfletten te Antwerpen

Het dagblad Het Laatste Nieuws (HLN) bericht vandaag dat de afgelopen twee maanden er op verschillende plekken in de buurt van het Kiel antiisemitische posters en pamfletten zijn opgedoken op die nazistisch getint zijn.

Het zijn leden of sympathisanten van het forum folksfront.com die de pamfletten verspreiden. Het zijn de gekende pamfletten die overal in de wereld opduiken tot aan de Universiteit van Arizona in de VS toe.

Het is buurtbewoner Mohammed Amin El Yaakoubi die de kat de bel aanbond:

De laatste twee maanden zie ik veel Nazi-posters met heel haatdragende teksten erop in de buurt van Kiel. Meestal staat er “Holocaust is fake” of “Stop the Jews” op. Ik vind ze onder mijn ruitenwissers, op palen en op het plein in de buurt.

Folksfront.com is een forum waar extreemrechtse sympathisanten hun idee geven over hoe de samenleving zich zou moeten organiseren. Zo willen ze een migratiestop en willen ze een einde aan “het corrupte democratische systeem” en een systeem waarbij enkel “de inwoners van de staat” mogen stemmen.

Vanop de site van Folksfront.com over het vermeende Joods-Vrijmetselaren complot


Bronnen:

♦ naar een artikelFolksfront.com verspreidt extreemrechtse pamfletten op Kiel: “Nazi-posters met heel haatdragende teksten”” van 6 september 2020 en een artikel15 kandidaten Vlaams Belang hebben sympathie voor nazi’s: partij start tuchtonderzoek” van 2 oktober 2018 op de site van Het Laatste Nieuws (HLN)

♦ naar een artikelDringende vraag aan UGent: “zet Dries Van Langenhoven [van Schild & Vrienden] uit uw raad van bestuur!” van 5 september 2018 en een artikel Signaal nodig vanuit N-VA na racistische opmerkingen” van 12 september 2018 op de site van Joods Acueel Magazine

♦ naar een artikelMichael Freilich: “Vlaams Belang moet nazi-sympathisant uit de partij zetten” van 7 juni 2019 op de site van Het Nieuwsblad

♦ naar een artikel van Bridget Johnson “‘Hitler Was Right’ Flyers Raise Alarm as White Supremacist Recruitment Propaganda Increases” van 1 september 2020 op de site van Homeland Security

Een gedachte over “Neonazi’s van Folksfront.com verspreiden antisemitische pamfletten te Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.