De waarheid verspreiden over de Palestijns-Arabische doodscultus

Plaatje hierboven: Het misbruik van Palestijnse kinderen als menselijke schilden en kindsoldaten door Hamas in de Gazastrook, wordt dikwijls vergeleken met de kindoffers die aan de Kanaänitische god Moloch werden gebracht zoals beschreven staat in de Hebreeuwse Bijbel [beeldbron: Wikipedia]

Waarschijnlijk werd nooit eerder een vijand een land dermate belasterd zonder dat de aangevallen natie in ruil daarvoor de waarheid over die vijand wijd mag verspreiden. Toch is dat het geval in het Palestijns-Israëlische conflict.

De Palestijnen hebben Israël beschuldigd van veel kwaad waaraan het zich niet schuldig heeft gemaakt, meest recentelijk van het verspreiden van het Coronavirus. Israël vermeldt echter verre van voortdurend in zijn publieke diplomatie dat de Palestijnen een doodscultuur hebben en genocide en moord verheerlijken.

Het beleid van onze vijand is deels theologisch en deels nationalistisch gebaseerd. Dit komt overeen met soortgelijke opvattingen in andere delen van de moslimwereld. Er is een grote verandering in het Israëlische beleid nodig. Er moet veel nadruk worden gelegd op de Palestijnse doodscultuur.

Dit zou ook binnenlandse beleidswijzigingen noodzakelijk maken. Mensen die Palestijnse Arabische vlaggen – het symbool van de vijand – naar demonstraties of elders dragen, moeten een boete krijgen. Als ze herhaalde daders zijn, moeten ze gevangenisstraf krijgen. Evenmin mogen de Israëlische autoriteiten hun ogen meer sluiten voor extreem onheil door sommige parlementsleden van de Gezamenlijke Arabische lijst (Arab Joint List). De leider, bijvoorbeeld parlementslid Ayman Odeh, woonde begin juli een persconferentie bij in Ramallah, gehouden door Fatah en Hamas, over de Palestijnse eenheid. Dergelijke acties zouden in ieder geval moeten leiden tot uitzetting uit de Knesset.

Een van de moeilijkste binnenlandse noten om te kraken is de veel te liberale – en geen voeling met de mainstream van Israël – activistische meerderheid van het Israëlische Hooggerechtshof. Het heeft nooit leden van de meest extreme Arabische partij, Balad, belet deel te nemen aan de Knesset-verkiezingen. Als de Knesset wetgeving zou opstellen om het Hof de facto daartoe te dwingen, zou dat een belangrijke stap voorwaarts zijn.

Een coherente stroom van publiciteit over Palestijnse wreedheden, verklaringen en acties ter bevordering van de dood zou het voor de westerse wereld duidelijker maken dat de Palestijnse Arabische samenleving doordrongen is van doodswensen en verheerlijking van genocide en moord. Nieuwe verklaringen en ontwikkelingen die hiermee in overeenstemming zijn, moeten worden gebruikt om de dominerende criminele Palestijnse houding te blijven illustreren.

De nadruk op het Palestijns-Arabische ethos van de dood kan ook worden gebruikt om uit te leggen dat de tweestatenoplossing – laat staan ​​de éénstaatoplossing ‘- geen sleutel tot vrede is. Het kan vele decennia duren om de Palestijnse doodscultus uit de wereld te helpen. Dit zal ook helpen om de hypocrisie bloot te leggen van de Europeanen die ten onrechte beweren dat ze een ‘rechtvaardige vrede’ willen. Men kan de discussie openen door te vragen; “Denk je dat het gewoon is dat mensen in een entiteit die genocide en moord promoot, als beloning een upgrade naar een staat krijgen?”

Dat is slechts de eerste van vele mogelijk gênante vragen. Wie ‘nee’ antwoordt, ondermijnt het Europese standpunt, en dat is prima. Degenen die ‘ja’ zeggen, kunnen een vervolgvraag krijgen: “Moeten de Catalanen Spanjaarden gaan vermoorden om een ​​realiteit te creëren waarin het ‘gewoon’ is dat ze hun eigen staat krijgen?”

Een standaarduitdrukking van de Arabische Palestijnen en hun bondgenoten in het Westen is ‘Vrij Palestina’. Dat vertaalt zich in meer algemene taal als: ‘Ondersteun de wens van mensen die genocide en moord verheerlijken om dit effectiever te doen.’ Een andere uitdrukking van pro-Palestijnen is ‘Palestina van de rivier tot de zee’. Het zou kunnen worden geparafraseerd als ‘De mensen die genocide promoten, moeten erin slagen een staat te krijgen van de rivier de Jordaan tot de Middellandse Zee door massamoorden op Israëli’s.’

De beweging Students for Justice for Palestine zou moeten worden aangeduid als ‘Students against Justice for Palestine.’ Ze willen vooral een Palestijnse -jarige staat, wat niet gerechtvaardigd is. Op basis van de bovengenoemde benadering kan Israël het hoofd bieden aan veel westerse bondgenoten van zijn vijanden. Zoals de meeste antisemieten zijn deze mensen parttimers.

Een prominente persoon in dit verband is de joodse masochistische Amerikaanse senator Bernie Sanders. Hij heeft gezegd: “Het is niet langer goed genoeg voor ons om gewoon pro-Israël te zijn. Ik ben pro-Israël. Maar we moeten ook het Palestijnse volk behandelen met het respect en de waardigheid die het verdient. ‘

Als de niet-masochistische Amerikaans-joodse wereld beter was georganiseerd, zou Sanders zijn gevraagd, waar hij ook ging tijdens zijn voorverkiezingen. Wat de waardigheid is van degenen die genocide en moord verheerlijken en die brede steun hebben in de Palestijnse samenleving.

Onlangs is er veel aandacht besteed aan een andere joodse masochist, Peter Beinart. Hij heeft een benadering ontwikkeld om de belangen van de Palestijnen die geïnteresseerd zijn in het doden van Joden te behartigen: de eenstaatoplossing. Beinart kan zich een Joods Huis voorstellen in een gelijkwaardige staat. Deze niet-starter had niet veel belangstelling mogen wekken, ware het niet dat de New York Times er een verkorte versie van had gepubliceerd.

In juni maakte dit Amerikaanse dagblad een crisis door. Het publiceerde een opiniestuk van de Republikeinse senator Tom Cotton uit Arkansas waarin werd opgeroepen tot een militaire reactie op de burgerlijke onrust in Amerikaanse steden. De uitgever van de krant A.G. Sulzberger noemde de publicatie ‘een aanzienlijke storing in onze bewerkingsprocessen’. Vervolgens nam redacteur James Bennet ontslag.

Het publiceren van Beinarts artikel was een veel belangrijkere uitsplitsing van het bewerkingsproces van de New York Times. Het toonde de diepe onwetendheid van de redacteuren die zijn artikel publiceerden. Ze hadden erop moeten aandringen dat hij verwijst naar hoe de Joegoslavische staat uiteenviel in moorddadige oorlogen nadat verschillende etniciteiten al decennia lang samenwoonden en waarom een ​​Palestijns-Israëlische staat het beter zou doen. Joegoslavië had op de lange termijn veel betere overlevingskansen dan een Palestijns-Israëlische staat.

Beinart noemde zijn artikel wijselijk niet ‘Allahu Akbar’, want dan zouden zelfs de redacteuren van de New York Times hebben begrepen hoe absurd zijn idee was. Er blijft een grote vraag. Israël houdt al jaren vast aan zijn verkeerde beleid. Dit heeft enorme schade aangericht. Is het überhaupt denkbaar dat premier Benyamin Netanyahu eindelijk van gedachten zou kunnen veranderen en een realistischer beleid zou kunnen voeren of moet men wachten en hopen dat zijn opvolger dat zal doen?

door Dr. Manfred Gerstenfeld

Plaatje hierboven: De politie in de Oude Stad van Jeruzalem schoot op zaterdagochtend 30 mei 2020 per vergissing de 32-jarige Iyad Halak dood. De doodscultus die van overheidswege wordt gecultiveerd onder de Palestijnen, vond hierin een zoveelste upgrade [beeldbron: DW]


Bronnen:

♦ naar een artikel van Dr. Manfred Gerstenfeld “Spreading the truth about the Palestinian Arab death ethos; Israel must ask: Is it just that people in an entity which promotes genocide get an upgrade to a state as a reward?” van 11 augustus 2020 op de site van Arutz Sheva

2 gedachtes over “De waarheid verspreiden over de Palestijns-Arabische doodscultus

  1. De palestijnse doodscultuur is een droom voor Israel haters.

    Ignorante Joden in Amerika zoals o.a. Bernie Sanders & Peter Beinart geloven nog steeds dat hun dhimmitude hen acceptatie zal opleveren als Jood.

    Like

Reacties zijn gesloten.