Jordaanse krant onthult de ‘feiten’ over rijke Joden die de WERELD beheersen!

Plaatje hierboven: Cartoon getiteld ‘Dámon Geld’ (Joodse gelddemoon) gepubliceerd in november 1937 in het Duitse antisemitische blad Der Stürmer, dat gerund werd door nazikopstuk Julius Streicher. Na de oorlog werd hij gevonnist op het Proces van Nurenberg voor het systematisch aanzetten tot Jodenhaat en voor die (en andere) feiten op 16 oktober 1946 opgehangen.

Met al het nieuws over zwart antisemitisme onlangs, vergeet niet dat de Arabieren bij de beste zijn als het gaat om het verzinnen en verspreiden van ingebeelde antisemitische samenzweringstheorie.

Institutioneel antisemitisme in Jordanië
In een serieRijke joodse families domineren de politiek” (orig. عائلات يهودية ثرية تهيمن على السياسة) die zaterdag begon in Addustor of Jordan, informeert Abdul Hamid al-Hamshari zijn goed voorbereide joodse haatpubliek dat

[..] joodse families hebben bijgedragen aan de opbouw van de joodse persoonlijkheid en de dominantie van de financiële wereld door de joodse staat, de media, wapenhandel en productie en gastvrijheid. Eeuwenlang domineerde het Europa en Amerika: Rothschild, Rockefeller, Morgan, Baruch, Murdoch en Pritzker, door het grootste deel van het geld van de banken van hun land te monopoliseren, vooral de centrale banken, de olie- en wapenindustrie en de wereld van hotels en de media gingen allemaal in een gestaag tempo, wat hun bestaan ​​bewees op hun respectieve competentiegebieden, vooral degenen die in de financiële wereld werken …

De Rockefellers en de Morgans waren niet Joods, maar waarom zou je je zorgen maken over zulke vervelende details?

De Joodse familie Rothschild – de eigenaar van het rijk van ’s werelds eerste en wereldbanken – was een van de rijkste families tijdens het bewind van Napoleon I en velen zien het als degene die de meeste oorlogen aanmoedigt en koestert … Het werd het eerste rijk In de wereld van financiën en internationale banken, tot een totale rijkdom van ongeveer 500 biljoen dollar.

Slechts $ 500 biljoen? Ze moeten moeilijke tijden hebben doorgemaakt. Een Egyptische tv-presentator zei twee jaar geleden dat ze $ 700 biljoen waard waren.

Het artikel gaat verder met te zeggen dat de Rothschilds Israël in het Midden-Oosten hebben ingevoegd om de Arabieren economisch te vernietigen, en vermeldt terloops dat ze achter de moord op Abraham Lincoln en John F. Kennedy zaten.

De Rothschilds stonden ook achter de Balfour-verklaring en Chaim Weizmann was destijds de belangrijkste ‘gelddecaan’ in Europa. (Hij was geen bankier.)

In deel 2 leren we dat deze biljonairs een plan opstellen om het grootste deel van de wereldbevolking te doden, omdat ze slechts een miljard mensen op aarde willen. De paranoïa swingt de pan uit:

De theorie van de gouden miljard staten stelt dat het blanke ras uit Europa, Amerika en Japan komt en dat de derde laag van de samenleving, zoals Arabieren en zwarten, moet worden weggevaagd, en vandaag leven we al in het tijdperk van de gouden miljard staten, maar ze zoeken naar mogelijke middelen om de wereld te ontdoen van het overschot aan mensen op aarde met oorlogen of dodelijke ziekten. De Corona-epidemie kan heel goed het product zijn van deze familie of haar volgelingen.

Om de een of andere reden gaat het artikel dan terug naar de 19e eeuw en die andere beroemde ‘Joodse’ familie de Rockefellers die Amerika in het begin van de 20e eeuw beheersten. Je kunt je alleen maar voorstellen welke nieuwe dingen we in deel 3 en daarna zullen leren.


Bronnen:

♦ naar een artikel van EoZ “Jordanian newspaper reveals the facts about wealthy Jews controlling the WORLD!” van 13 juli 2020 op de site van Elder of Ziyon

Een gedachte over “Jordaanse krant onthult de ‘feiten’ over rijke Joden die de WERELD beheersen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.