De BDS is GEEN vreedzame beweging. Verbaasd? +video

Missouri is de laatste Amerikaanse staat die actie onderneemt tegen de Boycot, Desinvestering en Sancties (BDS) -beweging. Parlementsleden in Missouri hebben op 14 mei 2020 een wetsvoorstel aangenomen om de staat te verbieden zaken te doen met bedrijven die Israël boycotten, meldt The Associated Press.

Wat de laatste twijfelaars over de streep trok was het schokkende getuigenis van BDS-kopstuk Neveen Ayesh die zei dat de BDS-beweging “een vredelievende beweging” was, maar uit haar uitspraken die ze de voorbijne jaren op Twitter had gedaan, bleek precies het tegenovergestelde. De leugens van Neveen bezegelden meteen het lot van BDS in Missouri.  

De ‘Anti-Discrimination Against Israel Act’ van Missouri vereist dat bedrijven een contract ondertekenen waarin ze beloven Israël niet te boycotten om zaken te doen met Missouri. Het zou volgens AP niet van toepassing zijn op contracten met een waarde van minder dan $ 100,00 of bedrijven met minder dan 10 werknemers.

Missouri is de laatste staat die actie onderneemt tegen de Boycott, Desinvestering en Sancties (BDS) -beweging, een campagne die verschillende vormen van boycot tegen Israël promoot, in het bijzonder politiek, economisch en academisch. De beweging wordt algemeen beschouwd als antisemitisch en wordt gezien als het pushen van een agenda die erop gericht is de enige Joodse staat ter wereld te onderscheiden en te delegitimeren.

Het American Jewish Committee (AJC) juichte Missouri toe in een persbericht. Nancy Lisker, directeur van de AJC St. Louis Region zei:

De wetgever heeft gedurfde actie ondernomen om de verraderlijke en hatelijke BDS-beweging te bestrijden die Israël onderscheidt en strafmaatregelen tegen zijn economie en burgers aanmoedigt. We kijken ernaar uit dat Regering Parson dit belangrijke wetsvoorstel tot wet ondertekent. Israëli’s en Palestijnen willen vrede, ze willen investeringen, geen desinvesteringen, en ze willen dat de hele regio floreert. Door deze wetgeving zullen beide economieën, Missouri en Israël, blijven groeien.

Neveen Ayesh
Wat de BDS-beweging in Missouri de das heeft omgedaan is het getuigenis van Neveen Ayesh voor het Huis van Afgevaardigden van Missouri ter ondersteuning van BDS waarin ze onder meer zei dat de BDS “een vredelievende beweging” is. Maar dat wordt compleet tegengesproken in haar uitspraken op Twitter. Een video die beslist iedereen moet gezien hebben en om te delen!

Video: Neveen Ayesh valt door de mand …
video online op 14 juli 2020


Bronnen:

♦ naar een artikelUS: Missouri lawmakers approve anti-BDS bill” van 15 mei 2020 op de site van i24News

♦ naar een artikelBecause the world should know: Neveen Ayesh” van op de site van Canary Misson

2 gedachtes over “De BDS is GEEN vreedzame beweging. Verbaasd? +video

  1. BDS & BLM……..beiden zijn extreme haat organisaties, opgericht om ignoranten te overtuigen van hun goede & humane intenties.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.