Palestijnse NGO´s verlangen meer Duits belastinggeld voor terreur

230 Palestijnse NGO´s wijzen EU-richtlijnen af, volgens welke EU-belastinggeld niet voor terreur gebruikt mag worden, aldus “Al-Jazeera”. Veel van deze NGO´s worden met Duits belastinggeld gefinancierd. De campagne wordt geleid door het “Volksfront voor de Bevrijding van Palestina” (PFLP), dat contacten onderhoudt met de Groenen en Die Linke.

In een statement online roept het PFLP alle Palestijnse NGO´s op om de antiterreur richtlijnen van de EU “met alle middelen” af te wijzen. De EU antiterreur richtlijnen, die in 2017 aangenomen en in 2019 aangescherpt werden, zouden “een klap tegen de fundamenten van de burgersamenleving zijn, die de Palestijnse nationale identiteit belichamen en onafscheidelijk met de vrijheidsstrijd van het Palestijnse volk tegen de bezetting verbonden zijn.”

Geen EU-geld naar terroristen in de Palestijnse autonome gebieden!
De conservatieve partijen in het Europees Parlement van de fracties van “Europese Conservatieven en Hervormers” en “Identiteit en Democratie”, waartoe ook de AfD behoort, hebben beide de EU ertoe opgeroepen om ervoor te zorgen dat er geen EU-geld naar terroristen in de Palestijnse autonome gebieden gaat.

De EU betaalt jaarlijks ongeveer € 300 miljoen aan de “Palestijnse Autoriteit” (PA). “Palestinian Media Watch” heeft gedocumenteerd dat daarvan alleen al in de eerste helft van 2020 minstens € 52 miljoen naar zulke NGO´s ging.

In 2018 heeft de AfD in een kleine interpellatie geprobeerd erachter te komen welk Duits belastinggeld naar Palestijnse NGO´s gaat. Volgens de Duitse regering zijn deze cijfers “op grond van bijzonder te beschermen belangen van de handelende spelers” onderworpen aan het 2e geheimhoudingsniveau “vertrouwelijk”. Dat het gebruik van Duits belastinggeld voor zogenaamde liefdadige NGO´s een staatsgeheim is, doet niets goeds vermoeden.

Belastinggeld voor “islamistische” terreur
“Het is een schandaal dat ons belastinggeld er door de EU, de Duitse regering en de partijstichtingen nog steeds voor wordt gebruikt om terreur, boycot en oproepen tot vernietiging tegen Israël te financieren”, aldus de parlementariër Joachim Kuhs, die voor de AfD in de begrotingscommissie van het Europees Parlement zit. “De oproep van de NGO´s laat zien hoe brutaal de pretentieuze houding van deze terreurgroepen is geworden. Deze terreurfinanciering moet onmiddellijk stoppen!”

Het PFLP, dat de proterreur campagne leidt, onderhoudt al 50 jaar nauwe contacten met de voorloper van Die Linke, de SED, en de generatie oprichters van de Groenen, zoals Joschka Fischer en Dieter Kunzelmann. In augustus 2019 bracht de hoofdboekhouder van het PFLP, Samir Arbid, een bom tot ontploffing bij de bronnen van Ein Buvin, een populair doel voor uitstapjes in Samaria, die de 17-jarige Rina Shnerb doodde en haar broer en vader zwaar verwondde.

Arbid werkte als hoofd financiën voor de NGO “Addameer”, die volgens NGO-Monitor in het verleden door de “Heinrich-Böll-Stichting” (Groenen) werd gefinancierd, en voor de “Union of Agrucultural Work Committees” (UAWC), die door de “Rosa-Luxemburg-Stichting” (Die Linke) gefinancierd wordt.

Israëli´s tegen Heiko Maas: “Rot op uit Israël”
In december werden ongeveer 50 verdachten betreffende de moord op Rina Shnerb gearresteerd, van wie velen voor uit Duitsland gefinancierde NGO´s werken.

Tijdens het bezoek van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Heiko Maas (SPD), aan Israël twee weken geleden demonstreerden woedende familieleden van slachtoffers, die kinderen en familieleden aan de uit Duitsland gefinancierde terreur hebben verloren, voor het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken en schreeuwden: “Heiko Maas, schaam je!” en “Rot op uit Israël!” in het Duits. In de Duitse media werd daarover niet bericht.

Verleden week vrijdag demonstreerden in Keulen en Berlijn activisten van de aan het PFLP gelieerde NGO´s “Samidoun”, “Hirak” en “Jewish Voice for a Just Peace” tegen Israëlische soevereiniteit in Judea en Samaria en eisten de vernietiging van Israël. Het PFLP wordt door de EU als terreurorganisatie geclassificeerd, maar door een netwerk van Europese NGO´s gefinancierd.

door Collin McMahon


Bronnen:

♦ een artikel van Collin McMahon in een vertaling uit het Duits door E.J. Bron van een artikel Palästinensische NGOs fordern mehr deutsche Steuergelder für Terror op de site van Philosophia Perennis van 6 juli 2020

2 gedachtes over “Palestijnse NGO´s verlangen meer Duits belastinggeld voor terreur

  1. Even flink doorpushen….en het komt allemaal in orde.
    Duitsland laat zijn voetvolk & levende munitie in “palestina” nooit in de steek.

    Het énige juiste antwoord is de “”annexatie”” van de Jordaan vallei.

    Doet even pijn in het begin….en dan is het over (zoals een pleister in een keer verwijderen).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.