‘Slacht de Joden af!’: Demonstranten in Brussel roepen op tot oorlog tegen Israël

Plaatje hierboven: Brussel, zondag 28 juni 2020. Een woeste meute ‘nieuwe’ Belgen op een zogenaamde anti-racisme manifestatie gaan kompleet uit de bol tegen de Joden: “Slacht de Joden af!” [beeldbron: PP]

Tijdens een manifestatie afgelopen zondag in Brussel tegen een mogelijke Israëlische “annexatie” van delen van de “Westelijke Jordaanoever” hebben demonstranten de heftigste antisemitische leuzen gescandeerd.

Terwijl dit EU-politici nauwelijks schijnt te interesseren, zijn joodse organisaties en enkele conservatieve politici geschokt. Aan de demonstratie in Brussel, die door de “Association Belgo-Palestinienne” werd georganiseerd, zouden ongeveer 400 mensen hebben deelgenomen.

Oproep tot oorlog tegen de Joden
Op video-opnames is te zien en te horen hoe de demonstranten in de straten tot “oorlog tegen de Joden” oproepen. Steeds opnieuw is de met haat vervulde kreet te horen: “Khaybar, Khaybar, oh Joden, het leger van Mohammed zal terugkeren” – een onder islamitische fanatici wijdverbreid gezang, dat Mohammed´s bloedbad op een joodse stam bejubelt.

Het Joods Wereldcongres (WJC) geschokt: “Zulke oproepen tot haat in de straten creëren een immense onveiligheid voor de joodse gemeenschap in België. Het is onacceptabel dat dit openlijke antisemitisme in onze samenleving aanhoudt”.

Ook kreten als “Slacht de Joden af!” waren tijdens de demonstratie in de straten van Brussel te horen, waaraan niet alleen “Palestijnen” en andere fanatieke moslims aan deelnamen, maar ook links-extreme groepen.


Bronnen:

♦ naar een artikelDes chants antisémites à un rassemblement « pro-palestinien » à Bruxelles” van 30 juni 2020 op de site van The Times of Israel

♦ een artikel in een vertaling uit het Duits door E.J. Bron van een artikel „Schlachtet die Juden“: Demonstranten in Brüssel rufen zum Krieg gegen Israel auf van David Berger op de site van Philosophia Perennis van 30 juni 2020

2 gedachtes over “‘Slacht de Joden af!’: Demonstranten in Brussel roepen op tot oorlog tegen Israël

  1. Deze nieuwe Belgen zijn inderdaad een verrijking voor het Koninkrijk.

    Ze zijn goed getrained in afbraak & molestatie en kunnen daarom goed helpen bij het verwijderen van foute beelden, objecten & personen.

    Ook in de gehavende textielbranche spelen deze modebewuste dames een grote factor net als de industrie waar de hoogopgeleide
    nieuwe burgers een prominente plaats innemen.

    Like

Reacties zijn gesloten.