De Joodse staat rekent wel af met die islamitische ‘Jurassische hufters’

Maureen Dowd van de New York Times schreef een artikel genaamd ‘Alexandria Ocasio-Cortez rekent af met de Jurassic jerks‘, waarin werd beschreven hoe het jongste vrouwelijke congreslid omging met de ontmenselijking door een republikeins mannelijk congreslid dat haar een ‘bitch’ noemde.

Dowd complimenteerde AOC met haar prestaties omdat ze boven de haat stond en uitblonk in wat ze doet,

stappend naar het rapnummer Boss Bitch van Doja Cat, met haar lange haar stampend op de muziek, met het Capitool op de achtergrond. ‘Ik ben een bitch en een baas, ik schijn met glans.’ Ze onderschrift: ‘Schijn door, vecht voor anderen en laat de haters boos blijven.’

Dowd merkte op dat zo’n aanpak de beste manier was om “paleolithische mannen te laten begrijpen dat ze verleden tijd zijn“.

Terwijl deze liberaal opmerkte hoe republikeinse vrouwenhaat op weg naar vergetelheid was, zetten islamitische leiders hun praktijk van het ontmenselijken van joden voort.

Heshmat Khalifa, een curator en directeur van Islamic Relief Worldwide (IRW), nam ontslag nadat berichten op zijn Facebook-pagina waren onthuld waarin hij joden de “kleinkinderen van apen en varkens” noemde.

Dit is een algemeen refrein onder imams over de hele wereld. Officiële TV van de Palestijnse Autoriteit plaatst video’s van geestelijken en jonge meisjes die herhaaldelijk dezelfde beledigingen maken. Politici in zowel Fatah als Hamas ontmenselijken de joden voortdurend met deze vloek.

De meest antisemitische mensen ter wereld kunnen de joden die het recht hebben om zelfs maar in hun joodse thuisland te wonen niet doorgronden, aangezien ze niet eens mensen zijn.

Maar fatsoenlijke mensen over de hele wereld erkennen de ongelooflijke bijdrage van joden en de joodse staat. Joden vertegenwoordigen ongeveer 20% van de nobele prijzen, terwijl ze slechts 0,2% van de wereldbevolking uitmaken.

De enige Joodse staat is een lichtend voorbeeld van democratie, innovatie en tolerantie midden in een regio die nog steeds eerwraak pleegt, minderjarigen executeert en homo’s aan kranen en vorkliften ophangt.

Ayaan Hirsi Ali schreef over haar ervaringen als moslima die luisterde naar verachtelijke antisemitische opmerkingen in The New York Times in 2013. Ze schreef er opnieuw over in de Wall Street Journal in 2019 nadat moslims congreslid Ilhan Omar op een antisemitische tirade ging.

Het was duidelijk dat Ilhan Omar geen slachtoffer was, maar het symbool van de walgelijke denkwijze die zich bij radicale moslims afspeelt. Veel mensen roepen vrouwen en onderdrukte minderheden op om hun spullen te bekijken en te verklaren dat ze de nieuwe ‘baas’ zijn, terwijl ze lachen om vrouwenhaterlijke ‘paleolithische mannen’ die uitsterven.

Het is ver verleden tijd voor mensen om Joden op te roepen om op te staan ​​en te lachen om islamitische radicalen die de fundamentele menselijkheid en mensenrechten van Joden willen ontkennen om in hun heilige land te leven en te bidden, terwijl deze moslim Jurassic Jerks in de vuilnisbak van de geschiedenis verdwijnen.


Bronnen:

♦ naar een artikelThe Jewish State Handles the Muslim Jurassic Jerks” van 28 juli 2020 op de site van First One Through

2 gedachtes over “De Joodse staat rekent wel af met die islamitische ‘Jurassische hufters’

  1. Verpieter alle palestijnen en die zich zo noemen, ook hun nageslacht. Lach ze uit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.