Gaza Unplugged afl.158: Vanaf dakrestaurant Level Up gezellig bezetters ‘spotten’ +video

In de reeks Gaza Unplugged, over zaken in Gaza die niemand mag zien of weten om het stereotiepe Gazaanse verhaal van honger & kwel overeind te houden, vandaag een blik op het prachtige café-restaurant Level Up (voorheen Nu Level) dat bovenop het dak van een 12 verdiepen tellend gebouw werd opgetrokken in het centrum van Gaza Stad.

Zoals u zelf kan vaststellen wordt de miljoenen dollars en euros ontwikkelingshulp voor die arme verpauperde Palestijnen in de Strook goed besteed. Jammer dat al die gelden zelden of nooit aankomen voor diegenen voor wie ze zijn bedoeld. Maar dat is niet onze schuld maar een gevolg van het Israël-vijandig beleid van de regering in de westerse landen.

Volgens de website van het restaurant zelves: “Ontworpen met het oog op het bedrijfsleven, dit multi-service horecacomplex; Met een gastronomisch restaurant met internationale keuken, een uitzonderlijk terras met uitzicht op de stad en een privélounge op slechts enkele minuten van de belangrijkste bezienswaardigheden, winkelgelegenheden en het zakencentrum van Gaza.

 

 


Bronnen:

♦ naar een artikel van Fares Akram “Rooftop restaurant is rare Gaza bright spot” van 25 april 2015 op de site van The Times of Israel

♦ naar een artikelRooftop restaurant provides rare bright night spot in Gaza” van 25 april 2015 op de site van The Daily Star

♦ naar de Facebookpagina van restaurant Level Up

 

Een gedachte over “Gaza Unplugged afl.158: Vanaf dakrestaurant Level Up gezellig bezetters ‘spotten’ +video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.