Topfiguur van Nation of Islam: ‘Joden runnen Hollywood, wakkerden de slavernij aan’ enz…

Ishmael Muhammad, nationaal assistent-minister van Nation of Islam-leider Louis Farrakhan, zei eerder deze maand dat het een Jood was die voor het eerst in de Ku Klux Klan had geïnvesteerd, en dat Joodse kooplieden lakens, geweren en touwen aan de Klan verkochten.

Mohammed zei in zijn toespraak van 12 juli dat de joden altijd zwarten bespioneerden en dat het COVID-19-vaccin deel uitmaakt van een complot om de wereldbevolking te verminderen, dat hij toeschreef aan de voormalige Amerikaanse staatssecretaris Henry Kissinger

Beschuldigingen van antisemitisme aan het adres van Farrakhan zijn ‘bedrog’ bedoeld om een ​​’politieke, economische en sociale agenda’ te bevorderen ‘, zei Mohammed, die vervolgens beweerde dat de joden Hollywood en de muziekindustrie beheersen. De joden, zei hij, zijn de ‘architecten van de vuiligheid [die] heeft geleid tot de perversiteit van de [Amerikaanse] samenleving en cultuur’.

Mohammed moedigde zijn publiek aan om beroemdheden te bedanken die Farrakhan publiekelijk hebben gesteund, zoals atleten DeSean Jackson en Stephen Jackson, en muzikanten Ice Cube en Sean ‘Puffy’ Combs. “De vijand moet weten: niet vandaag! Dat is onze broer, dat is een lid van onze gemeenschap. Net zoals zij de hunne beschermen, beschermen wij de onze” zei Mohammed.

Hieronder een uittreksel van zijn speech:

Jullie [Joden] bent altijd schuldig geweest aan het bespioneren van ons. Waar zijn jullie bang voor? Waarom moet jullie altijd slim met ons omgaan? Dit is uw geschiedenis, u bent ons een verontschuldiging verschuldigd. Een lid van de Joodse gemeenschap investeerde in een nieuwe groep blanke terroristen, bekend als de Ku Klux Klan. Waren het niet uw handelaars die lakens en geweren en touwen verkocht aan de Ku Klux Klan?

Joden waren de slavenveilingmeesters, de tussenhandelaars en groothandelaren, die de slaveneconomie met geld, markten en voorraden geolied hielden. Uw rabbijnen creëerden de Talmoed en verzonnen de zogenaamde ‘Hamitische’ Vloek ‘en beweerde dat zwarte mensen door God waren vervloekt om zwart en lelijk te zijn en gestraft om voor altijd je slaven te zijn. Zo verhoudt u zich tot ons.

Het voorgestelde COVID-19-vaccin is niet bedoeld om mensen van het virus te bevrijden, maar om de doctrine van Henry Kissinger uit te voeren, zoals uiteengezet in het NSSM-200-memorandum uit 1974, waarin wordt opgeroepen tot massale uitroeiing van de wereldbevolking met twee miljard mensen. Zie, dit is sinister, dit is echte slechtheid, dit is haat.

Het is een feit dat jullie Hollywood controleren. Ze hebben de controle [over Hollywood], maar ze willen niet vertegenwoordigd en bekend staan ​​als de architecten van de vuiligheid en Wat ze devalueren in film, dat heeft geleid tot de perversiteit van de samenleving en cultuur. Hetzelfde in Hollywood is hetzelfde zoals in de muziekindustrie. Dus wat we op televisie zien, wat we op de radio horen, het nummer dat is vastgelegd, maakt allemaal deel uit van een ontwerp om de geest van de mensen te conditioneren en ze naar de goot te sturen.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Eli Nahum “Top Nation of Islam official: ‘Jews run Hollywood, fueled slavery, sold sheets and nooses to the KKK’” van 27 juli 2020 op de site van Monitoring Antisemitism Worldwide (MAW)

♦ naar een artikelNation Of Islam Official Ishmael Muhammad: Jews Control Hollywood; They Fueled Slavery, Sold Sheets And Nooses To The KKK; Proposed COVID-19 Vaccine Is Part Of Kissinger’s Plan To Depopulate The World” van 12 juli 2020 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)