Op Moslim Broederschap TV: ‘Homoseksuelen moet gestenigd of levend verbrand worden’ +video

De Egyptische tv-presentatricz Hala Samir zei in een monoloog van 16 juni 2020 in haar show op Watan TV (de in Turkije gevestigde Egyptische Moslim Broederschap) dat de profeet Mohammed had gezegd dat als twee mannen worden gevonden die een homoseksuele handeling verrichten, zowel de ‘actieve’ Partner en de ‘passieve’ partner moeten worden gedood.

Ze legde uit dat Mohammeds metgezellen het alleen oneens waren over de methode om homoseksuelen te doden en ze legde uit dat sommige van deze methoden erin bestaan ​​ze levend te verbranden, ze van een hoge plaats te gooien en ze te stenigen.

Bovendien zei Samir dat lesbianisme ook verboden is door de islamitische wet. Ze voegde eraan toe: ‘Sommigen van hen zeggen:’ Ik ben niet homoseksueel, ik ben homo ‘[omdat] ze willen dat het goed klinkt. Nee! Je bent een homoseksueel, een sodomiet en een lesbienne.”

Hala Samir:

Ibn Abbas citeerde de profeet Mohammed als volgt: ‘Als je merkt dat mannen homoseksueel bezig zijn, dood dan zowel de actieve als de passieve. Begin niet te vragen: ‘Ben je actief of passief?’ Dood ze allebei. De metgezellen van de profeet Mohammed waren het er unaniem over eens dat homoseksuelen moesten worden gedood, maar ze waren het oneens over de manier van doden. Sommigen zeiden dat ze levend verbrand moesten worden. Dat was [de kalief] Ali. Abu Bakr steunde deze uitspraak. Anderen zeiden dat ze van een hoge plaats naar beneden moesten gegooid worden en dat dit moest gevolgd worden door steniging. Weer anderen zeiden dat ze gestenigd moesten worden. Zowel Ali als Ibn Abbas waren het daarmee eens. Wat meisjes betreft – mensen vragen of dezelfde regel van toepassing is op lesbianisme. De islamitische geleerden hebben unaniem gezegd dat lesbianisme verboden is. Sommigen van hen zeggen: ‘Ik ben geen homoseksueel , Ik ben homo.’ Ze willen dat het mooi klinkt. Nee! Je bent homoseksueel, sodomiet en lesbienne.


Bronnen:

♦ naar een artikel en een videoTV Host Hala Samir On Muslim Brotherhood TV: Homosexuals Should Be Killed – Burned Alive, Thrown Off A High Place, Or Stoned” van 16 juni 2020 op de site van The Middle East Media Research Institute (MEMRI)

2 gedachtes over “Op Moslim Broederschap TV: ‘Homoseksuelen moet gestenigd of levend verbrand worden’ +video

  1. We vergeten stééds opnieuw hoeveel liefde er omgaat in de Religie van Vrede.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.