Spandoeken boven drukke autostrade in LA: ‘De Joden willen een rassenoorlog’

De ene antisemitische boosaardige kwakkel is nog niet verbleekt of er duikt alweer een andere op uit het stinkend rioleringsnetwerk van de mensheid.

Een spandoek met de tekst: ‘De Joden willen een rassenoorlog‘ werd op 22 augustus aan een viaduct op de snelweg 405 in Los Angeles opgehangen. Op de ene banner stond ‘Claxonneer als je het weet’ en op de andere stond een website met de naam ‘Goyim.TV‘. Joodse groepen veroordeelden de spandoeken.

We zijn ons bewust van de #antisemitische banner die in het weekend op de 405 [snelweg] valt“, twitterde Anti-Defamation League in Los Angeles. “We hebben nauw samengewerkt met wetshandhavers om de daders te identificeren. We willen communityleden bedanken voor het contact met ons opnemen en rapportage blijven aanmoedigen. Los Angeles is #NoPlaceforHate“:

Rick Hirschhaut, regiodirecteur van de American Jewish Committee Los Angeles, twitterde op dezelfde manier:

Een schokkende en schandalige vertoning van antisemitisme was gisteren gericht op automobilisten langs de 405 Freeway in Los Angeles. Hoewel het uiteindelijk wordt verwijderd, is het essentieel dat de [California Highway Patrol] en relevante instanties waken tegen zulke grove uitingen van haat en aanvallen op de openbare veiligheid.

StandWithUs CEO en mede-oprichter Roz Rothstein tweette ook:

Mensen circuleren deze foto van een smerig / hatelijk bord dat op een van de snelwegen in Los Angeles is opgehangen. Dus sommige gekken denken dat Joden een ‘rassenoorlog’ willen. Serieus. Is dat niet wat neonazi’s (die joden haten) willen? Misschien zijn de noten in de war.

Associate Dean en directeur van Global Social Action Agenda bij het Simon Wiesenthal Center Rabbi Abraham Cooper zei in een verklaring aan de Journal:

SWC heeft de raadsleden [Paul] Koretz en [David] Ryu gevraagd om de jodenhaat-spandoeken te laten ontrollen door anti- Semitische lafaards verwijderd door DOT [Los Angeles Department of Transportation]. Ze zullen hun anonieme aanvallen op sociale media voortzetten en overal elders kunnen ze heimelijk handelen om Jodenhaat te verspreiden zonder bang te hoeven zijn verantwoordelijk te worden gehouden.

De politie van Los Angeles reageerde niet onmiddellijk op het verzoek om commentaar van de Jewish Journal.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Aaron Bandler “‘Shocking and Outrageous’: Reactions to Anti-Semitic Banner on 405 Freeway” van 23 augustus 2020 op de site van The Jewish Journal

♦ naar een artikel van Marcy Oster “‘Jews Want A Race War’ sign hung on busy Los Angeles highway overpass” van 23 augustus 2020 op de site van The Jewish Telegraphic Agency (JTA)

Een gedachte over “Spandoeken boven drukke autostrade in LA: ‘De Joden willen een rassenoorlog’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.